kızlar evde testlerinizi nasıl yapıosunuz cihaz mı satın almak lazım ...?
bide bana 1 tam gün için diyet listenizi yazarmısınız enazından çarşamba gününe kadar dikkat ediyim bari. karpuzda bile şeker var mış yiyip yememe arasında kalıomprince hamur işi makarna vs onlara ok. meyve çerez süt ne bilim bissürü gıda var tükettiğimiz örnek yazarsanız çok sevinirim
canım ben babannemin seker aletini kullanıyorum.ama bazen dr veriyormus bi sor dr istersen.
sabah:3 ince dilim kepek ekmegi
2 kibrit kutusu peynir ,1 br süt ,sınırsız domates salatalık
ara öğün:1 meyve(seftali,armut ,12 tane kiraz,200gr karpuzdan biri,yarım br süt
öğle:4 yemek kasığı sebze yemeği,2 köfte büyüklüğünde et(özellikle beyaz et yada balık),i2dilim k.ekmeği,1 su bar yoğurt
ara:1 meyve yarım br süt
akşam:öğle yemeğin aynısı ama 1 kase corba ekleyebilirsin.
ara:2 meyve ,y.bar süt
afiyet olsun.cokacimcoookcokacimcoook
OY OY OY :sinifsinif: BEN HAYATIMDA HİÇ Bİ REJİME UYAMADIM AY RABBİM GÜÇ VER ...
OKURKEN ACIKTIM YAAA...
Bİ KERE BÖLE DURUMLARIN PSİKOLOJİSİ KÖTÜ ADI REJİM YA DAHA ÇOK YİYESİN GELİOO
İŞİ ARTIK ESPİRİYE VURUCAM AMA AŞERİRSEM NE OLCAK :) KAÇAMAK YAPIONUZ DİME SİZDE :jeyyar:
KIZLAR KIZLAR !!!!!!! benim şeker kendini şaşırdı az önce ölçümden geldim 136 çıktı yaaa
geçen gün ki ölçümde kahvaltımı eksiksiz yapmıştım reçel beyaz ekmek vs klasik yedim ve doktorumun dediği gibi 1 saat sonra yaptırınca 220 çıkmıştı
bu sabah kepek ekmeği beyaz peynir domates 2 bardak çayla kahvaltı yaptım bu sefer 2 saat bekledim su bile içmedim 136 çıktı
acaba durumu etkiliyen 2 saat beklemem mi yoksa yediklerimmi ? CADIARZU
yarın sabah klasik kahvaltı beyaz ekmek vs yiyip 2 saat sonra gitcem bakalım ne olcak :uhm: çarşamba muayenemiz var zaten ...
şaştım kaldım walla :bbo:
iyi de güzelim sen 220 cıktığında saat beklemedenmi ölçüm yapmıstın.bak tokluk sekeri 2 saat sonra ölcülüyor haberin olsun.
hgnktr cim walla iyi olmasına çok iyide 1 öğünde bu kadar fark edermi acep ???
bu sabah tekrar ölçüm aldırdım kızlar. yine kepek ekmekli domates ve peynirli bi kahvaltı ve 1 saatlik bekleme ile gittim 175 çıktıbeyaz ekmek yeseymişim 200 lere vuracaktı heralde...
yarın doktorumuz ne dicek bakaqlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?