alkolik hacı

Kutudakalansonuykuhapi

shakespeare soneleri
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
3.791
1.815
248
Ankara
Bir kacgun önce arkadaşım ve ablasiyla bir yerde oturduk iki duble birşeyler içtik, kendisi bizden fazla içti , kafasi biraz çakır olunca buseferde ben namaz kiliyorum beş vakit namazımi aksatmam regli olduğum ıçin niyetli değilim keşke icmeseydim dedi
Bundan 2gun öncede straplez bikiniyle denize girdi hatta güneşlenirken çok rahattı, beni günaha soktunuz günahım sizin boynunuza diyor, sirtida gunesten feci yandi; gordunuzmu allah beni cezalandırdı sizin yüzünüzden dedi.
Daha yeni yazistik ve bana ne desin ;
-girdim bir günaha yarın birdaha içelim mi? diye teklifte bulundu .Arkadasimida kırmak istemiyorum ama kafama takıldı acaba ablası rahatsız olabilirmi ?

Kzın alkolik olma ihtimali var mı garip garip konuşuyor

Niyetli değildim bugün o yüzden içtim mi dedi?:26:
Alkolü vücuttan tam olarak atmadan yapılan ibadetler geçerli değil diye biliyorum ben..
Kaç günde atılır vücuttan bilemiyorum..

Değişik bir tipmiş.

Hem namaz kılıp hem alkol alması tuhaf değil ama söyledikleri tuhaf, sonrasında pişman olması sizi suçlaması tuhaf.

Benim ablam da namazını kılar ama rakı sofrasına da bayılır. Yatsıyı kılar gelir oturur masaya. " o dünya ayrı bu dünya ayrı, iki tarafı da idare ediyorum ben" der.

ilginç geldi doğrusu hiç böylesini duymadım

Namaz kılması bunları yapmasına engel degil bana göre. Türkiye'de dini siyasete o kadar çok karıştırıldıki artık. Namaz kılıyorsa denize girmesin hiç bişey yapmasın kapansın diye bekleniyor.. Bunları yapmıyorsa normal değilmiş gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor.

Bende öyle düşünüyorum, namaz kılan içki icemez diye birşey yok sanırım , herşeyin yeri ayri, ama biz onu zorlamadikki birde sizin yüzünüzden diyor .

Son düzenleme:
Böyle bi dangalaklA niye takılırsın ki kafası çok güzelmiş. Sen de kafanı kolla taşlarlar birazdan kuma gömüp.

Benim çevremde inançsız çok kimse yok. Kız arkadaşlarımdan bazıları içip içip Allah affedicidir diyor. neyse ki bana sarmadılar hiç

Böyle bi dangalaklA niye takılırsın ki kafası çok güzelmiş. Sen de kafanı kolla taşlarlar birazdan kuma gömüp.

Taslanacak ne varki canım, herkes istediğini yapar namazda kılar , ardından alkolde alır bu beni zaten ilgilendirmez,.sadece kendini kurtarmaya çalışma politikası beni şaşırttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…