• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol sayesinde gerçekleri öğrendim :(

Benim erkek arkadaşım da bir kaç yıl kamera asistanlığı yapmıştı. O ünlülerin ne mal olduklarını, tavırlarını, hareketlerini ben de az çok biliyorum. Erkek arkadaşımın midesi bulanıyordu milletin orasını burasını görmekten ve hiç çekinmeleri yok, hiç usturuplu değiller her şeyleri ortada diyordu. Çektikleri filmleri, klipleri, reklamları bildiğim için izlemiyordum çok mide bulandırıcı olaylar. Herkes birbiriyle yatıyor, neredeyse tek muhabbet yatak muhabbeti.

Uzun metrajlı filmlerde ya da bir kaç gün süren çekimlerde hiç unutmam otelde arkadaşıyla kalırken arkadaşı kızları çağıralım mı odaya diyordu. Kızlar dedikleri de dansçı kızlar, beraber çekim yaptıkları insanlar. Herkes hazır bir şekilde bekliyor anladığım kadarıyla:26:

Sizinki de bu tarz şeylerle çok muhattab oluyorsa alkolün etkisiyle saçmalaması çok anormal değil.

Nişanlın bence de hava atmaya çalışmış arkadaşlarına. Ortada o tarz bi durum yoktur bence de. Ama bana kalırsa nişanlında asıl dert etmen gereken konu kadınlara bakış açısı.. Senin yanında seni yok sayıp öyle konuşabilmesi, başka bir kadın hakkında ne olursa olsun böyle atıp tutması, inandırıcı olması için yeminlerinde annesine hakaret içeren sözler kullanabilmesi. Bana çok rahatsız edici göründü. KOparıp atma tabi ki ilişkini ama bence bunlar için uyarmalısın onu.. Bu sana değer vermemeye dönüşmesin sonralarda, üzlürsün.

şaşırıdm okurken, bilmiyorum ne diyeceğimi, öyle ünlüleri tabıyan biriymiş nişanlında, geçmişteki hatalarını ya kabullencen yada sen bilirisn, ben kimse ayrılsın istemem, ama ünlüleri tanıyan ve o camiaları bilen birini baştan kabul etmiycektin güzelim.

mesleğinden dolayı kimin kaç para olduğunu bilen insan ne iş yapıyo olabilir merak ettim

Pislik mislik konuştuğu laflara bak ş..rfsizin....Bıraksın madem mesleğini bu kadar şikayetçi...Ayrıca kötü de olsa hiçbir bayan hakkında konuşulmaz eminim senin hakkında da konuşuyodur muhterem nişanlın...Bir telefonuna bakarmışta vay be neymiş senin nişanlın öyle :) biraz fazla uçmuş ama kimseyi karalamasın yaşamış bile olsaaa......

Ayyy o ortamda böyle bi konusma geçmesi çok kötü bir durummuş cidden :18: Bence bir süre tavrını hatta uzun bir süre tavrını koymalısın. Bu konularda şaka olmayacağını, senin böyle onusmalara müsade etmeyeceğini anlasın. Tabi olayın doğru olup olmadıgını da öğrenmeye çalışmalısın. İçinde bi kuşku ile ilişki devam etmmeli

Bence annesi uzerinden ettigi yeminleri dusunme asamasinda degerlendir.
Arkadas ortaminada duzen vermesi sart gibi. Bu konusmalar esnasinda kimsenin tepki vermemesi cok enteresan

Ben sarhoşken söylediklerinden çok annesi ile o..... kelimesini nasıl bu kadar sık yan yana getirebiliyor ona şaşırdım. :53:

Pislik mislik konuştuğu laflara bak ş..rfsizin....Bıraksın madem mesleğini bu kadar şikayetçi...Ayrıca kötü de olsa hiçbir bayan hakkında konuşulmaz eminim senin hakkında da konuşuyodur muhterem nişanlın...Bir telefonuna bakarmışta vay be neymiş senin nişanlın öyle :) biraz fazla uçmuş ama kimseyi karalamasın yaşamış bile olsaaa......
katılıyorum, beni böyle basitliklerle hava atan, bunlarla gurur duyan zavallı erkek modeli daha çok korkutur. aldatsa, gereçekten yapmış olsa ne fayda yapmasa ne fayda. ortada ciddi bi karakter sorunu var adamın. asıl problem bu.

