Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

kızlar trendyolda dkny var
çok şık kıyafetler ama çok pahalı

kontescim güzelmiş trrenchin canımm
ben de yakın zamanda alıcam inşallah

Son düzenleme:
kızlar trendyoldan bu bluzu beğendim ama kalıpları nasıl ki bir büyük bedenmi ii oluyor,elbise falan almıştınız dar falan oldu demiştiniz bugün ne giydin topiğinde,normalde 36 giyiyorum 38mi alsam

Son düzenleme:
kızlar trendyoldan bu bluzu beğendim ama kalıpları nasıl ki bir büyük bedenmi ii oluyor,elbise falan almıştınız dar falan oldu demiştiniz bugün ne giydin topiğinde,normalde 36 giyiyorum 38mi alsam

genel olarak bilmiyorum da görüntüye bakilirsa 38 al bence

kontess ordan cok alisveris yapiyor ona söyledim sana fikir vermesini... daha önce birsey siparis etmedigim icin yardimci olamiyacagim malesef

genelde bizde kendi bedenimize göre alıyoruz
ama o elbisenin kesimi darmıs o yuzden bır beden buyuk almıstım
bedenıne oturan sekılde gıyıyorsan kendı bedenıne gore al derım

kızlar bende deri ceket almak istiyorum kahve ve siyah rengi var
siyah 460 dan 370 e düşmüş
kahve olanda 750 den 370 e düşmüş pahalımı sizce
tavsiye edermisiniz
yoksa kullanışsızmı
750 şişirme bir rakammı sizce
siyah olan ipek yoldaydı

bana cok geldi o fiyatlar ya..

pardon ya deriymis.. 750 sisirme oladabilir olmayadabilir. 300 lirayi verirdim deri cekete..

cryptic deri cekete verilir o para .... birde deri ceket kolay kolay eskimez uzunca dönem giyinebilirsin..
zaten hergün giyinmez ara ara kombinlersin bence ..
eger tip olarakta hosuna gittiyse al derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…