Alk ve Tokluk ekeri :(

selam çok yüksek çıkmış şekeriniz yediklerinize göre. açlık şekerinede bakıyormusunuz acaba.

evet deli şeker benimkisi :) açlık şekerim bi kere ölçüldü 50 mg olarak belki yarın doktor tekrarlamamı isteyeblir..

canım walla örnek diyetlerde 1-2 dilim yazılmıştı ama ben war olan bişiyi gizlemek olmasın dedim . o yüzden çeyrek ekmekten az fazla sandviç yapıp yedim canım

yaa, banada ogunlerden 2 saat sonra olc dediler. burda 1 saat sonra diyorsunuz. kafam karisti iyice.:uhm:

birde bu test cubuklarini alete tanitmak gerekiyormus. benim aleti aldigim eczanede kadin birseyler yapti, tamam ben tanittim kullanabilirsiniz demisti. bende oylece kullaniyordum. meger cubuklar tanitilmamis, yaklasik bir haftadir yanlis olcuyormusum.

bu sabah tanittim, sabah 78, ogle 80, aksam 77 cikti. hepsi iki saat sonraki olcumler. nasil bu degerler? simdide cok mu dusuk? alet yine mi yanlis olcuyor acaba ya?

walla normali 2 saat dediler banada ama bi arkadaş bahsetmiş bi önceki sayfada gebelerde 1 saat sonra ölçülür demiş. benim doktorda bana 2 saat diyince kızdı ben 1 diosam 1 saat sonra ölç dedi. istersen tekrar teyit al doktorundan..

cihazın içinde hiç fikrim yok benim devlet hastanesi polikliniği yakınımda 3 gündür 1 tl ye orda ölçtürüom canım

Alla alla yaw yarın ısrarla neden 1 saat yaptırdığını sorucam walla.. doktorcuğuma güvenmesem şüphe etcem yaw

bu arada nette de biraz baktım da tokluk 1.saat tokluk 2.saat gibi kavramlardan bahsediyor..

prof.dr metin özataya ait bi makalede ;
açlık, tokluk 1.saat ve tokluk 2.saat kan şekerleri ölçülmeli ayrıca akşam yemek öncesi ve gece 22.30 da kan şekeri ölçülmelidir. açlık kan şekeri <95mg/dl, tokluk 1.saat kan şekeri <140mg/dl, tokluk.saat kan şekeri <120mg/dl olmalıdır. " diyor

canım kasılmaları kesmek için kullanılan haplardan bende kullanıyorum.kasılma İçin kullanılan prepar isimli ilaç sekeri yükseltiyormuş dr öyle söyledi.o nedenle bana prepar yerine nidilat adlı kasılma ilacını verdi.nidilat etkilemiyormuş şekeri aklında bulunsun.
drunda ona göre ilac verir zaten sana canım.

bu yazdıkların aclık mı yoksa tokluk değerimi canım.eger tokluksa düşük cıkmış.

benimde 50 gr ve 100 gr şeker yüklemem yüksek çıktı...ki ben o kadar da dikkat ederim yediklerime...sonra diyetisyene gittim...şeker yükselmesinin stresle birebir bağlantılı olduğunu da öğrendim....kesinlikle stres yasak dedi doktor....metabolizmama uygun bir diyet verdi...ben de şeker ölçme aleti aldım....sabahları aç karnına ve gün içinde yemeklerden 2 saat sonra ölçüyorum şimdilik iyi gidiyor.....diyeti de iyi gidiyor zaten çok iştahlı olmadığım için sorun yaşamıyorum...ama zaman zaman strese giriyorum.....Allahım sağlıklı sıhhatli , vakitli zamanlı bir bebeğimi kucağıma alsam.....hiççç stresim kalmayacak.......:)

KIZLAR SLM benim yemekten 2 saat sonraki şekerim ki epey hamurişi yedim ogün 116 açlık şekerimde 89 dr bana sınırda olduğumu hamurişi çikolata yemememi tam tahıllı buğday ekmeği yememi söyledi sizin değerlerinize bakınca benimki düşük geldi ama bana kafam karıştı sizce yüksekmi benim değerim

canim siniri gecmemissin ama doktorun gecmemen icin onlem olarak tavsiye etmis olabilir.

kızlar dün doktora gittim ölçümlerim inişli çıkışlı olduğundan 2 hafta gözlem altında tutacakmış beni. öncelikle bebeğin gelişmesi ve suyun önemli dedi eğer onlarda bi artış yoksa sorun yok dedi. şu aşamada herşey normal ama 2 haftaya kadar durum ne olur bilinmez. diyetisyene yollamadı o yüzden. sadece bu süreçte dikkatli beslenmem üzerine tavsiyelerde bulundu kepek ekmeği vs.

not: bir ekmek firmasında çalışan yakınım KESıNLıKLE kepek ekmeğinin içinde fazlaca katkı bulunduğunu söyledi onun yerine tam tahıllı buğday yememi önerdi...

cnm geçmiş olsun.banada doktorum tam tahıllı buğday ekmeği tavsiye etti uno nun var ondan alıyorum umarım onda katkı maddesi yoktur tadı çok kötü amakafamçokkarıştı senin doğuma az kalmış cnm azıcık daha dikkat etsen doğumdan sonra düşer.

saol cnm tşk ederim bakalım dikkat etcez gerisi Allahıma kaldı :)...

ekmek içinse benim konuştuğum kişi DOYGUN ekmekte çalışıo o söledi bizim burada rahat bulunan bi marka.. tadını hiç bilmiom açıkcası :) deneyince güselse hbr veririm sanada:)cokacimcoook

saol cnm burlarda varmı bilmiyorum ama beğenirsen araştırırım benim daha önümde çok haftalar var çünkü.

saol cnm oda öyle söyledi ama çok şey yasak cnm inadına hep yasak olan şeyleri çekiyor.zor Allah yardımcımız olsun:1no2:

maalesef yasak oldukca insanin cani daha cok cekiyor. kac haftadir bugun azcik hamur isi vs.. yedim. arkadasa gitmistim. hemen 119 olmus sekerim.( demekki dayancaz napalim, bebelerimiz icin herseye deger.

Insallah hersey guzel olur canim. ekmek olayinida dikkate alicam. bende iyi diye kepek yiyordum. dediginden alirim bundan sonra.

kızlar bu seker ölçüm aLETLERıNE NE KADAR GÜVENEBıLıRıZ BU AKSAM TOKLUK SEKERıMı ÖLÇTÜM.ÖNCE 132 CIKTI YÜKSEK DıYE TEKRAR ÖLÇTÜM 120 CIKTI.KAFAM COK KARIŞTI.BU ALETLER GÜVENıLıR DEĞıLMı ACABA.NE YAPABıLıRıZ.

valla bende ölçüyorum bugün misafirim vardı onlara ikram ettiklerimden bende biraz yiyeyim dedim bi ölcerimki 170 lerde geziyor üffff allah yardımcımız olsun.diyet yapıyorum ama hiç doymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…