alkolik hacı

kızın bastırılmış duyguları olabilir belki ilginç söyledikleri bende içerim namazda kılarım ama bunu kimseye aa günaha soktun beni falan demem yani :) dinide gösteriş için yapmam paylaşmamda hepsi farklı şeyler fakat bence bir sorun var

of of iyice karıştı bu işler..keşke bu işinde bir standartı olsa..

aynen bunu düşünüyorum bibi bende...bildiğini yapmamak daha kötü zaten Allah katında ne kadar bilirsen o kadar dan sorumlusun yani dinen bilmediğin birşeyden sorumlu değilsin arkadaş da daha çok bildiği için sorumlu. eğer afrika kabilesinde olsa sorun olmazdı tabi

Bende onun yeri ayrı bunun yeri ayrı olayını anlamış değilim bir türlü , ya yaşarsın sonuna kadar ,ya batarsın dibine kadar ,böyle alkol konularınında ramazanda açılması manidar ,biraz saygı duyulsa iyi olur .

Hem onu hem onu yapmak istiyor.İyi tamam da kendini aklamak için suçu size atması ayıp.
Ben yapmayacaktım ama siz yaptırdınız demesi mantıksız.Herkesin kendi nefsi kendi iradesi var.İçmek istemeyen olsa,ağzına döksen tükürür.
Bir dahaki sefere kesinlikle reddedin.Hayır içki günah,senin günah işlemene vesile olamayız deyin.
Asıl o sizi kışkırtıp yoldan çıkarıyor gibi görünüyor.Önünü kesin bakalım,suç atacak kimi bulacak.

of of iyice karıştı bu işler..keşke bu işinde bir standartı olsa..

söz konusu insan olduğu için bir standartı yok.

bende de bir ara nasıl fal bağımlılığı vardı. biliyorum ki dinen uygun değil ama yok vazgeçemiyordum neyse bıraktım.

herkes yapabildiği kadar yapıyor işte.

hatasız kul olmaz.

Aman ben size ska yaptım, 30 yaşına gelmişim allah biliyor ben ne sıkıntıları çektim sırf kafa dağıtmak ıçin iciyorum, mutlu olmak içinde dua ediyorum sen beni yanlış anlama canım dedi

Alkol aldıktan sora namaz kılınmaz kılınsada kabul olmaz..çünkü alkol vücuttan 40 günde atılıyor ve vücutta alkol varken yapılan ibadet kabul olmaz..
Onun yeri ayrı bunun yeri ayrı diye birşey yoktur alkol haram birseydir ve namaz kılan inançlı olan bir insan haram olan şeyi yapmaz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

küfürde etmemeli değilmi

Nasil 40 günde canım, sıvı bu sonuçta böbrek yoluyla atılır

yanlış anlamayın da bu dediğiniz ne kadar mantıklı?

yani ya tamamen kapanalım denize girmeyelim oruç tutalım beş vakit namaz kılalım, ya da denize mi girmek istiyorsun boşver o zaman içki de içiyim oruç tutmıyım namaz kılmıyım mı diyelim.

sonuçta herkes yapabildiği kadar bu dünyayla öbür dünyayı dengeleyerek yapıyor.

hatalar günahlar insanlar için. mükemmel insan yoktur neticede.

ha ramazanda içki içilmesi hoş değil o başka.

bende düşündüm onu insanın standart olanı olmazz diye:26:her koyun kendi bacağından aslır değilmi..

40 günü ilk defa duydum.Aklı başına gelip abdest alana kadar diye biliyorum ? Ne dediğini bilecek durumda olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…