Kendimi bildim bileli annem icki icer sosyal olarak. sinirli,tripli degisik biridir. Hayatta kalan son akrabasini gormek icin memleketi olan sehre geldik,ziyarete gitmeden once birkac gun cocugum annem ben otelde kalip tatil yapalim dedik. Demez olaydim. Sorun yok ama annem sabah 10 da biraya basliyor aksama kadar aksam raki vs. Bu gun 2. Gun. 4 gun daha var nasil gececek bilmem cunku benim yasam tarzimla onunki tamamen zit. Ben kapaliyim esim bes vakit namazinda,alkol artik beni rahatsz ediyor eskiden bende kullanirdim Allah affetsin. Konusmak istiyorum kusecek kavga cikaracak biliyorum ama cocuguma bu sekilde yanasmasini da istemiyorum. Su saat oldu hala asagida barda oturuyor. Galiba ben annemi hayatimda istemiyorum artik((
Kendimi bildim bileli annem icki icer sosyal olarak. sinirli,tripli degisik biridir. Hayatta kalan son akrabasini gormek icin memleketi olan sehre geldik,ziyarete gitmeden once birkac gun cocugum annem ben otelde kalip tatil yapalim dedik. Demez olaydim. Sorun yok ama annem sabah 10 da biraya basliyor aksama kadar aksam raki vs. Bu gun 2. Gun. 4 gun daha var nasil gececek bilmem cunku benim yasam tarzimla onunki tamamen zit. Ben kapaliyim esim bes vakit namazinda,alkol artik beni rahatsz ediyor eskiden bende kullanirdim Allah affetsin. Konusmak istiyorum kusecek kavga cikaracak biliyorum ama cocuguma bu sekilde yanasmasini da istemiyorum. Su saat oldu hala asagida barda oturuyor. Galiba ben annemi hayatimda istemiyorum artik((
bu yazdıklarınızı okumam yettiii,gerisini okumadım...Ben evlendikten sonra pek boyle bor ortam olmadi benim yanimda ictigini gormedim ama belli ki azaltmamis ilerletmis. Olmus gibi duruyor. Ben bi soguk gazoz alayim diye gidip ickiyle geliyor. Kocamin helal parasindan bu sekilde faydalanmasina da ayrica kiziyorum
madem bu kadar içinizde ,akşamları ne yaptığını nasıl bilmezsiniz ki??Disladigimizi nerden biliyorsunuz? Oyle icimizde,oyle yakiniz hatta esim benden fazla sahip cikar alaka gosterir. detay bilmeden Yargilamak yanlis degil mi?
Mundar ediyor :) demezdim. Esim kadar helal olduguna inanmazdim. Mundar ne garip kelime. Esim annem icin bir jest yapti,annemin bunu farkli degerlendirmesini cakirkeyif oyunlar yerine bebegimle ve benimle saglikli zamanlar gecirmesini isterdim. Mesela ilkokul 3. Siniftayken arkadaslariyla gittigi barlarda beni gezdirmesin isterdim. Babami aldattigi adamlari yillar sonra idrak etmeyim isterdim. Cok sey isterdim. Burda beni yargilamak ne kolay geliyor degil mi. Yazdigima pisman oldum bile.Merakımdan soruyorum, eşiniz çalışmanıza onay verseydi kendi paranız için de "benim helal paramı mundar ediyo" diyecek miydiniz?
Esimin helal parasiyla icki iciyor dediginizi bilmiyordum bakin...
Esiniz bes vakit namaz kiliyor olabilir dininin tum vecibelerini yerine getiriyor olabilir. Ama kazandigi paranin helal olup olmadigina siz karar veremezsiniz. Annenizin ictigi ickinin gunahina sevabina veya haramligina da siz karar veremezsiniz. Allah katinda cevabi olan sorular bunlar bunlari ondan baskasi bilemez islamiyete gore.
