o h&m online satis sitesindeydi ama today isimli bir kampanyaydi artik yok ben gidip baktim magazadaki fiyati 50 eur , ogune özel 50% indirim vardi..
eger , sende yurt disindasin eger h&m online satis yerine arada girip bakarsan cok güzel seyler oluyor..
ben bu sene birkackez alisveris yaptim ordan ..
kesinlikle krem trench ve siyah gömlek
trençler iki renkte çok hoş ama ilk bahar için kesinlikle krem derimsiyah gömlege oy cogaldi.. ben öncelikle trenchi siparis edeyim aksama.. onda fikirler 100% ayni
ben de trench istiyorumm
trençler iki renkte çok hoş ama ilk bahar için kesinlikle krem derim
ama gömleğin önünde fırfırlar birde boğaza kadar açıkça ben tercih etmezdim gömlek olarak
ama nerede giyeceyinede bağlı günlük giymek için tercih etmezdimben sade ve bir iki düğme açabilinecek tarzları seviyorum
38 -40 beden gibiysen siyah gömlek derim beyaz gömlek fırfırlardan dolayı daha kilolu göstericektirkrem rengi trenchi siparis ettim bakalim nasil olacak :)
gömlekle ilgili kararsiz kaldigim icin simdilik almadim, önce ceketin beden, kalitesine bakayim diyorum.
günlük istemedim onu zaten, sade bir takimla olabilir.. ama cok incecik degilim bunun icin nasil durur bilemiyorum. yoksa modeli hosuma gitti. renk olarak birini tercih edecek olsan hangisini secerdin ?
rengi güzelmişheh buldum benimkini:86:
Eki Görüntüle 155105
sandalyelerım oldugu gibi kumaş ama parklı bır kumaş koltugumun sırt yastıklarıyla aynı kumaştan kıl gibi bir kumaş at kılı gıbı tuğlu bı kumaşkesinlikle siyah derim sandalye oturma yerlerini nasıl düşündün kumaşmı
birde orjinalliği bozulmasın boyama istersen sen bilirsin yinede
heh buldum benimkini:86:
Eki Görüntüle 155105
38 -40 beden gibiysen siyah gömlek derim beyaz gömlek fırfırlardan dolayı daha kilolu göstericektir
trencinden umarım memnun kalırsın...
o zaman sandalye ve koltuk uyumu var masa tv üniteside siyah olursa çok güzel daha ağır durur bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?