Çocuğunuz henüz küçükmüş, şimdilik bir şey olmaz ama ilerleyen zamanlarda yanında bulundurmamanızda fayda var. Eşinizle sorun yaşayabilirsiniz bu konu yüzünden.Kendimi bildim bileli annem icki icer sosyal olarak. sinirli,tripli degisik biridir. Hayatta kalan son akrabasini gormek icin memleketi olan sehre geldik,ziyarete gitmeden once birkac gun cocugum annem ben otelde kalip tatil yapalim dedik. Demez olaydim. Sorun yok ama annem sabah 10 da biraya basliyor aksama kadar aksam raki vs. Bu gun 2. Gun. 4 gun daha var nasil gececek bilmem cunku benim yasam tarzimla onunki tamamen zit. Ben kapaliyim esim bes vakit namazinda,alkol artik beni rahatsz ediyor eskiden bende kullanirdim Allah affetsin. Konusmak istiyorum kusecek kavga cikaracak biliyorum ama cocuguma bu sekilde yanasmasini da istemiyorum. Su saat oldu hala asagida barda oturuyor. Galiba ben annemi hayatimda istemiyorum artik((
Disladigimizi nerden biliyorsunuz? Oyle icimizde,oyle yakiniz hatta esim benden fazla sahip cikar alaka gosterir. detay bilmeden Yargilamak yanlis degil mi?Yazik kadincagizi nasil dislayip yalnizliga mahkum ettiyseniz mutlulugu alkolde aramis bagimli olmus.. Sanki bahsettiginiz kisi sizi kanindan canindan var eden ananiz degil ypk ben kapaliyim yok bana ters.. Annenize sahip cikin bir an once onun sizi bugunlere getirene kadar yaptiklarinin %1 ini karsilamis olursunuz belki..
Ben evlendikten sonra pek boyle bor ortam olmadi benim yanimda ictigini gormedim ama belli ki azaltmamis ilerletmis. Olmus gibi duruyor. Ben bi soguk gazoz alayim diye gidip ickiyle geliyor. Kocamin helal parasindan bu sekilde faydalanmasina da ayrica kiziyorum
Sürekli içmesi sağlık açısından kötü bir şey ama sırf bu yüzden anneyi hayatından çıkarmak da çok absürdSize bir zararı var mı?
eşeğin sidiği nedir ya uslubunuz cok yanlıs.. birayı sven için sabah aksam gece farketmez yeter ki midesi alsın içeninSabah bira mı ? Tamam bizde kullanıyoruz ama yeri ve zamanında. Sabah bira içmek nedir ? Afedersiniz de eşeğin sidiği gibi kokar her yer. Evladınızı bu tarz yerlerden uzaklaştırın.
Kendimi bildim bileli annem icki icer sosyal olarak. sinirli,tripli degisik biridir. Hayatta kalan son akrabasini gormek icin memleketi olan sehre geldik,ziyarete gitmeden once birkac gun cocugum annem ben otelde kalip tatil yapalim dedik. Demez olaydim. Sorun yok ama annem sabah 10 da biraya basliyor aksama kadar aksam raki vs. Bu gun 2. Gun. 4 gun daha var nasil gececek bilmem cunku benim yasam tarzimla onunki tamamen zit. Ben kapaliyim esim bes vakit namazinda,alkol artik beni rahatsz ediyor eskiden bende kullanirdim Allah affetsin. Konusmak istiyorum kusecek kavga cikaracak biliyorum ama cocuguma bu sekilde yanasmasini da istemiyorum. Su saat oldu hala asagida barda oturuyor. Galiba ben annemi hayatimda istemiyorum artik((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?