- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Cerrycim o gunlerde ustumde olan asiri yuklerden dolayi garip bi savunma hali mevcuttu bende. Daima kendimi savunmaya ihtiyac duyuyordum. Seni de kirdim. Hala uzuluyorum bunun icin.zeholll a sorun mesela.
Burda kime bu adamın bir numarası var dur düşün dediysem hepsinden bir pislik çıktı. Konu sahibeleri hep, once bana benim nisanlim cok iyi sacmalama yazdilar. Sonra olaylar patlayinca sen hakliymissin, soylediklerimizi geri aliyoruz dediler.
Kızın açtığı konuları tarafsız okuyun, anlarsınız. Kaza geliyorum diyor çoğunlukla. Kiz adamin her seyinden sikayet ediyor, bu nasil bir evlilik olur ki?
Ben sadece uyarimi yaparim, dur dusun derim. Sebebini de yazarim. Bazen sakin evlenme dedigim de olur. Karar konu sahibelerine kalmis tabi, hayatlarini benim fikirlerime gore yonlendirsinler demiyorum.
Kusura bakmayın bence siz yanılıyorsunuz. İstisnalar kaideyi bozmaz. uzun yıllar yurt dışında yaşadım, kendi ailemde Amerikalı. Yurt dışında hiç böyle birşeye tanık olmadım. Benim bildiğim insanlar içince gayet saygılıdırlar, içkiyi su gibi içmezler dozunda bırakırlar.Yaniliyorsun.gorumcem almanyada.esi icki kullaniyir..gayette arkadaslariyla icince sapitiyorlar..esinin evli arkadasi gorumceme ilani ask etmis..sonra ickili bir ortamda sex yapan cifte sahit olmus..
Neden yabancilari bu kadar kugul gosterme derdindesiniz..
Gecen yaz oteldeyiz.kaldigimiz odanin bi asagisinda balkonda yine turistler alem yapiyor.gece sat 3 yalniz.
Uyuyamadik esimle..uyardik 2 defa dikkate almadilar.mudure kadar aradik en son.ve 5 yildizli otel.alkol iyi birsey degil.inancliysaniz da (saygi duyarim beni ilgilendirmez) haram..bu gercegi hic kimse ama hic kimse degistiremez...
bizzat yurtdışında yaşadım, zaman zaman da gidip kalıyorum.Sapıtmadıklarını, ölmediklerini nerden biliyoruz?
Alkolle ilgili yorum yapmıyorum da bu genel yargıya nasıl vardınız merak ettim.
bizzat yurtdışında yaşadım, zaman zaman da gidip kalıyorum.
İstatistik çıkarmaya yetmezTabii o zaman istatistik çıkarabilirsiniz, yaşamak yeter.
Boşuna yorma kendini..İstatistik çıkarmaya yetmezama bütün akrabalarım Amerikalı. Aile ve arkadaş yaşantısını yakınen takip edebiliyorum. Üstelik akademik çalışmalarımdan dolayı Avrupada farklı üniversitelerde uzun zaman geçirdim. Orda üniversitelerin içinde bile bar vardır. Ders çıkışı bir profesör öğrencileri ile oturup bir bira içer, çok güzel sohbetler olur. Kimse kimseye de sarkmaz, herkes düzeylidir. Burdan bakınca yabancılar hep tü.. ka.. ne kadar üzücü. Türkiyede yaşamak önyargılar oldukça çok zor gerçekten.
Boşuna yorma kendini..
İstatistik çıkarmaya yetmezama bütün akrabalarım Amerikalı. Aile ve arkadaş yaşantısını yakınen takip edebiliyorum. Üstelik akademik çalışmalarımdan dolayı Avrupada farklı üniversitelerde uzun zaman geçirdim. Orda üniversitelerin içinde bile bar vardır. Ders çıkışı bir profesör öğrencileri ile oturup bir bira içer, çok güzel sohbetler olur. Kimse kimseye de sarkmaz, herkes düzeylidir. Burdan bakınca yabancılar hep tü.. ka.. ne kadar üzücü. Türkiyede yaşamak önyargılar oldukça çok zor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?