alkolik anne!!

Çocuğunuz henüz küçükmüş, şimdilik bir şey olmaz ama ilerleyen zamanlarda yanında bulundurmamanızda fayda var. Eşinizle sorun yaşayabilirsiniz bu konu yüzünden.

Yazik kadincagizi nasil dislayip yalnizliga mahkum ettiyseniz mutlulugu alkolde aramis bagimli olmus.. Sanki bahsettiginiz kisi sizi kanindan canindan var eden ananiz degil ypk ben kapaliyim yok bana ters.. Annenize sahip cikin bir an once onun sizi bugunlere getirene kadar yaptiklarinin %1 ini karsilamis olursunuz belki..

Disladigimizi nerden biliyorsunuz? Oyle icimizde,oyle yakiniz hatta esim benden fazla sahip cikar alaka gosterir. detay bilmeden Yargilamak yanlis degil mi?

Bence annenizin icki icmesine -eger boyleyse- sirf kapali oldugunuzdan ve fikir farkliliginiz oldugundan dolayi karisamazsiniz. Bu sizi ilgilendirmez. Insanlar istediklerini yaparlar. Ve sirf bundan dolayi annenizden sogumaniz bence annenizin analik hakkina saygisizlik.

Siz de onceden icki iciyormussunuz ve belki de -burasi benim varsayimim- esiniz sayesinde Biraktiniz. Esiniz full imanliymis cunku... dindarmis yani.

Simdi gecmisinizi cope atmak ve annenizden bundan dolayi gorusmek istemeyecek kadar sogumak haksizlik degil mi ? Hele ki bazi arkadaslar torununu gostermemekten bahsetmis esiniz rahatsiz olurmus. O kim oluyor da rahatsiz olabiliyor ? Sizi doguran bugunlere getiren anayi her ne kadar kocaniz da olsa el oglu icin caninin parcasindan uzaklastirmak cok buyuk sacmalik olur. Tabi bu benim gorusum ve benim cikarimlarIm.

Sozun ozune gelecek olursak annenizi fikir catismasindan ve icki iciyor diye yargilayamazsiniz. Ama sagligini dusunuyorsaniz annecim bak sen bizim icin degerlisin bu kadar icmesen, seninle cocuklarimla uzun yillar gecirmek istiyorum diyebilirsiniz. Sonra da icki icmesine degil fazla icmesine karisabilirsiniz hakkiniz burda cunku.

Umarim kisa surede cozulur, iyi gunler dilerim...

ne yaparsa yapsın anneni hayatından silemezsin..bence onu istememe gibi bir lüksünde yok..şöyle düşün ilerde çocuğun seni beğenmezse ve istemezse nasıl hissedersin..tamam annenin yaptığı çok yanlış ama sende yanlışsın...ona bunu kendi sağlığı için yapmaması gerektiğini anlat..

anneni hayatından ne kadar uzaklaştırabilirsin ki? bu çok büyük haksızlık olur. çözüm olarak bişey diyemedim bilmiyorum ama inşallah güzellikle çözebilirsiniz bu meseleyi.

Bu nasıl bişeydir anlamadım yaa,,,, Konu sahibi arkadaş nasıl bir üslup bu???????????? Çok üzüldüm annenize.. Evladımdan böyle şeyler duymayı Allah bana nasip etmesin inş.. Kendimi takıldı geldi peşinizden otele.. Siz davet etmediniz mi?? Eee gidilmiş madem bırakın ne yaparsa yapsın.. Tatil nihayetinde.. Kafa dinlesin.. Üstelik zamanında bende içtim diyorsunuz, şimdi nasıl yargılıyorsunuz.. Herkes bilir otellerde alkollü içecekler orjinal gibi değildir, sulandırılmış hava basılmış içecekler olur. Hepsi orjinal olsa otelde ayık insan bulamazsın doğal olarak. Ve hiç biri sarhoş etmez insanı. Çoğu soğuk içecek adına içilir. Ve bende normalde ayda yılda alkol tüketen biri olarak otele gittiğimde koladan çok bira içerim. Zaten kolalar bile asitsiz tatlı içecekler oluyor. Otellerin büyük bi çoğunluğu böyle. Eee annenizde hazır tatile geldim biraz kafa dağıtayım, değişiklik olsun demiş olamaz mı??? Hemen alkolik ilan ettiniz annenizi.. Besle kargayı oysun gözünü diye boşuna dememişler...

Burada da herkesin diline pelesenk olmuş -ay canım anneni bi psikoloğa götüüür tedavi olması gerek- sanırsınız kk üyeleri 7/24 psikoloğa başvuruyor her derdinde her tasasında peh! Ayrıca üslubunuz ciddi düzeyde çok yaralayıcı. eşimin helal parasıyla içki alıyor demişsiniz. her şey dahilotele niçin gittiniz hanımkız o halde ? Alkol dahil olmayan bi motel tercih etseydiniz ne yapsaydı anneniz? Esinizle siz kadını davet ediyorsunuz sonra da vay efendin bizim paramızla içiyor o zaman başta söyleseydin kendi paranı kendin öde alman usulü diye. ne yapmasını istiyorsun yani annenin ? Her şey dahil olan otelde aldığı içkinin parasını getirip sana yada damadina mı versin ?? Kapalıyım o içki iciyor da bilmem ne zehir etme şu iki günü de kadına bırak daha da davet etme.
ha ekstradan da belirteyim, benim ailem de akrabalarım da tatilde içerler hafta sonu yada akşamları iş çıkışı içerler bu beni rahatsız etmiyoriçip içip döven söven bi tip değil ki anneniz kendi kendine içiyor yani sorun ne? caiz olmaması mı?? çünkü burdan bakınca öyle duruyor. Bebeğinizin aklının hurafelerle doldurulmasindansa alkol kullanan insanlar arasında büyümesi daha iyi bile olabilir.

