Saç Rengi ve Saç Boyama Alix Avien Sarı denemem

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
Sanırım teknik bir arıza nedeniyle konular silinmiş.Yeniden açayım dedim.Özetle palette papatya kullanıyordum ancak gittikçe saçlarımda kaşıntı yapmaya başlayınca bunu denedim küllü sarısı ile gün ışığı sarını karıştırıp bu rengi elde ettim.Ancak denizde saçlarım çok açılmıştı o yüzden sanki röfle attırmışım gibi oldu. $3.webp $2.webp $2 (2).webp $3 (2).webp $1.webp $1 (2).webp

Çk hoş olmuş...Kendin boyamışsın ve gayet iyi olmuş turunculuk falan da yok. Ben de uzun bi rsüre sarı kullandım açık küllü sarıydı. Şu an koyu. Ama sarı gördükçe de içim gidiyor:34:

Evet kaşlarım konusunda haklısın canım ama kaş boyamayı hiç sevmiyorum bi de baya araştırdım çevremde benden daha sarışın hatta platin sarılar bile koyu kaş kullanıyor.Uyuz oluyorum şu kaşlara bi kaç kez denedim 1 haftaya alacalanmaya başlıyor mübarek :) çift renk oluyor kabus başlıyor.Oyüzden boyamadım.Zaten diğer boyamamda 1 ton koyulaştırırım saçımı bu yaz rengi :)

normalde sarı saçı çok sevmem ama size yakıştırdım
çok hoş olmuşş

Ten renginize hiç yakışmamış. Çok yorgun , solgun ve yaşlı göstermiş.
Ten renginize yakın bir renk olduğu için boğmuş.

Ten rengi öyle açık bir renk değil ki :/ Ben sarı saçları pek beğenmememe rağmen ,bayıldım :)ama acilen kaşlarının rengini açıtırmalısın .

Denemek isteyenleri uyarma ihityacı duyuyorum.Çünkü sanırım bu boya çabuk akıyor toplamda 20 günde saçım burdakinden 1 ton daha açıldı ve tabi aktığı için güzel bir ton olmadı.Tavsiye etmiyorum bu markayı.Renk skalası geniş ama tekrar kullanmayacağım size de tavsiye etmem.

Peki numarasi kaç bende çok beğendim çok yakışmış bende bu renge boyamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X