Her yorumu okuyamadım ama sen onun ortamına uygun, o karakterde bir insan değilsen hiç kötü bir olay olmasa da ayrıl. Evlilik aynı yaşamı paylaşırken aynı hedefe yürümekle olur bence. Siz zaten aynı hayatları yaşamıyorsanız imkanı yok bu iş yürümez.
Ben de çok şüpheci biriyim. Hiç olmadık şeyden sorun çıkartırım sevgilime ama hiç bir zaman bir kaç saat arayıp sonra tamam ayrılıyorum dediğini bilmem. Defalarca açıklar güzel bir dille ki ortada somut bir şey yokken ben abartmışken, ya da geçmişiyle alakalı bir şeyi aklıma taktığımda her seferinde sıkılmadan, kızmadan açıklar. Allah korusun böyle bir şey söylemesi... Ayrıca annesine değer vermeyen insandan ne beklenir. Ben annesi çok affedersin o.... bile olsa evladının ona bu şekilde bir söz kullanmasını kendime yediremem. Alkol kullananlar kızmasın ama sarhoş olup aklı başından giden, harama el uzatan biri de her şeyin üzerine yemin eder. Ben kişi kuranın üzerine yemin bile etse inanmam çünkü ben benim bildiğim kadar müslümanım, karşıdaki ne kadar müslüman ne bileyim.

Allahın sevgili kuluymuşsun bu sana bi işaret bence
bak evlenmeden ne olduğunu görmüş oldun.
ayrıca anne üzerine öyle yeminler edilir mi, kurana el bassın. gerçi bastıktan sonra tövbe edenleri de var.
ayrıca mesleği gereği ünlüleri tanıyo olabilir, ama o kızın geceliğinin 700 tl olduğunu bilmesini gerektiren nedir ki?
bence bu çocukla ilişkini bi kez daha gözden geçir. hem bu saatten sonra nasıl güveniceksin ki ona, güvenini tekrar kazanması için bişeyler yapması lazım. ama o 2 gün yalvarıp ertesi gün pes etmiş.

arkadaş konuyu baştan sona okurken aklımdan geçen tek şey şuydu;
hadi bu adam sarhoş (ki bence sarhoş falan değil) hadi bu adamın ağzı bozuk falan filan...
peki o masada olan erkeklerden biri yada bayanlardan biri dememiş mi?
"kardeşim masada bayanlar varken bu ne rezil bir muhabbet kendinize gelin" dememiş mi?

Canim bende unlu biriyle beraberdim.dogal olarak ortaminda hep bu tarz iliskiler vardi.benimki guya sadik bu bezlerde taragi olmayan benle evlenmek niyetinde bi adamdi.onceleri yavas yavas duydugum kimi zaman anlamlandiramadigim sevgilim yapmaz diye uzerinde durmadigim seylere sahit oldum.sonra bir gece buna benzer bir diyalogla guvenimi yitirip ciddi bir arastirma yapinca neler neler ogrendim.o da ozur diledi.guvenmek istedim yeniden basladim ama yine devam etti.bir muddet sonra da artik beni takmadan aleni yasamaya basladi.cok uzuldum aci cektim ama o ortama giren iflah olmuyor.kararini bunlari gozardi etmeden ver.

Doğru söz yemin istemez..
Her vallaya tallaya inanmamak lazım...

Şöyle bir muhabbet çeviren adam, anasına bilmemne der, yarın seni alır hanım diye, sana da der arkadaşım..
Terbiyesizin tekiymiş..

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için. İnternete girmeye fırsatım olmadı anca okuyabildim yazdıklarınızı. Tek tek okudum bütün yorumları. Nişanlım o gün aksam beni aradı. Özürdiledi, telefonda olmaz yüz yüze konuşalım dedi. Kapıma geldi ve görüştük. Ben sensiz yapamam dedi. O gün sen beni yanlış anlamışsın dedi, ben sarhoş olduğum için yanlış cümle kurmuşum noolur beni affet bunca senelik ilişkimiz böyle bi konu yüzünden bitmesin benim gözüm senden baska kimseyi görmüyor dedi. Ben de zaten bu mesleği yapmak istemiyorum artık dedi. Bu aralar işi zaten sallantıdaydı bikaç terslik vardı istifa etmek istiyodu son zamanlarda. Bide bizim bu tartışmamız üstüne gelince kendi rızasıyla dün istifasını verdi. Bir daha da bu mesleği yapmayacağına yemin etti. Dünden beri inanılmaz mutlu, çok rahatladım diyor. O da ben de çok rahatladık. Şimdi kendine yeni bi iş bakmaya başladı. Allah yardımcımız olur inşallah. Yeniden bi sayfa açtık hayatımıza.. Üstümden binlerce kilo ağırlığında yük kalktı resmen. Şimdi o da çok mutlu ben de :))

benim asıl merak ettiğim nişanlınız o bayanın yatakta çok kötü olduğunu nereden biliyormuş?

eğer bu soru daha önce soruldu ise ve siz cevap verdi iseniz kusura bakmayın..

Back
X