selam çok yüksek çıkmış şekeriniz yediklerinize göre. açlık şekerinede bakıyormusunuz acaba.
Bende dun olcum yaptim aksama kadar iyiydi aksam sadece Spcial K kellogs yiyebilirim yaziyordu listede ondan yedim(yanina birsey daha tattim) 2 saat sonra 141 di....Ilk defa bu kadar cikti..Sabah hemsireyle gorustum bana kellogs yemememi soyledi halbuki ben kalorisiz sekersiz diye surekli yiyiyordum..Artik kafamda karisti ne cikartiyor ne cikartmiyor bu sekeri...Surekli kepekli ekmek yiyiyorum zaten..Bana kepekli ekmekle peynir yememi soylediler margarin peynir sut bile light olmaliymis...Birde bende yine kasilmalar basladi bunu kesmek için hap verildiginde sekeri etkiliyormus buda aklinizda olsun...Bana hap alirsam yeniden bilgilendirmemi soyledi...
Birde NHLTLG sen kepek ekmegi yiyorum demissinde kac dilim yiyiyorsun canim cay kahvene seker atiyormusun bu kadar firlamasi beni sasirtti...Birde peynirini falan da light mi yiyiyorsun?
Bende dun olcum yaptim aksama kadar iyiydi aksam sadece Spcial K kellogs yiyebilirim yaziyordu listede ondan yedim(yanina birsey daha tattim) 2 saat sonra 141 di....Ilk defa bu kadar cikti..Sabah hemsireyle gorustum bana kellogs yemememi soyledi halbuki ben kalorisiz sekersiz diye surekli yiyiyordum..Artik kafamda karisti ne cikartiyor ne cikartmiyor bu sekeri...Surekli kepekli ekmek yiyiyorum zaten..Bana kepekli ekmekle peynir yememi soylediler margarin peynir sut bile light olmaliymis...Birde bende yine kasilmalar basladi bunu kesmek için hap verildiginde sekeri etkiliyormus buda aklinizda olsun...Bana hap alirsam yeniden bilgilendirmemi soyledi...
Birde NHLTLG sen kepek ekmegi yiyorum demissinde kac dilim yiyiyorsun canim cay kahvene seker atiyormusun bu kadar firlamasi beni sasirtti...Birde peynirini falan da light mi yiyiyorsun?
yaa, banada ogunlerden 2 saat sonra olc dediler. burda 1 saat sonra diyorsunuz. kafam karisti iyice.:uhm:
birde bu test cubuklarini alete tanitmak gerekiyormus. benim aleti aldigim eczanede kadin birseyler yapti, tamam ben tanittim kullanabilirsiniz demisti. bende oylece kullaniyordum. meger cubuklar tanitilmamis, yaklasik bir haftadir yanlis olcuyormusum.
bu sabah tanittim, sabah 78, ogle 80, aksam 77 cikti. hepsi iki saat sonraki olcumler. nasil bu degerler? simdide cok mu dusuk? alet yine mi yanlis olcuyor acaba ya?
bu yazdıkların aclık mı yoksa tokluk değerimi canım.eger tokluksa düşük cıkmış.
KIZLAR SLM benim yemekten 2 saat sonraki şekerim ki epey hamurişi yedim ogün 116 açlık şekerimde 89 dr bana sınırda olduğumu hamurişi çikolata yemememi tam tahıllı buğday ekmeği yememi söyledi sizin değerlerinize bakınca benimki düşük geldi ama bana kafam karıştı sizce yüksekmi benim değerim
canim siniri gecmemissin ama doktorun gecmemen icin onlem olarak tavsiye etmis olabilir.
kızlar dün doktora gittim ölçümlerim inişli çıkışlı olduğundan 2 hafta gözlem altında tutacakmış beni. öncelikle bebeğin gelişmesi ve suyun önemli dedi eğer onlarda bi artış yoksa sorun yok dedi. şu aşamada herşey normal ama 2 haftaya kadar durum ne olur bilinmez. diyetisyene yollamadı o yüzden. sadece bu süreçte dikkatli beslenmem üzerine tavsiyelerde bulundu kepek ekmeği vs.
not: bir ekmek firmasında çalışan yakınım KESİNLİKLE kepek ekmeğinin içinde fazlaca katkı bulunduğunu söyledi onun yerine tam tahıllı buğday yememi önerdi...
cnm geçmiş olsun.banada doktorum tam tahıllı buğday ekmeği tavsiye etti uno nun var ondan alıyorum umarım onda katkı maddesi yoktur tadı çok kötü amakafamçokkarıştı senin doğuma az kalmış cnm azıcık daha dikkat etsen doğumdan sonra düşer.
saol cnm tşk ederim bakalım dikkat etcez gerisi Allahıma kaldı :)...
ekmek içinse benim konuştuğum kişi DOYGUN ekmekte çalışıo o söledi bizim burada rahat bulunan bi marka.. tadını hiç bilmiom açıkcası :) deneyince güselse hbr veririm sanada:)cokacimcoook
saol cnm oda öyle söyledi ama çok şey yasak cnm inadına hep yasak olan şeyleri çekiyor.zor Allah yardımcımız olsun:1no2:
kızlar dün doktora gittim ölçümlerim inişli çıkışlı olduğundan 2 hafta gözlem altında tutacakmış beni. öncelikle bebeğin gelişmesi ve suyun önemli dedi eğer onlarda bi artış yoksa sorun yok dedi. şu aşamada herşey normal ama 2 haftaya kadar durum ne olur bilinmez. diyetisyene yollamadı o yüzden. sadece bu süreçte dikkatli beslenmem üzerine tavsiyelerde bulundu kepek ekmeği vs.
not: bir ekmek firmasında çalışan yakınım KESİNLİKLE kepek ekmeğinin içinde fazlaca katkı bulunduğunu söyledi onun yerine tam tahıllı buğday yememi önerdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?