Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

Canim ben Almanyadayim. H&M´e sürekli bakarim. Kampanyayi kacirdim demek ki.
25 Euro´yu duyunca neresi burasi diye merak sardi :)

siyah gömlege oy cogaldi.. ben öncelikle trenchi siparis edeyim aksama.. onda fikirler 100% ayni
trençler iki renkte çok hoş ama ilk bahar için kesinlikle krem derim
ama gömleğin önünde fırfırlar birde boğaza kadar açıkça ben tercih etmezdim gömlek olarak
ama nerede giyeceyinede bağlı günlük giymek için tercih etmezdimben sade ve bir iki düğme açabilinecek tarzları seviyorum

krem rengi trenchi siparis ettim bakalim nasil olacak :)
gömlekle ilgili kararsiz kaldigim icin simdilik almadim, önce ceketin beden, kalitesine bakayim diyorum.
günlük istemedim onu zaten, sade bir takimla olabilir.. ama cok incecik degilim bunun icin nasil durur bilemiyorum. yoksa modeli hosuma gitti. renk olarak birini tercih edecek olsan hangisini secerdin ?

38 -40 beden gibiysen siyah gömlek derim beyaz gömlek fırfırlardan dolayı daha kilolu göstericektir
trencinden umarım memnun kalırsın...

kızlar soracagım şey alsammı almasammı kıyafet değil mobılya ama fikirlerınıze ıhtıyacım var
kısaca anlatayım lutfen bana fikir verin
daha önce bır koltukcuda gördugum modelı üzerinde değişiklikler yaparak dizayn ettirdim şu an koltuklarım yapım aşamasında modelıne gelınce koltugumun iskeletı deri kırmızı derı oturma yerleri simsiyah kumaş arka sırt yastıkları var buyuk onlarda zebra desen siyah beyaz anlayacagınız koltuklarım kırmızı siyah beyaz aynı şekılde sandalyelerımde oldugu gibi zebra yere zebra halı alacagım mobilya olarak cok kalabalıktan hoşlanmıyorum o yuzden bir vitrin birde masa bırde zebra sandalyelerım tv ünitem var birde ama onu iptal edıp yerıne başka bırsey almayı dusunuyorum cunku rengı sıyah aklım cok karıştı sizce bu anlattıgım koltuklara siyah vitrin siyah masa ve siyah tv ünitesimi yoksa beyaz vıtrın beyaz masa ve beyaz bir tv sehpasımı yere yakın olanlardan siz olsanız neyı tercıh edeerrsınız sızce hangı renk evı daha şık gösterır

bu arada mobılyalarımın şekıllerı bellı tv ünitesi harıç hepsının renginde oynama yapabılırım sıyah olan masayı vıtrını beyaza çevire bilirim fikirlerınız önemlı benım için

Son düzenleme:
kesinlikle siyah derim sandalye oturma yerlerini nasıl düşündün kumaşmı
birde orjinalliği bozulmasın boyama istersen sen bilirsin yinede

benim şu anki büfe masa ve sandalyelerim zebrano denilen kaplama sandalyelerin üstü krem deri oturma yerleri pedeler krem siyaf daha güzel bana göre

kesinlikle siyah derim sandalye oturma yerlerini nasıl düşündün kumaşmı
birde orjinalliği bozulmasın boyama istersen sen bilirsin yinede
sandalyelerım oldugu gibi kumaş ama parklı bır kumaş koltugumun sırt yastıklarıyla aynı kumaştan kıl gibi bir kumaş at kılı gıbı tuğlu bı kumaş

zebrano dedikleri koyu kahve siyah çizgili
avizelerim siyah
ama evde siyah çok hoş duruyormuş daha önceden keşfertseydim keşke

o zaman sandalye ve koltuk uyumu var masa tv üniteside siyah olursa çok güzel daha ağır durur bana göre

o zaman sandalye ve koltuk uyumu var masa tv üniteside siyah olursa çok güzel daha ağır durur bana göre

bu güne kadar kararım kesındı siyahtı hersey ama bu gun ne olduysa bı anda aklım beyaza gitti siyah gercekten cok asil bir renk beyazda bır okadar saf ve temız şimdi ben ne yapsam bılemıyorum aklım çok karıştı

koltuğun ikeleti kırmızıysa kırmızı birşeyde olmalı dekoratif olarak örn yastık yada abajur olabilir
aslında 3 iddalı renk kullanmışsın siyah kırmızı beyaz
abartıyı en aza indirgemek için siyah dedim
beyaz biraz abartı olucak gibi
ikelet kırmızı olmasa siyah olsadı
diğerlerinide beyaz yapabilirdin siyah beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…