Alkol kullanımı.. Tavsiye verin lütfen

Size uymuyorsa görüşmezsiniz, bu kadar basit.

Yalnız adama helal olsun, bırakmam alkolü demiş en baştan, hiç öyle “bırakmayı denerim” gibi sahtekarca laflar etmemiş. Siz de alkolü asla istemeyen biri olarak adamın sözüne göre hareket edeceksiniz.

sizin gibi arada kalmış insanlar için böyle durumlar zor. alkole karşıysanız başta buna göre hareket etmeniz lazım devam ederseniz siz ona uyup gidersiniz yada çatışma olur

Kızlar merhaba 1 seneye yakındır konuştuğum biri var ama normal arkadaşca. Kendisi alkol kullanan biri bende sevmeyen biriyim ondan kendimi uzak tutmaya çalıştıkça yakinlastik 2 aydır baya samimiyiz. Haftada 1 kere içiyorum diyo bazen 2 olabiliyor ama bana haftada 1 bile fazla geliyo beni boyle kabul et yarın gelir isterim ama alkolu birakamam diyor. Napcagimi bilmiyorum nasıl ona bu kadar bağlandım anlamadım korktuğum şeydi başıma geldi hic sevmiyorum alkolü ayda yilda bir içse agzimi acip tek. Kelime etmem ama haftada bir fazla kendimi geri cekemiyorumda kafam çok karışık
Sanki buna benzer bir konu vardı gibi neden hatıladım acaba. Hayat tarzlarınız farklıysa ileride sorun olucaksa şimdiden yolları ayırmak mantıklı olabilir. Hakkınızda hayırlısı

Kızlar merhaba 1 seneye yakındır konuştuğum biri var ama normal arkadaşca. Kendisi alkol kullanan biri bende sevmeyen biriyim ondan kendimi uzak tutmaya çalıştıkça yakinlastik 2 aydır baya samimiyiz. Haftada 1 kere içiyorum diyo bazen 2 olabiliyor ama bana haftada 1 bile fazla geliyo beni boyle kabul et yarın gelir isterim ama alkolu birakamam diyor. Napcagimi bilmiyorum nasıl ona bu kadar bağlandım anlamadım korktuğum şeydi başıma geldi hic sevmiyorum alkolü ayda yilda bir içse agzimi acip tek. Kelime etmem ama haftada bir fazla kendimi geri cekemiyorumda kafam çok karışık
Adınız sümeyye mi merak ettim

Adam gelip size sen de haftada bir içeceksin mi diyor sanki? Ben buyum işine gelirse diyor baştan net. Takdir ettim kendisini.

Alkol tüketmeyen ve buna karşı olan biriyseniz alkol kullanan biriyle ilişki düşünemem diyorsanız düşüncelerinizin örtüştüğü kişilerle görüşün.

Hayat görüşleriniz farklıysa görüşmeyin.

Muhafazakar biriyim hayatım boyunca da öyleydim. Alkolü yakından bile görmedim o kadar yani. Ama hiç alkol alan bi flörtüme bu kadar bağlanmadım. Alkol alan arkadaşlarım oldu hala var. Zamanında flört ettiğim insanlar da oldu ama ileriye gitmedi çünkü alkol kırmızı çizgilerimden biri. Şimdi sizin ki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olmuş. Çok rahatsızsanız ilişkinizi neden ciddi boyutlara taşıyorsunuz ha yok değilseniz neden bu kadar müdahale ediyorsunuz.
Ki alkol aldığını bile bile böyle bağlanıp mantıkı düşünecek olgunlukta değilseniz şu aralar kimseyle ciddi düşünmeyin.

Bende bu sevmeyenleri anlamıyorm ben bayılırm mesela😅 bu kadar sert bakıyosanız bu olaya ilişkiyi bitirmeniz gerekiyor. Siz sevmiyorsunuz diye adam bırakcak değil neticede.

Haftada bir içmek hiç de fazla değil. Ama siz dini hassasiyetleri olan birisiniz o yüzden istemiyorsunuz galiba. Öyleyse yol yakınken ayrılın bence. Ben de alkol tüketen biriyim mesela, bu yüzden de dini hassasiyetleri olan biriyle asla birlikte olamam.

Ben de içmek için alkol tavsiyesi istiyorsunuz sandım başlığı okuyunca. 😂😂
Alkolik değilse size ne ki. Benimle evlensin ama alkolü de bıraksın olmaz bacım. Ya vazgeçeceksiniz ya da olduğu gibi kabul edeceksiniz.

Ayda yilda bir icse agzini acip tek kelime etmezmis. Cok inandirici dogrusu.

Siz kendinizi hic de bu adamdan uzak tutmaya calismamissiniz. Yasam tarzinizi benimsetmek istemissiniz de olmamis. Iyi de olmus.

Yasam tarziniz, dunya gorusunuz ortada. Daha neyinize gorusmeyi surduruyorsunuz?

Daha sevgili olmamissiniz ama adam yarin gelir isterim seni diyor. Adamin kafa hep guzel bence. 🤭

Back
X