- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
Benim erkek arkadaşım da bir kaç yıl kamera asistanlığı yapmıştı. O ünlülerin ne mal olduklarını, tavırlarını, hareketlerini ben de az çok biliyorum. Erkek arkadaşımın midesi bulanıyordu milletin orasını burasını görmekten ve hiç çekinmeleri yok, hiç usturuplu değiller her şeyleri ortada diyordu. Çektikleri filmleri, klipleri, reklamları bildiğim için izlemiyordum çok mide bulandırıcı olaylar. Herkes birbiriyle yatıyor, neredeyse tek muhabbet yatak muhabbeti.
Uzun metrajlı filmlerde ya da bir kaç gün süren çekimlerde hiç unutmam otelde arkadaşıyla kalırken arkadaşı kızları çağıralım mı odaya diyordu. Kızlar dedikleri de dansçı kızlar, beraber çekim yaptıkları insanlar. Herkes hazır bir şekilde bekliyor anladığım kadarıyla:26:
Sizinki de bu tarz şeylerle çok muhattab oluyorsa alkolün etkisiyle saçmalaması çok anormal değil.
Uzun metrajlı filmlerde ya da bir kaç gün süren çekimlerde hiç unutmam otelde arkadaşıyla kalırken arkadaşı kızları çağıralım mı odaya diyordu. Kızlar dedikleri de dansçı kızlar, beraber çekim yaptıkları insanlar. Herkes hazır bir şekilde bekliyor anladığım kadarıyla:26:
Sizinki de bu tarz şeylerle çok muhattab oluyorsa alkolün etkisiyle saçmalaması çok anormal değil.