alkolik anne!!

Her şey dahil otelde ben de öğlen 12de havuz başında votka içiyorum. İçmeyi seven insan için bu tip yerde içmek keyiflidir.
Anneniz gece odaya zil zurna sarhoş mu geliyor?

Kapalıysanız alkol alan insanlardan rahatsız oluyosanız alkol alan biriyle alkollü otele tatile gitmeyeceksiniz.

sorun annenizin alkol kullanan biri olması mı?
yoksa sürekli sarhos gezmesi, içmediginde yoksunluk belirtisi olacak davranıslar göstermesi mi?

keşke haram helal ayrımı yaparak annenizi yargıladıgınız kadar onun saglıgını da düşünüyor olsaydınız...

alkolu bıraksa bile sorunlarınızın düzelecegini sanmıyorum.
bu sefer annem beş vakit namaz kılmıyor, başı açık, otelde kocamın parasıyla mayo giyerek yüzüyor diye konu açabilirsiniz, bunun sonu yok...
ne de olsa sizden farklı her davranışı yargılanması gerek (!)

bu yazdıklarınızı okumam yettiii,gerisini okumadım...
bu durumda geçmişte de annenizin babanızın kazandıoğı helal parayı içkiye yatırmışsınız o zaman siz de...
noldu kendi ailneizi kurunca,geçmişin gitti mi,unutuldu mu? o sizin anneniz,artık hayatımda istemiyorum ne demek? amdem içki sorunu var annenizin ,yardımcı olmak en birinci göreviniz..madem dininize bu kadar bağlısınızi,bilmeniz gerekir ki anne kutsaldır...
işinize gelince ,içki haramdır,kocamın parasıyla haram aldırmam,ama anneye yardım diyince dinde yeri yok öyle mi?????????????

annenin içtiğini biliyosun,niye bi kaç gün tatile evet dedin direk akrabayı ziyarete gitseydiniz

kibarca uyarmak sonuç vermezse biraz mesafe koymak lazım

Merakımdan soruyorum, eşiniz çalışmanıza onay verseydi kendi paranız için de "benim helal paramı mundar ediyo" diyecek miydiniz?

hakkaten alkolik (miş)
ne desem bilemedim
bırakmayı falan düşünmüyor heralde
sarhoşda oluyormu

Asil yaralayici uslup burda sizin beni ya
Merakımdan soruyorum, eşiniz çalışmanıza onay verseydi kendi paranız için de "benim helal paramı mundar ediyo" diyecek miydiniz?
Mundar ediyor :) demezdim. Esim kadar helal olduguna inanmazdim. Mundar ne garip kelime. Esim annem icin bir jest yapti,annemin bunu farkli degerlendirmesini cakirkeyif oyunlar yerine bebegimle ve benimle saglikli zamanlar gecirmesini isterdim. Mesela ilkokul 3. Siniftayken arkadaslariyla gittigi barlarda beni gezdirmesin isterdim. Babami aldattigi adamlari yillar sonra idrak etmeyim isterdim. Cok sey isterdim. Burda beni yargilamak ne kolay geliyor degil mi. Yazdigima pisman oldum bile.

A
hakkaten alkolik (miş)
ne desem bilemedim
bırakmayı falan düşünmüyor heralde
sarhoşda oluyormu
az once o asagida raki keyfi yaparken cocugumu uyutmaya ciktim geldi icesi gecmis,daha fazla icmeyecekmis. Cakirkeyif biraz,ne desem alinip tersler halde cocugumla oynarken az kalsin ustune dusecekti.( Kendime soda almaya inecegim dedigimde de kendine bira istedi)Yanlislikla ya da alkolden ama saglikli mi sizce? Dertlerimize fikir istemek dertlesmek icin yaziyoruz bura elestri platformu olmus anlayamiyorum..

eleştiri amaçlı yazmadımki
merak ettigim sarhoş olup
hem sizi hemde çevrenizi rahatsız edip etmedigiydi
çocugumda var diyince ondan sordum
kimsenin içmesi sarhoş olması benim derdim yada eleştiri konum olamaz

eleştiri amaçlı yazmadımki
merak ettigim sarhoş olup
hem sizi hemde çevrenizi rahatsız edip etmedigiydi
çocugumda var diyince ondan sordum
kimsenin içmesi sarhoş olması benim derdim yada eleştiri konum olamaz
Yo yo lafim size degil. Ben orda bir duygu bosalmasi yasamisim galiba. Olumsuzlara bir sey yazmak gelmedi icimden. Yanlis anlasildi afedersiniz

Yo yo lafim size degil. Ben orda bir duygu bosalmasi yasamisim galiba. Olumsuzlara bir sey yazmak gelmedi icimden. Yanlis anlasildi afedersiniz

önemli degil
sonuçta kalabalık bir yer
olumsuz eleştiri daha fazla herzaman burda
bende çocugunuz oldu için endişelendim
emanet ederseniz alkolin etkisiyle fark etmez
çocuga bişey olur
sonuçları kötü olur
ama konuşmayı deneseniz gerçi dinlermi bilmiyorumda

Cok denedim.. esim alkolden bahsedip incitmek istemedigi icin 'anne sana dukkan acayim su sigara ve kotubseyleri sagligin icin birak dedi. Annem is stresim olmasa bi isim olmaz onlarla dedi. Esim dukkan acti. Annem dukkanda bile bahcedeki masamizda sarap icmis arkadaslariyla dukkanda kadehleri bulduk. Sonra batti dukkan tabi 11 de acinca falan ay neyse.. bende cok dedim annecim cocugumla uzun yillar gecirmeni istiyrm dedim ben dedemi erken kaybettim torunun senin icin eksiklik yasamasin dedim.. yok yok yok. Artik susuyorum.. cocuklukta cok incindim cok zor zamanlarim oldu cok fazla.. terapiler aldim kendi ayaklarim ustunde durunca. Simdi yillar sonra ilk defa boyle sosyal bir ortamda olduk. Keske saglikli bir ortam olsaydi.. ne diyim,kirilarak yazdim yazdigimi guncelleme duzeltme geregi duymadim cunku o anki hissettiklerimdi. Tabi annemi hayatimdan atamam ama o gecmiste beni bu konilar yuzunden,simdi bencillikleri yuzunden hice sayarken cocuguma uzuluyorum. Insallah ben iyi bir anne olurum ne diyim tabi Allahla annem arasinda ve onu cok seviyorum ama basa donmus gibi hayatim. Sallanan, kafa guzel bir anne istemiyorum (((

en azından sizin yanınızda içmese iyi ya
eşinizde destek olmuş ne güzel
babanız yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…