• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol kullanımı.. Tavsiye verin lütfen

bence de ama adam da dini hassasiyeti olan birine yanaşmamalı kendi ne yaptığının farkında. haram olduğunu bilmeyen yoktur bence. bırakması için bir şans da olablir
Ne şansı pardon? Benim böyle bir talebim yoksa kime ne günahımdan seçimimden? Düz saçmalık. Ben ve eşim alkolsüz bit hayat istemiyoruz, aklımı var kimse zorla bıraktırmaz. Bıraktırması da şans olmuyor.

Ne şansı pardon? Benim böyle bir talebim yoksa kime ne günahımdan seçimimden? Düz saçmalık. Ben ve eşim alkolsüz bit hayat istemiyoruz, aklımı var kimse zorla bıraktırmaz. Bıraktırması da şans olmuyor.
Belki kızın alkol kullanmaya başlaması kız için şans olur 😂😂😂

Belki kızın alkol kullanmaya başlaması kız için şans olur 😂😂😂
Ne yalan söyleyeyim, yazları çok sıcakta buzz gibi bira yada sangriayı içemedikten sonra, şöyle yoğurtlu semizotu ve bir duble rakı muhabbetini yapamadıktan sonra kendime yaşıyor demem valla. Bir de bana bıraktırmayı lütuf gibi gösteriyorlar 😂😂 Ben alkol seviyorum oh mis diyorum niye biri için bırakayım. Kimse için de bırakmam valla 😄😄

Eşim de ben de dini hassasiyetle sebebiyle alkol kullanmıyoruz. Tadını bile bilmeyiz.

Eşimden önce körkütük aşıktım platonik olarak arkadaşımdı iyi anlaşırdık birlikte çok da vakit geçirdik. Hatta oturup benim ona aşkım üzerine konuşmuşluğumuz bile vardı. Alkol alırdı severdi arkadaşlarıyla ya da dışarıda. Keyif alırdı bundan. O zamanlar aman ne olacak derdim ama sonra sonra gözüm açılınca bizden olmayacağını anladım. Ben başörtülüyüm. Adam akşam bara gitmek isteyecek e ben gitmem. Ben diyecem haydi teravihe adam diyecek yürü git :KK70:

O yüzden kafa yapısının uyuşması önemli. Arkadaşlarımın alkol almasını problem etmem. Bir mekana gittiğimizde ben kola içerken o birasını yudumlasın hiç sorun değil. Ama hayatımı geçireceğim insanın benim gibi düşünmesi önemliydi.

Eşim de ben de dini hassasiyetle sebebiyle alkol kullanmıyoruz. Tadını bile bilmeyiz.

Eşimden önce körkütük aşıktım platonik olarak arkadaşımdı iyi anlaşırdık birlikte çok da vakit geçirdik. Hatta oturup benim ona aşkım üzerine konuşmuşluğumuz bile vardı. Alkol alırdı severdi arkadaşlarıyla ya da dışarıda. Keyif alırdı bundan. O zamanlar aman ne olacak derdim ama sonra sonra gözüm açılınca bizden olmayacağını anladım. Ben başörtülüyüm. Adam akşam bara gitmek isteyecek e ben gitmem. Ben diyecem haydi teravihe adam diyecek yürü git :KK70:

O yüzden kafa yapısının uyuşması önemli. Arkadaşlarımın alkol almasını problem etmem. Bir mekana gittiğimizde ben kola içerken o birasını yudumlasın hiç sorun değil. Ama hayatımı geçireceğim insanın benim gibi düşünmesi önemliydi.
Ben denedim tadlarını hepsinin yokkk hiçbirini sevemedim içmiyorum o yüzden eşim de içmez sevmez. Ama alkol alan arkadaşlarımız var onlarla aynı masaya otururum asla karışmam canlı müzik dinlemeye de giderim içmeden de eğleniyorum. Evim de alkol kimse kullanmadı nr çocukluğumda ne gençliğimde belki görsem ben de severdim içerdim. Sonradan da olmadı içmiyorumm😃niye insan insana müdahale eder anlamam. Bunla ilgileneceklerine insanlara zararı dokunanlarla ilgilensinler

Kızlar merhaba 1 seneye yakındır konuştuğum biri var ama normal arkadaşca. Kendisi alkol kullanan biri bende sevmeyen biriyim ondan kendimi uzak tutmaya çalıştıkça yakinlastik 2 aydır baya samimiyiz. Haftada 1 kere içiyorum diyo bazen 2 olabiliyor ama bana haftada 1 bile fazla geliyo beni boyle kabul et yarın gelir isterim ama alkolu birakamam diyor. Napcagimi bilmiyorum nasıl ona bu kadar bağlandım anlamadım korktuğum şeydi başıma geldi hic sevmiyorum alkolü ayda yilda bir içse agzimi acip tek. Kelime etmem ama haftada bir fazla kendimi geri cekemiyorumda kafam çok karışık
Alkol gibi baglanmissiniz iste zararli ama keyfli.🤣🤣şaka bir yana alkolik başka birsey hergün için yüzünu alkolle yikana denir alkolik.

Düzenli araba kullandigimdan icemiyorum ama eskiden ay da 3 defa icerdim.

Alkole tamamen karsiysaniz ayrilin kimseyi boşa oyalamayin.

yahu ne içersenzi için ben post sahibine dedim :9 kimse kimsenin içtiğine bir şey demiyor ama eş adayı için belli istekler olablir . sanki kocalarınz her gece bekar hayatında olduğu gibi dışarı çıksa izin vermem bıla balı vb şeyler dersenz. hepiniz evlendikten sonra bekar gibi yaşamoyrsunz. belli değişkilkler oluyor. bu da bunu istemiş adam kabul etmemşi o ayrı. ama kız isteyebilir çünkü hepinz içki olmasa da kendinzce değiştirdinz değiştinz . şimdi diycem ki okuyup geçin cevap vermeyin ban. benim düşüncem bu sizin düşüncenizi merak etmiyorm diycem ama yine anlamayıp alıntı yapıp cevap vereceksinz. ::)) anlamak önemli :)

Back
X