Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

kızlar trendyoldan bu bluzu beğendim ama kalıpları nasıl ki bir büyük bedenmi ii oluyor,elbise falan almıştınız dar falan oldu demiştiniz bugün ne giydin topiğinde,normalde 36 giyiyorum 38mi alsam

canım her markanın kalıbı değişik
o yüzden genelleme yapamıyorum şahsen
örneğin l beden aldığım gömlek tam oldu ama yine l beden aldığım bi sweet aşırı bol geldi

derisine göre değişir canım
çok yumuşaksa kaliteliyse değer diye dşünüyorum
bi de modelini iyi düşünmelisin alırken
modası çabuk geçen bi model alırsan,1kış için o kdr para vermiş olursun
ha belki senin için bu bi sorun değildir,onu da bilemem tabiii

derinin modası geçmez ama modelin modası geçer

Son düzenleme:
cryptic deri cekete verilir o para .... birde deri ceket kolay kolay eskimez uzunca dönem giyinebilirsin..
zaten hergün giyinmez ara ara kombinlersin bence ..
eger tip olarakta hosuna gittiyse al derim
saol canım rengi ne seçerdin..

yokcanım param olsada olmasada her sene yeni bir ceket almam ben yani luzumsuz para harcamak istemem
dolabım öyle dolu değildir
ilk kez 9 senedir kullanıp kullanmadığım kıyafetleri değerlendirdim artık hiç giymediğim şeyler vardı onları verdim çok biriktirmekte kalabalık yapıyo zaten
2003 yılında aldığım takım vardı etek ceket tarihi eser olmuş kuruma verdim bir kez giymiştim
iyice düşünmek gerek evet bencede sonradan alıp beğenmeyincede kendime kızıyorum

şimcikkkkk oxxo nun online sitesinde kampanya varmış 3 günlük için
50 tl üzeri alış veriş yapana 20 tl si hediye + kargo beleş

bu elbisenin siyahı ve grisi var ama siyahından yana sanki gönlüm?

şu şekilde kombinlerim diye geçiyor aklımdan...

bir de 50 tl yi tamamlamak için bi pantolon seçtim 20 tl,bu tarz taytım var gerçi ama diğer 20tl lik ürünleri beğenemedim ne yazık ki

gelsin fikirler

kontes,diğer topikte sormuştun buraya yazıyım,evet senin beğendiğin elbiseyi beğendim ben de,siyahla lacivertini almak istiyorum...
L alcam artık,dar gelirse zayıflarsam giyerim
penyesi çok güzel duruyo,incecik gibi,tam yazlık

ben bir de tulum beğendim gloxcum ama 1-2 beden demiş
o yüzden risk gibi gördüm
yoksa dantelli filan çok şık

kontescim siyahini alirdim bende .. bu penye tipi dar olunca bütün hatlari belli ediyor acik renkle zor olur .. oyuzden siyah olsun bütün herseyi örter diyorum...

pantalonlar tarz ama senin var böyle zaten buna benzer yani..
baska hicbirsey yokmuki ??

kkontes sabatan beri baktım bu siteye ama hiçbişeyin bedeni kalmamış elbiseleri bende beğendim ama boyu çok uzun durur diye vazçeçtim boyum 1,63 benim yerlerde falan sürünmesin elbise sen aldınmı siyahı çok güzel

hosuna gittiyse kisaltilmasi zor olmasa gerek diye düsünüyorum ben
topuklu dolgu topukla falan giyinirsin yazin belki uzun gelmez bile ..

Son düzenleme:
açık renk o yüzden dezavantaj evet ama siyah da yazın nasıl giyilcek :26:
almadım canım daha,boyu kısaltılır bence sorun etme
ben de çok uzun sayılmam 168im

ee canim zaten uzun kollu bunlar tam yaz sicaginda öyle yada böyle olmazlar ... baharda giyinmek icin diye düsünüyorum ben..

http://www.oxxo.com.tr/images/products/10K/OX-SEPUFFBUZ/OX-SEPUFFBUZ_521_1_260x390.jpg
arkadaşlar bide bu bluzun krem rengi var siyah kalmamış 60 tl ama indirimle 40 milyon

40 milyon vermezdim buna..

hosuna gittiyse kisaltilmasi zor olmasa gerek diye düsünüyorum ben
topuklu dolgu topukla falan giyinirsin yazin belki uzun gelmez bile ..

kusura bakmayın kızlar konunuza pat diye girdimteşekkür ederim ama terredütlüyüm selayhus dediğin gibi vücuda yapışır salaş değil çünkü bluzu alırım olmadı illa alcam indirim varya bedava gibi oluyo

begendim canim bluzu , kol detayi falanda cok hos severim öyle sade ve cok hafif kokoslugu olan kiyafetleri.. ama kalitesi cok iyiyse verebilirsin.. söyle bir düsündüm penye falansa 40 cok fazla olur .. ama güzel kumassa olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…