Alkol aldım diye...

Bunun iyi niyetle hiçbir alakası yok, konu hakimiyet kurma.

Bir bardak bira içtin diye oturup dertlenen adam da ayrıca gerizekalıdır. Duyan eroin kokain içtin sanır altı üstü bira, şarap neyse işte zıkkım değil ya bu kadar büyütülecek bir durum yok.

Çakırkeyif olsan da, sarhoş olsan bile ne var hayata bir kere geliyoruz neyden keyif alıyırsan onu yap.

Genç kızsın tabi ki geziceksin, eğleniceksin. Kukumav gibi evde mi oturcakmışsın?? Ünv.den mezun olduktan sonra o ortam, arkadaş grubu bir daha bulunmuyor haberin ola:) Hayatımın en güzel zamanı üniversiteydi, yedim içtim gezdim fasıla da gittim okul şenliğine de gittim eğlendim aynısını sana da tavsiye ederim:)

++++
Mesele bu
İlişkide benzer hayat görüşüne sahip olmak önemli

Sigara alkol nargile vb seyler hoslanmadigim urunler. Icene saygim var icme demek bana dusmez bireysel tercihi sonucta. Ayrilirdim ben bana ters geldigi icin karsimdaki kisiyi zorlayamam sonucta. Nisanlin ayrilmak yerine seni zorluyorsa kendi tercihlerine uymaya o zaman senin ayrilman lazim.

Kararlarına saygı duyması lazım zaten ilişkilerde kıskançlığı oldum olası anlamamisimdir kıskançlık değil bildiğin kısıtlama yapıyorlar herifler

Esimden önce biri vardı hayatımda ondan çok büyük hayat dersleri çıkarmıştım
Her istediğini ,her dediğini kabul ettim dolayısıyla kararlarima hiç saygı duymadi velhasıl yapamadım ayrıldım.
Sonra esim çıktı karşıma ve olabildiğince dik durdum ,hiç bir şekilde hayatıma müdahale ettirmedim ,hep açık oldum ona karşı ve birbirimizi o şekil kabul ettirdik

Ikinizin kafa yapisi cok farkli. Kizli erkekli ortamlarda bulunmanizi bile normal karsilamayan bir adam, bari ve ickiyi elbetteki normal karsilamaz. Sorun su ki siz onun boyle oldugunu biliyordunuz, oda sizi biliyordu. Ya ikinizde bazi seylerden fedakarlikta bulunacaksiniz yada yol yakinken ayrilacaksiniz.

Bence yaşam tarzınız, kafa yapınız benzer yakınlıkta olsa bu tarz sorunlar yaşamazsınız.
Sizin için bu tarz kısıtlamalar önemliyse bu ilişkiyi bitirin derim.
Çünkü farklısınız.
Uyum sağlamaya da pek yakın görmedim ki bu zor bir yol zaten gerek yok.
Değiştirmenize gerek kalmayacak bir çok kişi var sonuçta.

Walla bu durumda imam pırt yaparsa cemaat s.çar demek doğru olur. Erkeklerde yaş ilerledikçe içkiye sarma olayı artıyor sanırım geçim sıkıntısı iş sorunlar vs bir alkole sarılma olayı gördüm. Siz ne kadar uzak kalırsanız o kadar fazla teşvik edersiniz.

saçmalık.. böyle şeylere katlanmak yada hoşlanmadıgınız davranışlara bahane bulmak zorunda değilsiniz.

İçki konusu onu rahatsız ediyor Anladığım kadarıyla sizin için çok mu Önemi peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…