Alkol kullanımı.. Tavsiye verin lütfen

Ağzıyla bir iki yudum içen var
Bir de g.tüyle içen var

Ne sekilde içtiği çok onemlı.

Ama sorun şu ki, siz tek yudum dahi içmesin ıstıyorsanız bu kişi size gore degil.
Boşuna evlenip de sonradan sorunlar yasamayın

Bu kişi eski sevgilinizin yeğeni mi?

Son düzenleme:
alkolü bırakırım dese güvenmeli miyim desen anlıycam da . adam bırakmam demiş. bunun azı çoğu yok artabilir ilerde

Ne kadar saygısızsız, hadsizsiniz. Alkol kullanan biriyim asla alkol kullanmayan adamı hayatıma sokup ona zorla içirmeye çalışmadım. Ama siz egoistçe karşınızdaki kişi sizin istediğini yapsın talebindesiniz. bir insanın yaptıkları hoşunuza gitmiyorsa görüşmezsiniz.

alkolü bırakırım dese güvenmeli miyim desen anlıycam da . adam bırakmam demiş. bunun azı çoğu yok artabilir ilerde
Azı çoğu yok derken? Dini sebeplerle karşı çıkarsanız anlarım ama sağlık sebebiyle karşı çıkıyorsanız bence mantığınız yanlış. Adam sosyal içici, alkoliklik çok farklı bir durum. Biz de ailecek içeriz, bazen tatilde her gün içtiğimiz bile olur ama asla alkolik olmadık hiçbirimiz. Alkol kullanmadığınız için bilmiyorsunuz sanırım, alkoliklik belirtileri çok daha farklı.

Bu sizin sevgilinizin yiğeni değil mi? Sevgiliden ayrılıp yiğenle takılmışsınız, patronunuzla sözlüyken bozulmuş, ayırırım onun yanında öperim demiş,sarhoşken sevdiğini söylemiş vs siz patrondan ayrılmışsınız bunun ağzını aramış hayır arkadaşız demiş bariz bozulmuşsunuz bu adamla ne işiniz var?eski sevgilinizin ailesine yakın niye olasınız ki saçmalık orada en başta mesafe koyacaktınız yoksa haftada bir içmesinde birşey yok da istekeye falan nerden geldi olay bence aranızda hala bir şey yok
kim kimin sevgilisi kim kimin yeğeni kim kimi aldatmış vallahi hiç bir şey anlamadım. :KK45:

En azından dürüstçe söylemiş🤷🏼‍♀️ Bırakcam evlenince deseydi?
Sizi rahatsız ediyorsa hiç girmeyin bu yola. Arkadaş çevresi vs ona göre şekilleniyor ister istemez. Sizinle kavga etse yine gidip arkadaşlarıyla içebilir mesela… sonra eve o kokuyla gelmesi, gelip agresif tavırlar sergilemesi ihtimali var. Ha alkol almayan insanda bu ihtimaller yok mu? Elbette var. Ama sizin kırmızı çizginiz sarhoşluksa, alkolü sevmiyorsanız ve düşüncesi bile sizi ürpertiyorsa hiç bulaşmayın, sınırlarınızı koruyun. Yoksa kötü ve gereksiz tartışmalar içinde bulursunuz kendinizi.

Azı çoğu yok derken? Dini sebeplerle karşı çıkarsanız anlarım ama sağlık sebebiyle karşı çıkıyorsanız bence mantığınız yanlış. Adam sosyal içici, alkoliklik çok farklı bir durum. Biz de ailecek içeriz, bazen tatilde her gün içtiğimiz bile olur ama asla alkolik olmadık hiçbirimiz. Alkol kullanmadığınız için bilmiyorsunuz sanırım, alkoliklik belirtileri çok daha farklı.
cümlenin için de anlarım dedğiniz için tekrar açıklama yapmıyorm.

cümlenin için de anlarım dedğiniz için tekrar açıklama yapmıyorm.
Anladım yani dini hassasiyetlerden dolayı karşı çıkıyorsunuz. Bence zaten dini hassasiyeti olan bir insan dini hassasiyeti olmayan bir kişiyle birlikte olmamalı. Sadece alkolde değil, başka konularda da sorun çıkması kaçınılmaz. Herkes kendine uygun biriyle birlikte olsa çok güzel olur.

