• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol&kadın ikilisini yaşayan erkek bunları bırakabilir mi

sana bu şartları koşan eşin seni aldatmış ve alkol almış?
çok aradın mı bu adamı?
Kadına tesettür, kuran okuma, sosyal çevresini bırakma şartı koşup; ilk ayrılıkta sevgili bularaktan rakı şarabın dibini görmüş herif. Gözlerim neler okuyor öyle 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
Tekrar evlenemezsiniz konu sahibi, sana bir hülle lazım. Eniştenin işine gelmeyecek ama napalım. 😀😀😀😀😀

Çocuk için herhangi bir parazit canlıyla bir ara gelseniz daha iyi olur en azından gözle görülmez ayrıca konuşamaz da

bence muhakeme yetenegiz gitmiş sizin içinde bulunduğunuz durumun farkında değilsiniz

ya da balık hafızalısınız unuttunuz ne yaşadığınızı

eşinizln sunduğu şartları okudum eşiniz baya baya sizin yasal vasiniz gibi olmus bir rapor çıkartmamıs onu da yapar

İnşallah bilgisi ve tecrübesi olan yoktur çünkü gururlu bir kadın böyle bir şeyi kabul etmez. Adam her haltı yiyip yanınıza gelecek diye fikir mi alıyorsunuz? Siz bu süreçte erkek kedi ile aynı evde kalsanız neler yapardı size. Siz şimdi küçük bebeğim var, babasız büyümesin diyeceksiniz. O niye düşünmedi bunları. Başka kadınlarla gezdi tozdu hevesi geçti şimdi yanınıza gelmenin yolunu yapıyor
O kadınlar pis donlarını yıkamıyor, yemeğini önüne koymuyor paşanın çünkü.

Aldatmayan kadın olmazdı asıl. 😀😀😀😀😀
Hahaha 😆aynen valla, biz kadınlardan daha dertlisi, sıkıntılısı depresyonlusu olmadığı için, bizim çatır çatır aldatmamız daha mantıklı olurdu. Yediği önünde, yemediği arkasında olan beylerimize fırsat kalmazdı.

Henuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum
Size benzer şeyleri yaşamış birinden tavsiye hiç bir zaman değişmezler.. ve siz üzüldüğünüzle kalırsınız Sakın uzak durun derim ne gönlünüzü ne aklınızı yormayın

Kadına tesettür, kuran okuma, sosyal çevresini bırakma şartı koşup; ilk ayrılıkta sevgili bularaktan rakı şarabın dibini görmüş herif. Gözlerim neler okuyor öyle 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
Tekrar evlenemezsiniz konu sahibi, sana bir hülle lazım. Eniştenin işine gelmeyecek ama napalım. 😀😀😀😀😀

değil mi ya?
o kadar dindar adamsan bunlar ne?
cidden gerçekten dine bağlı insanların adını batırıyorlar.

Siz resmi boşanmadan sevgiliyle aynı evde yaşayp alkol bağmlısı olsaydınz eşiniz çocuk için sizle denermiydi acaba cevabınz evetse siz taklmayın böyle şeylere tencere kapak diye devam edin eğer hayrsa ve bu kadar genişlige tahammülünüz varsa da devam edin yok her ikisine de gelemem derseniz ayrıln..

Henuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum
Siz yokken baskasıyla sevişmiş, gülmüş eglenmis. Keyfıne Bakmıs.

Bu adamla barısmanın bebege ne gıbı katkısı olacak?
Bebegı bahane etmeyin, barisin.

Gerçekten bitmeyen evlilikler boşanma yoluna girince böyle oluyor işte. Eşler gerçekten içlerinde herşey bittiği zaman boşanma yoluna girseler, içmiş sevgilisi olmuş umursamaz bile. Bir gün tekrar deneme ihtimali söz konusu ise neden boşanma yoluna giriliyor ki? Eşiniz ayrıldıktan sonra üzülmüş olsa bile hatta kahrından ölecekmiş gibi hissetmiş bile olsa bir şekilde o üzüntüden çıkabilmiş. Bu durum insana ben düşebileceğim kadar düştüm ama tekrar çıktım, hayatıma bir şekilde devam ettim diye güç verir. İnsanlar ayrılıktan bu sebeple korkmaz mı zaten? Ya toparlayamazsam ya pişman olursam vs vs... bu saatten sonra karşınızda sizi kaybetmekten korkan birisi olacak mı? Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Ayrı olduğunuz dönemde sizi gözden çıkarmış gibi mi davranıyordu?

Kapalılığı ve kuran okumayı şart koştuğun bir kadından ayrılıp hemen ardından alkole başlamak ve başka kadınların koynuna girmek yüzsüzlük ve riyakarlıkta kaçıncı seviye?

Konunun detaylarına girdikçe benim midem bulandı. Konu sahibininki konya ovası olmuş.

Kafanız karışık belli. Bir hata etmiş düzelir mi diyorsunuz. İçinde olduğunuz süreç kolay değil. Mantıklı düşünemiyor olmanız bu yüzden.
Resmî olarak boşanmadan sevgili yapan bir adam düzelmez. Demekki eğilimi varmış ki en ufak boşlukta değerlendirmiş, özünü ortaya koymuş.
Siz ayrılma sürecindeyim deyip sevgili buldunuz mu? Eminim ki hayır. O zaman resmî olarak hala eşiniz olan kişinin de, kesin boşanma olmadan gidip gününü gün etme hakkı yoktu.
Değişeceğini sanmam, böyle kabul ederseniz de ileride daha rahat aldatır.

Back
X