Valla eşime daha 2 saat önce dedim, al dolaba koy, soğuk soğuk beni beklesinler dedim.Kizlar alkolik bir babayla gecti kucuklugum buna ragmen cok karsi olmadim ozel gunlerde vs bende icerim hayatimdaki 2 yillik insanla da yeri geldi ictik ama son kavgamizda 1 hafta konusmamistik bana 3 poset fotograf atti bak ne kadr kotuydum sensiz falan diye..urktum..
haftasonlari nadir alirdi..isi cok yogun bir hafta icinde bugun 2.alisi ve patladim tutamayip kendimi zararli bir sey sonucta neden dedim zaten yorgunum rahaatlamk istyorm dedi..tartistik kapattik hala konusmuyoruz..hem sagligi icin hemde ilerleyen donemlerde boyle bir sey istemiyorum annemin babamda gordugunu yasamak istemiyorm abartmamis mi sizce de ? Eve giderken ekmek alir gibi aliyo bir de ne var diyo
Bende cok kati degilim ama babam gibi olmasindan cok korkuyorum..icimi rahatlatmasi gerekmez mi ya da ne bileyim ne kadr dogru ise alkolu gitmek ? Sabah is var bu ara abartti zaten cozmus degilimValla eşime daha 2 saat önce dedim, al dolaba koy, soğuk soğuk beni beklesinler dedim.
Güya size hani sensiz o kadar darmadağındım ki bak ne kadar içtim, olanları unutmak için içtim izlenimi vermek istemiş. Kaş yapayım demiş ama elinde patlamış.
Son 1 haftayı baz almayın, 2 yılda nasıldı ona bakın.
İnsanın ağzıyla içmesi önemli.
Alkolik oldum basima dedim benden once ayrildiginda kiz arkdsndn oyle olmus bi donem oyleydim dedi bugun bir de bana diyor gerginlik cikarrmaya calisiyosn diye bahane ariyosun diye ama kendisi ariyor sanirim ki annemle tanistilar soylesem nefret eder o daBirseye sinirlendiğinde yahut üzüldüğünde, gerildiğinde alkole saran adam oyle ayda yilda bir eglencesine içen biri degildir önce bu konuya bir acıklık getirelim. Sen gercekten sarhoşla ugraşmak istemiyorsan yıllarca, orneğinide babanda görmüşsün. Terk et.
İşe alkollü gitmekten kastınız ne? Akşam-gece içip, uyuyup gitmesi mi?Bende cok kati degilim ama babam gibi olmasindan cok korkuyorum..icimi rahatlatmasi gerekmez mi ya da ne bileyim ne kadr dogru ise alkolu gitmek ? Sabah is var bu ara abartti zaten cozmus degilim
Bişeyi merak ettim o bunu biliyor mu yani babandan dolayı olan hassasiyetini ?Bende cok kati degilim ama babam gibi olmasindan cok korkuyorum..icimi rahatlatmasi gerekmez mi ya da ne bileyim ne kadr dogru ise alkolu gitmek ? Sabah is var bu ara abartti zaten cozmus degilim
Onceleri haftasonlariydi hadi sesimi cikartmadim ama hafta icide basladiDenenmişi denemek ne kadar mantıklı ?yıllarca babandan çekmişsin valla gidişatı alkolikliğe doğruysa ayrıl
Donmemesinden korkuyorm ilerde daha cok sarmasindan..icmis aksamdn cok ayriyken resmen ise alkollu gittim ayilamamstm dedi hadi uzgundun o zaman simdi niye yani sicakmis sıknnms son zmnlarda surekli bahanesi vardi ne bileyim evlilik arefesinde sunlari yasiyorum ya zaten gerginimİşe alkollü gitmekten kastınız ne? Akşam-gece içip, uyuyup gitmesi mi?
Sabah saatinde dahi içip gitmesi mi? 2.si ise alkolik bu adam. 1. ise işe içip gitmiş olmaz.
Bende ve eşimde mesela dönemsel olarak normalden fazla içme isteği oluyor. Kısa sürüyor ve bitiyor, yine eskiye-rutine dönüyoruz.
İş iyice çığrından çıkmaz umarım kademe kademeOnceleri haftasonlariydi hadi sesimi cikartmadim ama hafta icide basladi
Babam hic icmiyorm demis anneme meselaİş iyice çığrından çıkmaz umarım kademe kademe
Bende rahatsiz olmazdim ama haftada 2 kere ucer ucer bir noluyoruz diyosn sonra kendisi icinde zararli abartma diyor bana ama zararli sonuctaBu tamamen sizin vermeniz gereken bir karar.
Benim için her gün litrelerce içmedikçe veya sarhoş olmadıkça içmekte bir sorun yok. Ben de içen bir insanım. Ama sıklık veya miktar olarak dozunu kaçırmam.
Eğer sizi içmesi rahatsız ediyorsa taviz vermeyin. İçkisinden çok rahatsızsanız konuşun, toparlayamıyorsanız bitirin.
Çok iyi düşünmek gerek kötü tecrübe var birde bu konudaBabam hic icmiyorm demis anneme mesela
Benim de zaman zaman oluyor.Bende rahatsiz olmazdim ama haftada 2 kere ucer ucer bir noluyoruz diyosn sonra kendisi icinde zararli abartma diyor bana ama zararli sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?