Alkol polemigi

O da oyle diyo ama cidden cok korkutuyo bir de gecmiste yasadiklarimi dusununce cilgina donuyorum

Ben severim alkol, hatta canımı çektirdin şu an.

Ama 3 poşet alkol alıp resim atması önce saçmalık sonra da ergenlik.

Bence ayrıl o ne öyle. Ergen gibi içtiğinin resmini atıyor
Batistiktan sonra inanmadm ben onun uzerine hatta atarim diyerek cekti resim cekmek icin icmiyor sonucta ama o kdr icmesi benim icn sorun kismi

Bir potansiyel ayyaş ile nereye kadar?

Bir de babanda görmüşsün zaten ne berbat bir durum olduğunu.

3 poşet almış bir de.

Tartışmanızın boyutu nedir? Basit bit tartışmayı bahane edip içeriyorsa sıkıntı var demektir.

Tartışmanızın boyutu nedir? Basit bit tartışmayı bahane edip içeriyorsa sıkıntı var demektir.
Iciyor diye tartistik..yoldaydi bira aliyorm dedi bende sartelller atti fazla deglmo derken iste tartistik..icmesi icin sebep yok suan keyfi

O da oyle diyo ama cidden cok korkutuyo bir de gecmiste yasadiklarimi dusununce cilgina donuyorum
Kendi açınızdan haklısınız, hak vermiyor değilim.

Ama içmek keyif işidir ve bundan keyif alan insan, başkasının demesiyle genelde bırakmaz. Bir süre bırakır -veya mış gibi yapar- sonra başlar yine.

Benim önerim sevgilinizle bu davranışlarının ona olan güveninizi sarstığı yönünde konuşmanız. Size rahatsızlık verdiğinin farkındaysa en azından biraz daha düzene sokar tutumunu. Ama yok sokmuyor veya sokamıyorsa o noktada sizin bir karar vermeniz gerekir.

Iciyor diye tartistik..yoldaydi bira aliyorm dedi bende sartelller atti fazla deglmo derken iste tartistik..icmesi icin sebep yok suan keyfi
Daha önce ne zaman içmişti?

Yani uzun zaman önce içtiyse sizin kızmanız da onu kızdırmıştır.

Anladim cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…