Umarim anneme boyle bir evlat olmam ve evlatlarim da beni boyle bilmezler...[/QUOTE
insallah evladiniza iyi ebeveynler olursunuz ve insallah evladiniz hayirli bir evlat olur. Allah sizleri sinamasin.
az once o asagida raki keyfi yaparken cocugumu uyutmaya ciktim geldi icesi gecmis,daha fazla icmeyecekmis. Cakirkeyif biraz,ne desem alinip tersler halde cocugumla oynarken az kalsin ustune dusecekti.( Kendime soda almaya inecegim dedigimde de kendine bira istedi)Yanlislikla ya da alkolden ama saglikli mi sizce? Dertlerimize fikir istemek dertlesmek icin yaziyoruz bura elestri platformu olmus anlayamiyorum..hakkaten alkolik (miş)
ne desem bilemedim
bırakmayı falan düşünmüyor heralde
sarhoşda oluyormu
A
az once o asagida raki keyfi yaparken cocugumu uyutmaya ciktim geldi icesi gecmis,daha fazla icmeyecekmis. Cakirkeyif biraz,ne desem alinip tersler halde cocugumla oynarken az kalsin ustune dusecekti. Yanlislikla ya da alkolden ama saglikli mi sizce? Dertlerimize fikir istemek dertlesmek icin yaziyoruz bura elestri platformu olmus anlayamiyorum..
Yo yo lafim size degil. Ben orda bir duygu bosalmasi yasamisim galiba. Olumsuzlara bir sey yazmak gelmedi icimden. Yanlis anlasildi afedersinizeleştiri amaçlı yazmadımki
merak ettigim sarhoş olup
hem sizi hemde çevrenizi rahatsız edip etmedigiydi
çocugumda var diyince ondan sordum
kimsenin içmesi sarhoş olması benim derdim yada eleştiri konum olamaz
Yo yo lafim size degil. Ben orda bir duygu bosalmasi yasamisim galiba. Olumsuzlara bir sey yazmak gelmedi icimden. Yanlis anlasildi afedersiniz
Cok denedim.. esim alkolden bahsedip incitmek istemedigi icin 'anne sana dukkan acayim su sigara ve kotubseyleri sagligin icin birak dedi. Annem is stresim olmasa bi isim olmaz onlarla dedi. Esim dukkan acti. Annem dukkanda bile bahcedeki masamizda sarap icmis arkadaslariyla dukkanda kadehleri bulduk. Sonra batti dukkan tabi 11 de acinca falan ay neyse.. bende cok dedim annecim cocugumla uzun yillar gecirmeni istiyrm dedim ben dedemi erken kaybettim torunun senin icin eksiklik yasamasin dedim.. yok yok yok. Artik susuyorum.. cocuklukta cok incindim cok zor zamanlarim oldu cok fazla.. terapiler aldim kendi ayaklarim ustunde durunca. Simdi yillar sonra ilk defa boyle sosyal bir ortamda olduk. Keske saglikli bir ortam olsaydi.. ne diyim,kirilarak yazdim yazdigimi guncelleme duzeltme geregi duymadim cunku o anki hissettiklerimdi. Tabi annemi hayatimdan atamam ama o gecmiste beni bu konilar yuzunden,simdi bencillikleri yuzunden hice sayarken cocuguma uzuluyorum. Insallah ben iyi bir anne olurum ne diyimönemli degil
sonuçta kalabalık bir yer
olumsuz eleştiri daha fazla herzaman burda
bende çocugunuz oldu için endişelendim
emanet ederseniz alkolin etkisiyle fark etmez
çocuga bişey olur
sonuçları kötü olur
ama konuşmayı deneseniz gerçi dinlermi bilmiyorumda
Cok denedim.. esim alkolden bahsedip incitmek istemedigi icin 'anne sana dukkan acayim su sigara ve kotubseyleri sagligin icin birak dedi. Annem is stresim olmasa bi isim olmaz onlarla dedi. Esim dukkan acti. Annem dukkanda bile bahcedeki masamizda sarap icmis arkadaslariyla dukkanda kadehleri bulduk. Sonra batti dukkan tabi 11 de acinca falan ay neyse.. bende cok dedim annecim cocugumla uzun yillar gecirmeni istiyrm dedim ben dedemi erken kaybettim torunun senin icin eksiklik yasamasin dedim.. yok yok yok. Artik susuyorum.. cocuklukta cok incindim cok zor zamanlarim oldu cok fazla.. terapiler aldim kendi ayaklarim ustunde durunca. Simdi yillar sonra ilk defa boyle sosyal bir ortamda olduk. Keske saglikli bir ortam olsaydi.. ne diyim,kirilarak yazdim yazdigimi guncelleme duzeltme geregi duymadim cunku o anki hissettiklerimdi. Tabi annemi hayatimdan atamam ama o gecmiste beni bu konilar yuzunden,simdi bencillikleri yuzunden hice sayarken cocuguma uzuluyorum. Insallah ben iyi bir anne olurum ne diyimtabi Allahla annem arasinda ve onu cok seviyorum ama basa donmus gibi hayatim. Sallanan, kafa guzel bir anne istemiyorum (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?