- 2 Eylül 2017
- 44
- 50
- 88
- 27
- Konu Sahibi Nediyosunbee
-
İçki konusunda ona söz vermişim gibi davranıyo halbuki ben demiştimki içki iyi bişey değil kırk yılın başı yapalım hani birbirimizi teşvik edelim buna abartmayalım asla. Bu içme olayı olunca da ona haber vermedim diye ve öyle bar gibi bi ortamda bulundum diye bozuldu. Ama artık benim de kafam karışıyor. Bazen ben de sizin gibi düşünüyorum kimse kimsenin sahibi değil bana güvenmeli ben her konuda sınırımı bilirim diyorum. Ama o bana ilişki böyle olmalı ben senin hayatında bi yere sahip değil miyim diyor. Bu benim için kötü ve önemli bişey diyor(o ortamda bulunmamdan bahsederek). Onu çok da seviyorum çok iyi anlaşıyoruz normalde hiç kavga etmezdik ama bu konularda etmeye başladık. Ve ben ikiye bölünmüş gibiyim...Alttan almaya ve ikimizin de gönlünü yapmaya çalışıyorum o da çabalıyor.Neye kızdı tam olarak anlamadım ben. İçki içmenize mi? Sizin bekçiniz değil sevgiliniz, o ayrımı yapmasını sağlayın, yapamıyorsa ayrılın. Sevgiliyken iyi hoş bir yere kadar kaldırabiliyorsun da böyle giderse çekilmez olur, ömür falan geçmez.
İçki konusunda ona söz vermişim gibi davranıyo halbuki ben demiştimki içki iyi bişey değil kırk yılın başı yapalım hani birbirimizi teşvik edelim buna abartmayalım asla. Bu içme olayı olunca da ona haber vermedim diye ve öyle bar gibi bi ortamda bulundum diye bozuldu. Ama artık benim de kafam karışıyo. Bazen ben de sizin gibi düşünüyorum kimse kimsenin sahibi değil bana güvenmeli ben her konuda sınırımı bilirim diyorum. Ama o bana ilişki böyle olmalı ben senin hayatında bi yere sahip değil miyim diyor. Bu benim için kötü ve önemli bişey diyo(o ortamda bulunmamdan bahsederek). Onu çok da seviyorum çok iyi anlaşıyoruz normalde hiç kavga etmezdik ama bu konularda etmeye başladık. Ve ben ikiye bölünmüş gibiyim...Alttan almaya ve ikimizin de gönlünü yapmaya çalışıyorum o da çabalıyo
İçki konusunda ona söz vermişim gibi davranıyo halbuki ben demiştimki içki iyi bişey değil kırk yılın başı yapalım hani birbirimizi teşvik edelim buna abartmayalım asla. Bu içme olayı olunca da ona haber vermedim diye ve öyle bar gibi bi ortamda bulundum diye bozuldu. Ama artık benim de kafam karışıyor. Bazen ben de sizin gibi düşünüyorum kimse kimsenin sahibi değil bana güvenmeli ben her konuda sınırımı bilirim diyorum. Ama o bana ilişki böyle olmalı ben senin hayatında bi yere sahip değil miyim diyor. Bu benim için kötü ve önemli bişey diyor(o ortamda bulunmamdan bahsederek). Onu çok da seviyorum çok iyi anlaşıyoruz normalde hiç kavga etmezdik ama bu konularda etmeye başladık. Ve ben ikiye bölünmüş gibiyim...Alttan almaya ve ikimizin de gönlünü yapmaya çalışıyorum o da çabalıyor.
Şimdi bir hani iyiliğini isteyerek karışma var bir de özel hayata müdahale var. Sevgilinizde hangisinin olduğunu tam çözümleyemedim. Hani şöyle bir durum olur "Ya hayatım içkili ortamlara bensiz pek girmesen, içki içmesen çok iyi bir ortam değil senin için sağlıksız" gibi bir şeyse onu aşabilirsiniz. Benim sevgilim de sigara içmemden hoşlanmaz, "Keşke bıraksan" falan der ama ne bileyim sigara paketimi elimden almaya, saklamaya falan çalışmaz bu özel hayata müdahale. Sevgiliniz hayatınızın üzerinde hakimiyet kurmak istiyorsa, hep benim dediğim olsun diyorsa bu içki olayıyla bitmez. Bugün içkiye karışır, yarın elbisen çok kısa der, öbür gün başka bir şeye karışır. Bu benim için önemli, şu benim için önemli diye diye sizin hayatınızı hiçe sayar. Bu olursa problemli bir durum. Böyle biriyse yolları ayırmak en mantıklısı olur bana kalırsa.
İçki konusunda ona söz vermişim gibi davranıyo halbuki ben demiştimki içki iyi bişey değil kırk yılın başı yapalım hani birbirimizi teşvik edelim buna abartmayalım asla. Bu içme olayı olunca da ona haber vermedim diye ve öyle bar gibi bi ortamda bulundum diye bozuldu. Ama artık benim de kafam karışıyor. Bazen ben de sizin gibi düşünüyorum kimse kimsenin sahibi değil bana güvenmeli ben her konuda sınırımı bilirim diyorum. Ama o bana ilişki böyle olmalı ben senin hayatında bi yere sahip değil miyim diyor. Bu benim için kötü ve önemli bişey diyor(o ortamda bulunmamdan bahsederek). Onu çok da seviyorum çok iyi anlaşıyoruz normalde hiç kavga etmezdik ama bu konularda etmeye başladık. Ve ben ikiye bölünmüş gibiyim...Alttan almaya ve ikimizin de gönlünü yapmaya çalışıyorum o da çabalıyor.
Sigara farkli, içki farkli. Sonuçta sigara kansere yol açiyor. Içki kansere yol açmiyor ki bağimli olmadiği süreçte. Kizli erkek ile ortamlar için ayni şey geçerlidir.
Yani bunun hiç bir tarafi iyi niyet ile alakali birsey degildir. Tamamen hakimiyet kurma ile alakalidir.
Sadece şunda hemfikiriz, bu sahis kesinlikle zaman ile dahada kisitlayici olur. Basit bir kafe/bar ortamini kabul etmeyen biri kisitlayici, kadin haklarindan bi haber ve vizyonsuz biridir.
N Nediyosunbee yerinde olsam hiz ile ondan uzaklaşirdim. Verdigin kararlara saygi duymayan, seni değiştirmeye çalişan biri ile asla beraber olma canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?