Kızlar merhaba 1 seneye yakındır konuştuğum biri var ama normal arkadaşca. Kendisi alkol kullanan biri bende sevmeyen biriyim ondan kendimi uzak tutmaya çalıştıkça yakinlastik 2 aydır baya samimiyiz. Haftada 1 kere içiyorum diyo bazen 2 olabiliyor ama bana haftada 1 bile fazla geliyo beni boyle kabul et yarın gelir isterim ama alkolu birakamam diyor. Napcagimi bilmiyorum nasıl ona bu kadar bağlandım anlamadım korktuğum şeydi başıma geldi hic sevmiyorum alkolü ayda yilda bir içse agzimi acip tek. Kelime etmem ama haftada bir fazla kendimi geri cekemiyorumda kafam çok karışık
Ee açık açık söylemiş zaten. Çekemeyebilirsiniz bunu anlıyorum. Ama neden hala devam ediyorsunuz. Başlamanız hata

Anladım yani dini hassasiyetlerden dolayı karşı çıkıyorsunuz. Bence zaten dini hassasiyeti olan bir insan dini hassasiyeti olmayan bir kişiyle birlikte olmamalı. Sadece alkolde değil, başka konularda da sorun çıkması kaçınılmaz. Herkes kendine uygun biriyle birlikte olsa çok güzel olur.
bence de ama adam da dini hassasiyeti olan birine yanaşmamalı kendi ne yaptığının farkında. haram olduğunu bilmeyen yoktur bence. bırakması için bir şans da olablir

bence de ama adam da dini hassasiyeti olan birine yanaşmamalı kendi ne yaptığının farkında. haram olduğunu bilmeyen yoktur bence. bırakması için bir şans da olablir
Bırakması için niye şans olsun ki, adam belki alkolü seviyor, alkol kültürü olan bir ailede yetişti belki. Herkes dindar veya inançlı olmak zorunda değil.

bu konuda katı tutumları olanların alkol kullanan insanlarla ilişkilerini ilerletmelerini anlamıyorum.
evlenince değiştiririm düşüncesi var herhalde. ama kimse kimsenin kurtarıcısı değil. bırakmak isterse kendi isteği ile bırakır, istemezse ne olsa bırakmaz.
madem netsiniz o zaman ayrılın. yapacak başka bir şey yok.

Bırakması için niye şans olsun ki, adam belki alkolü seviyor, alkol kültürü olan bir ailede yetişti belki. Herkes dindar veya inançlı olmak zorunda değil.

mesela kendimce inançlı biriyim, hatta belki benim diyenden bile çok bilgiliyimdir. 30 yaşıma dek alkol kullanmadım. ama bunu sağlık nedenleri ile çekinerek yaptım. bir de kokusu hoşuma gitmediği için.
sonra güzel bir akşam yemeğinde denedim ve sevdim.
bazen ayda 3 gün alkolsüz geçmiyor bazen 2 ay içmediğim oluyor. biri alkol kullanmamı sorun etse ben kendim bitiririm mesela. keyif aldığım birşeyden neden başkası için vazgeçeyim. kendim gibi keyif alan başka birini bulurum.

mesela kendimce inançlı biriyim, hatta belki benim diyenden bile çok bilgiliyimdir. 30 yaşıma dek alkol kullanmadım. ama bunu sağlık nedenleri ile çekinerek yaptım. bir de kokusu hoşuma gitmediği için.
sonra güzel bir akşam yemeğinde denedim ve sevdim.
bazen ayda 3 gün alkolsüz geçmiyor bazen 2 ay içmediğim oluyor. biri alkol kullanmamı sorun etse ben kendim bitiririm mesela. keyif aldığım birşeyden neden başkası için vazgeçeyim. kendim gibi keyif alan başka birini bulurum.
Kesinlikle çok doğru

İçki tavsiyesi vericem diye girdim konuya ben ya :KK70:

Alkole takıntınız varsa alkol kullanmayan birini bulun. Biz kullanıyoruz. Yeri gelir haftada 2 olur, yeri gelir ayda 1 olur ama severiz. İçince de birbirimizi dövmüyoruz.

ahah ya ben de evet yaz akşamında nasıl bir kokteyl serinletir sorusu gelecek sandım bir an :)

şans diyorum ben. bunu isterse şans olur demek istiyorm. tabi ki inançlı olmak zornda değil inançsız olmak da zornda değil

Aaaa haram mıymış ben yeni duydum 😂 Haramsa size haram başkası için bırakmak neden şans olsun?

Dini yorum yasak bu arada 😉

Aaaa haram mıymış ben yeni duydum 😂 Haramsa size haram başkası için bırakmak neden şans olsun?

Dini yorum yasak bu arada 😉
herkes sabahtır dini yönden mi diyor ... inançlı olmak zornda değil diyor bunlar nasıl yorum . ? dini yorm değil mi
işinize gelmeyen yoruma dini yorm yasak deyip şikayet ediyorsunz. başkası için değil o da farkına varıp bırakbilr ben buna şans diyordm. kadına başkasının içki içmesinden sizene diyorsunz. benim yorummudan sizene

Back
X