"Alkol kullaniyor musunuz?"

Amerikanlar zaten değişik... onlardan beklenir. Bazi meslek gruplari icin gerekli bir bilgi. Ablamda her 6 ay icinde uyuşturucu testi yapmasi lazim (hemşire, almanya) ben kokainman olsam kimse ilgilenmez (avukat)

ben de bunu söyleyecektim. amerika’da bir hastanede eğitim+staj yaptım. benzer sorular vardı formlarda.
türkiye’de spor kulüplerinde çalışan bir arkadaşım söylemişti, mülakatta sordular diye, çünkü disiplinli çalışan, kamplara uyum sağlayabilen insanlar arıyorlar.
sektörden sektöre değişir bunun amacı.

ama konu sahibi başvurduğu yerde art niyet sezmiş olacak ki dert edinmiş.
Summer-girl neden art niyet olduğunu düşündünüz?

Sigara icen daha cabuk hasta olur icki icende.. sagliga zararli... mantik bu olabilir
Ewet Japonya da sigara icmeyenlere daha cok izin vereceklermis biryerde de saglik sigortası yapmiyorlardı galiba .
Belki de is toplantisi yabancilar filan varsa icen biri olması daha iyi olur demislerdir .

Ewet Japonya da sigara icmeyenlere daha cok izin vereceklermis biryerde de saglik sigortası yapmiyorlardı galiba .
Belki de is toplantisi yabancilar filan varsa icen biri olması daha iyi olur demislerdir .
Bazi is yerlerinde sigara icme molasi veriyor arkadaslar.. mesela saatte 1 bi 5 dk dan.. 8 saat calissa bu adam hesap et. Ben icmiyorum sigara ama sesimide cikarmam.. banane patron goruyor zaten neden sikayetleneyim?

Evet yasal olarak saglik sigortasi yapmama luksleri var sigorta sirketlerinin.. ama bu kurala uysalar ac kalirlar:)

Bunu düşünmemiştim ben açıkçası. Yaşam tarzına müdahale olarak algıladım ben direkt.

Spor kulubunu anlarim da basvurdugum pozisyonun boyle bir soruyla uzaktan yakindan ilgisi yoktu. Olsa zaten saskinlikla karsilamazdim.

Ilk defa bir is gorusmesinde boyle bir soru gordum ve konuyu normallestirme adina okyanus otesine gitmeye gerek yok. Ulke Turkiye ise sorudan niyet okuyabilmek hayli mumkun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…