Allah razı olsun..Niye duzgun bi iliski olmasin ki? Ben bosanmis biri oldugum halde inanıyorum, Allah'in izniyle duzgun bi iliski olabilecegine.. Boyle inanirsan her arızaya boyun bukersin, olmayacak seyi kabullenirsin..
Böyleyiz işte toplumca. Ya bişeyi kesinlikle reddediyoruz, yada b..nu çıkarıyoruz. Avrupa da Amerikada insanlar düzenli hergün içiyorlar, yorgunluk içkisi günde bir tane. Ne kimse ölüyor, ne kimse sapıtıyor bu yüzden. Biz de ise eve gelip içecek akrabalar böyle konu oluyor işte.aynen şekerim de içince dağıtacaklar sonuçta bilmiyorum benim gözümde çok farklı canlanıyor olaylar
Biz içen bir çiftiz,beraber içmeyi de çok seviyoruz .Ammaa çook samimi olmadığım hiç kimse gelip bizde içemez.Merhabalar Azcok Konularımı Hatırlayanlar Vardı... Dün gece Yine Konuşmalarda Biryenisi eklendi...
Hatırlamayanlar için dedim. Dügün günü sabahı nenesinin mezarlıgana gidicez istemesemde Kabul ettim Gelinlik Kirlenir vs cok kişi yorum yapmıştı... Neyse
Yemek secer yemek yemez...
Yılbaşı akşamı plan yapmıştık... Ama ailesinin yüzünden malesef görüşemedik.
Biz evlenicez karar verdik birbirimizi daha iyi tanımaya calısıyoruz. Ailesinin işi Ciftcilik..
Onların İşini yapmaktan bana Vakit ayıramıyor.. Konuşamıyoruz Artık bile..
Yılbaşı gecesi. Onların evine Amcası eniştesi babası kuzenleri falan Toplandı.
İçtiler....
Sözlümde Öyle Yerine Göre
Ailesi Cok içiyor.
Mesaj attım Canım Biz evlenince Baban Amcan gil Bizdemi İçiçekler dedim.
Evet dedi ?
Sizce Artık ben Ne demeliyim...
Sizce dogru bi Kararmı ?
Kayınbabanız Eşinizin amcası xxxxxx kişileri Gelince Evinizde Alkol Kullanıyormu ?
ya günlerde bile böyle oluyor öyle kadınlar var ki ben şaşıp kalıyorumBöyleyiz işte toplumca. Ya bişeyi kesinlikle reddediyoruz, yada b..nu çıkarıyoruz. Avrupa da Amerikada insanlar düzenli hergün içiyorlar, yorgunluk içkisi günde bir tane. Ne kimse ölüyor, ne kimse sapıtıyor bu yüzden. Biz de ise eve gelip içecek akrabalar böyle konu oluyor işte.
Herkesin şahsi fikridir ama ben kabul edemem benim için ayrılık sebebi olurduMerhabalar Azcok Konularımı Hatırlayanlar Vardı... Dün gece Yine Konuşmalarda Biryenisi eklendi...
Hatırlamayanlar için dedim. Dügün günü sabahı nenesinin mezarlıgana gidicez istemesemde Kabul ettim Gelinlik Kirlenir vs cok kişi yorum yapmıştı... Neyse
Biz evlenicez karar verdik birbirimizi daha iyi tanımaya calısıyoruz. Ailesinin işi Ciftcilik..
İçtiler....
Ailesi Cok içiyor.
Evet dedi ?
Sizce dogru bi Kararmı ?
Kayınbabanız Eşinizin amcası xxxxxx kişileri Gelince Evinizde Alkol Kullanıyormu ?
Ya sorma bizim evde de alkol alinir ne bereketimiz kaldi ne bisi ailecek helak olduk cok komik yaniHiç hoş bi şey değil karşı çıkın içki içilen evde huzur olmaz bereket olmaz hiç bişey olmaz.
Yaniliyorsun.gorumcem almanyada.esi icki kullaniyir..gayette arkadaslariyla icince sapitiyorlar..esinin evli arkadasi gorumceme ilani ask etmis..sonra ickili bir ortamda sex yapan cifte sahit olmus..Böyleyiz işte toplumca. Ya bişeyi kesinlikle reddediyoruz, yada b..nu çıkarıyoruz. Avrupa da Amerikada insanlar düzenli hergün içiyorlar, yorgunluk içkisi günde bir tane. Ne kimse ölüyor, ne kimse sapıtıyor bu yüzden. Biz de ise eve gelip içecek akrabalar böyle konu oluyor işte.
Ben kendi adıma konuşuyorum, alkol alan adamla evlilik düşünmezdim, alkol dinime terstir diye, yoksa alkol alan insanlar kötüdür demiyorum, alkol alıp dünya iyisi pek çok arkadasım da var, ama gel gör ki evlilik başka bir kurum, alkolün kokusuna dayanamam ben, günah boyutunu da hesaba katardım, sizin evinize gelip de alkol almaları doğru değil, bir de sözlünüz pek rahatsız olacağınız ihtimalini düşünmemiş sanırım, hakkınızda hayırlısı.Merhabalar Azcok Konularımı Hatırlayanlar Vardı... Dün gece Yine Konuşmalarda Biryenisi eklendi...
İçtiler....
Ailesi Cok içiyor.
Evet dedi ?
Sizce dogru bi Kararmı ?
Sapıtmadıklarını, ölmediklerini nerden biliyoruz?Böyleyiz işte toplumca. Ya bişeyi kesinlikle reddediyoruz, yada b..nu çıkarıyoruz. Avrupa da Amerikada insanlar düzenli hergün içiyorlar, yorgunluk içkisi günde bir tane. Ne kimse ölüyor, ne kimse sapıtıyor bu yüzden. Biz de ise eve gelip içecek akrabalar böyle konu oluyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?