- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
Bir kacgun önce arkadaşım ve ablasiyla bir yerde oturduk iki duble birşeyler içtik, kendisi bizden fazla içti , kafasi biraz çakır olunca buseferde ben namaz kiliyorum beş vakit namazımi aksatmam regli olduğum ıçin niyetli değilim keşke icmeseydim dedi
Bundan 2gun öncede straplez bikiniyle denize girdi hatta güneşlenirken çok rahattı, beni günaha soktunuz günahım sizin boynunuza diyor, sirtida gunesten feci yandi; gordunuzmu allah beni cezalandırdı sizin yüzünüzden dedi.
Daha yeni yazistik ve bana ne desin ;
-girdim bir günaha yarın birdaha içelim mi? diye teklifte bulundu .Arkadasimida kırmak istemiyorum ama kafama takıldı acaba ablası rahatsız olabilirmi ?
Arkadaşının ablasindan helallik istemen gerekebilir bu kısmı iyi düşün.. Efendimiz 'Kim bir kulun bu dünyada ayıbını örterse Allah da ahirette onun ayıbını örter' der..Bunca insanın da o kişi hakkında yorum Yapmasına sebep olmak ayrica bir hak geçmesi diye düşünüyorum. . Dikkatini Çekerim arkadaşım. . Ayıplar örtülmek kusurlar duzeltilmek icindir Demişler..
Konu sahibini uyarmak istedim sadece. Taninmasa dahi giyabinda hoş olmayan şekilde bir konuşma mevcut. Kaldı ki kimse kimsenin dinini diyanetini değerlendirme lüksüne sahip degildir. Bir kusur gördüm düzeltmek istedim dikkate alınır yada alınmaz beni ilgilendirmez. Ben üstüme düşeni yaptım.ama hiç birini tanımıyoruzki,örnek vermiş sadece ,bilmiyorum:44:
Konu sahibini uyarmak istedim sadece. Taninmasa dahi giyabinda hoş olmayan şekilde bir konuşma mevcut. Kaldı ki kimse kimsenin dinini diyanetini değerlendirme lüksüne sahip degildir. Bir kusur gördüm düzeltmek istedim dikkate alınır yada alınmaz beni ilgilendirmez. Ben üstüme düşeni yaptım.
Ayrıca söylemeden geçemiycem ,konu başlığınız çok itici ,hoş değil,yani hacılık ulvi bir görev ,kutsal bir mertebe ,böyle alkol ile anılması hoş olmamış.ayrıca arkadaşınız zaten hacı değil değilmi ,sadece benzetme yapmışsınız ,yani arada başını örten ,arada denize giren ,bazen namaz kılıp ,bazen içki içen biri ile bir hacıyı aynı kefeye koyamassınız.
Hacı değil ama hacca gitmeyi düşünüyormuş, geleceğin hacı adayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?