Esimin helal parasiyla icki iciyor dediginizi bilmiyordum bakin...

Esiniz bes vakit namaz kiliyor olabilir dininin tum vecibelerini yerine getiriyor olabilir. Ama kazandigi paranin helal olup olmadigina siz karar veremezsiniz. Annenizin ictigi ickinin gunahina sevabina veya haramligina da siz karar veremezsiniz. Allah katinda cevabi olan sorular bunlar bunlari ondan baskasi bilemez islamiyete gore.

Umarim anneme boyle bir evlat olmam ve evlatlarim da beni boyle bilmezler...

sen önceden içerken sorun yok şimdi kapandın die anneni nerdeyse annelikten cıkarcaksın.. ne nankörsün.. kadını madem tatile götürmeseydin yada onla gitmeseydin en bastan.. yada madem eşinin parasına haram bulasıo içkisiz mekan secseydin.. kadının keyfi otele gelmiş tatil yapıo içmeyi sevio.. büyük konusma cocugun suan bebek ilerde senden habersiz içerse haberin bile olmaz.. anneni rahat bırak ve yalandan kadının canını sıkma sende kocanla rahatına bak kafana göre

Sabah bira mı ? Tamam bizde kullanıyoruz ama yeri ve zamanında. Sabah bira içmek nedir ? Afedersiniz de eşeğin sidiği gibi kokar her yer. Evladınızı bu tarz yerlerden uzaklaştırın.
eşeğin sidiği nedir ya uslubunuz cok yanlıs.. birayı sven için sabah aksam gece farketmez yeter ki midesi alsın içenin

Tatilde çok içki içen insanlar alkolik olsaydı emin olun türkiyenin yarısı alkolikti şimdi. Hafta sonları alkol alan bir çift olarak otelde kaldığımız süre boyunca alkol alırız. Tatilin tadı öyle çıkar çünkü bize göre. Havuz başında kola içenlere hiç anlam veremem.

Girizgahı yaptıktan sonra size geçelim. Kusura bakmayın ama sizin gibilere burda yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor derler. Bu nasıl bir uslup nasıl bir evlatlıktır. Yazık üzüldüm annenize. Dindar olmuşsunuz ama evlat olamamışsınız. Bunun hesabını da zamanı gelince vereceksiniz inanışınıza göre. Başınıza sardığınız o örtü sizi kurtarmayacak. Unutmayın ki cennet anaların ayağı altındadır. Bir dahaki sefere de kocanızın helal parasıyla annenizi tatile götürmeyin mümkünse.

Kabus gibi, insanın annesini öyle görüpte acımaması mümkün değil dir. Allah sabır versin

bu kadar dindarsanız kocanızın helal parasıyla alkolsüz bir otele gitseydiniz.üstelik annenizin içtiğini biliyormuşsunuz.
hem o zaman kocanıza da rezil olmazdınız anneniz yüzünden!!!!
ben annenize değil size üzüldüm.bir evlat olarak böyle şeyler düşünürsem birgün allah benim o dakika canımı alsın.

bende annemin gece gündüz içmesini ve içkili dolaşmasını istemem ama günahında haramında değilim annemin ruh ve beden sağlığı için istemem.çünkü her şeyin hatta suyun bile abartılı tüketilmesi zaralı içkiyi düşünemiyorum.

çocuğunda anneannesini öyle görmesi hoş olmayabilir.ben küçükken amcamı çok sarhoş görmüştüm sürekli bağırıp kusuyordu ve o anı hiç unutamıyorum hala yazarken gözümün önüne geliyor.

İşin dini boyutuna girmeyeceğim. Herkes inancına göre yaşar. Bende bir yılbaşı günü eniştem ve abime demiştim içki varsa girmem ortama diyebenim yüzümden içememişlerdi. Sağolsunlar saygı duymuşlardı ama bir tatilde de kimseyi kısıklayamayız kendimiz içmiyoruz diye. Evet haram bir içecek ama ona gelene kadar yaptığımız günahların, en basiti yapılan dedikoduların haddi hesabı yok. Bir gıybet içkiden daha kötü bence. O yüzden eşinizin parasından anneniz içki aldı diye, eşinizin parası haramlaşmaz. Bide annelere konduramıyoruz heralde böyle şeyleri. Onlar bizim için bir melek, içki içmezler, yalan söylemezler, acıkmazlar, uyumazlar vsvs. Siz annenizin sağlığı açısından endişelenin, dini açısından ise sadece dua edin...

Alkol bağımlılığı kolay bırakılacak bir şey değil.Hergün bu şekilde içiyorsa isteyip tedaviyle bırakması lazım.Alkol bağımlılığında birden bırakma durumu olursa kişi ölür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…