Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski sevgilisinin yeğeni olan Ahmet olabilir.![]()
Girift ilişkiler yumağı.Tamam tamam işsizim hepsini okudum
Ahmeti yeğeni olduğu adamı işyerindeki patronu hatta patrona selam verip konu sahibesinin yüzüne bakmayan adını kapı zillerinden öğrendiği çocuğu.
Sanki buna benzer bir konu vardı gibi neden hatıladım acaba. Hayat tarzlarınız farklıysa ileride sorun olucaksa şimdiden yolları ayırmak mantıklı olabilir. Hakkınızda hayırlısıKızlar merhaba 1 seneye yakındır konuştuğum biri var ama normal arkadaşca. Kendisi alkol kullanan biri bende sevmeyen biriyim ondan kendimi uzak tutmaya çalıştıkça yakinlastik 2 aydır baya samimiyiz. Haftada 1 kere içiyorum diyo bazen 2 olabiliyor ama bana haftada 1 bile fazla geliyo beni boyle kabul et yarın gelir isterim ama alkolu birakamam diyor. Napcagimi bilmiyorum nasıl ona bu kadar bağlandım anlamadım korktuğum şeydi başıma geldi hic sevmiyorum alkolü ayda yilda bir içse agzimi acip tek. Kelime etmem ama haftada bir fazla kendimi geri cekemiyorumda kafam çok karışık
Adınız sümeyye mi merak ettimKızlar merhaba 1 seneye yakındır konuştuğum biri var ama normal arkadaşca. Kendisi alkol kullanan biri bende sevmeyen biriyim ondan kendimi uzak tutmaya çalıştıkça yakinlastik 2 aydır baya samimiyiz. Haftada 1 kere içiyorum diyo bazen 2 olabiliyor ama bana haftada 1 bile fazla geliyo beni boyle kabul et yarın gelir isterim ama alkolu birakamam diyor. Napcagimi bilmiyorum nasıl ona bu kadar bağlandım anlamadım korktuğum şeydi başıma geldi hic sevmiyorum alkolü ayda yilda bir içse agzimi acip tek. Kelime etmem ama haftada bir fazla kendimi geri cekemiyorumda kafam çok karışık
Hayat görüşleriniz farklıysa görüşmeyin.Kızlar merhaba 1 seneye yakındır konuştuğum biri var ama normal arkadaşca. Kendisi alkol kullanan biri bende sevmeyen biriyim ondan kendimi uzak tutmaya çalıştıkça yakinlastik 2 aydır baya samimiyiz. Haftada 1 kere içiyorum diyo bazen 2 olabiliyor ama bana haftada 1 bile fazla geliyo beni boyle kabul et yarın gelir isterim ama alkolu birakamam diyor. Napcagimi bilmiyorum nasıl ona bu kadar bağlandım anlamadım korktuğum şeydi başıma geldi hic sevmiyorum alkolü ayda yilda bir içse agzimi acip tek. Kelime etmem ama haftada bir fazla kendimi geri cekemiyorumda kafam çok karışık
Kızlar merhaba 1 seneye yakındır konuştuğum biri var ama normal arkadaşca. Kendisi alkol kullanan biri bende sevmeyen biriyim ondan kendimi uzak tutmaya çalıştıkça yakinlastik 2 aydır baya samimiyiz. Haftada 1 kere içiyorum diyo bazen 2 olabiliyor ama bana haftada 1 bile fazla geliyo beni boyle kabul et yarın gelir isterim ama alkolu birakamam diyor. Napcagimi bilmiyorum nasıl ona bu kadar bağlandım anlamadım korktuğum şeydi başıma geldi hic sevmiyorum alkolü ayda yilda bir içse agzimi acip tek. Kelime etmem ama haftada bir fazla kendimi geri cekemiyorumda kafam çok karışık