- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- 73
Hayir. Icki kadni mi ki kotuluk dogursun?Kamu spotu: İçki kötülüklerin anasıdır
Alkol kullanmayınca böyle sıkıntılarımız olmuyo çok şükür
TamamHayir. Icki kadni mi ki kotuluk dogursun?
O nasil hakaret oyle kadinlara??siz kadin degil misiniz, nasil boyle soylersiniz????
Bazi insanlarin alkol alerjisi ya da alkol bagimlilik geni vardir o dogru.
Ama icki kulturu almis ve bu sorunlari olmayan insanlar guzel bir sofrada cok guzel kaynasmayi bilirler.
Bu bir aileden gelen egitim meselesidir.
Ickisini tutamayan icmesin derim, kendine iskence etmenin anlami yok.
Ancak geleneksel bir sofra kulturu modern Turk ailelerinde mevcut ve bunu kotulukle bagdastirmanin hic bir anlami yok!
Pardon. Biraz kuvvetli yazmisim. Bu gunlerde tepki refleksimle ugrasiyorum.
Daha once de sordum. Neden ANASI???Alkol butun kotuklerin anasidir.. bunu kimse aklindan cikarmasin..
Peygamber Efendimizin sözüdür. O yüzden kalıplaşmıştır. Anne doğurandır, içkide kötülük doğurur demektir. Sakınılması gerekliliği böyle anlatılır. Yoksa Kadın değildir kötülenen. Açıklık getirelim:)Daha once de sordum. Neden ANASI???
Yani sunu kabul edelim.
Eger siz gercekten kadinsaniniz, bir maddeyi " kotuluklerin anasi "olarak tarif etmezsiniz. Kotu olan insandir, alkol degil.
Gercekten cok fena cinsiyetci, anti-kadin, nefret dolu bir soylem.
Lutfen bilinclenin ve bu soylemlere DUR deyin!
Merhabalar Azcok Konularımı Hatırlayanlar Vardı... Dün gece Yine Konuşmalarda Biryenisi eklendi...
Hatırlamayanlar için dedim. Dügün günü sabahı nenesinin mezarlıgana gidicez istemesemde Kabul ettim Gelinlik Kirlenir vs cok kişi yorum yapmıştı... Neyse
Yemek secer yemek yemez...
Yılbaşı akşamı plan yapmıştık... Ama ailesinin yüzünden malesef görüşemedik.
Biz evlenicez karar verdik birbirimizi daha iyi tanımaya calısıyoruz. Ailesinin işi Ciftcilik..
Onların İşini yapmaktan bana Vakit ayıramıyor.. Konuşamıyoruz Artık bile..
Yılbaşı gecesi. Onların evine Amcası eniştesi babası kuzenleri falan Toplandı.
İçtiler....
Sözlümde Öyle Yerine Göre
Ailesi Cok içiyor.
Mesaj attım Canım Biz evlenince Baban Amcan gil Bizdemi İçiçekler dedim.
Evet dedi ?
Sizce Artık ben Ne demeliyim...
Sizce dogru bi Kararmı ?
Kayınbabanız Eşinizin amcası xxxxxx kişileri Gelince Evinizde Alkol Kullanıyormu ?
Eşimin ailesi de içer. Nişanlı iken aynı konu bizde de oldu. Bende Ozman evlenmeyelim ben evimde istemiyorum bu sana tehdit değil çünkü ben yapamam dedim. Oda insanların zevkine karışamayacağımı söyledi. Bende kendi evlerinde vs istediği gibi içer banane ama evimde istemem dedim. 8 yıldır konusu olmadı. Arkadaş lardan teklif eden oldu evdeyken başımın üstünde yeriniz var ama eve içki sokmam dedim. içki içer İçmez orası benim sorunum değil herkese saygım var ama benim evimde bir kuralım var bende karşımdakinden saygı beklerim. Biz onlara gidince İçiyor lar onada laf etmeye hakkım yok orası onun evi.Merhabalar Azcok Konularımı Hatırlayanlar Vardı... Dün gece Yine Konuşmalarda Biryenisi eklendi...
Hatırlamayanlar için dedim. Dügün günü sabahı nenesinin mezarlıgana gidicez istemesemde Kabul ettim Gelinlik Kirlenir vs cok kişi yorum yapmıştı... Neyse
Yemek secer yemek yemez...
Yılbaşı akşamı plan yapmıştık... Ama ailesinin yüzünden malesef görüşemedik.
Biz evlenicez karar verdik birbirimizi daha iyi tanımaya calısıyoruz. Ailesinin işi Ciftcilik..
Onların İşini yapmaktan bana Vakit ayıramıyor.. Konuşamıyoruz Artık bile..
Yılbaşı gecesi. Onların evine Amcası eniştesi babası kuzenleri falan Toplandı.
İçtiler....
Sözlümde Öyle Yerine Göre
Ailesi Cok içiyor.
Mesaj attım Canım Biz evlenince Baban Amcan gil Bizdemi İçiçekler dedim.
Evet dedi ?
Sizce Artık ben Ne demeliyim...
Sizce dogru bi Kararmı ?
Kayınbabanız Eşinizin amcası xxxxxx kişileri Gelince Evinizde Alkol Kullanıyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?