- 14 Haziran 2014
- 458
- 62
- 123
- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
Dedi canım zaten, suan onunlada yazisiyorum beni şaşırtmaya devam ediyor.
İlginç ve komik :) başka neler diyor acaba ( uzak dur hatundan)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sonra sizi suçlamasın yine beni günaha soktunuz diye.Yarın içelim diyor , hesaplar benden diyor
Herkes dinini kendi bildiği gibi yaşar. İlginç bişey yok aslında. Algılarımız böyle şekillendirildiği için ilginç geliyor.
Yarın içelim diyor , hesaplar benden diyor
Ay bu çok komikmişhahahah bi tanidigim "devlet su turbani yasaklasa da bi acilsm gunahi benden gitse" diyodu onu hatirladim :)))
namaz kılmayı biliyor da ramazan günü şişeleri de yuvarlamayı biliyor
götür evladım götür... amannnnn Bülent ablamızdan gelsin
İçki içip denize girmesi sorun değil hem onları yapar hemde artı olarak namazını kılıyorsa ne güzelbence sorun ramazanda içki içmesi :26: mesela ben oruç tutmuyorum ama ramazanda içki içmem içende keyfi bilir tabi
ramazanda içmiyordur herhalde geleneklerimizde öyle ya biraz..:26:
Bir kacgun önce arkadaşım ve ablasiyla bir yerde oturduk iki duble birşeyler içtik, kendisi bizden fazla içti , kafasi biraz çakır olunca buseferde ben namaz kiliyorum beş vakit namazımi aksatmam regli olduğum ıçin niyetli değilim keşke icmeseydim dedi
Bundan 2gun öncede straplez bikiniyle denize girdi hatta güneşlenirken çok rahattı, beni günaha soktunuz günahım sizin boynunuza diyor, sirtida gunesten feci yandi; gordunuzmu allah beni cezalandırdı sizin yüzünüzden dedi.
Daha yeni yazistik ve bana ne desin ;
-girdim bir günaha yarın birdaha içelim mi? diye teklifte bulundu .Arkadasimida kırmak istemiyorum ama kafama takıldı acaba ablası rahatsız olabilirmi ?
Bir kacgun önce arkadaşım ve ablasiyla bir yerde oturduk iki duble birşeyler içtik, kendisi bizden fazla içti , kafasi biraz çakır olunca buseferde ben namaz kiliyorum beş vakit namazımi aksatmam regli olduğum ıçin niyetli değilim keşke icmeseydim dedi
Bundan 2gun öncede straplez bikiniyle denize girdi hatta güneşlenirken çok rahattı, beni günaha soktunuz günahım sizin boynunuza diyor, sirtida gunesten feci yandi; gordunuzmu allah beni cezalandırdı sizin yüzünüzden dedi.
-girdim bir günaha yarın birdaha içelim mi? diye teklifte bulundu .Arkadasimida kırmak istemiyorum ama kafama takıldı acaba ablası rahatsız olabilirmi ?
yok ramazanda içiyormuş regl diye sonrada arkadaşa günahı boynuna demiş bir nevi hay allammm
Ben şöyle düşündüm mesela ben içki içerim yeri gelir denize falanda giriyorum ama namaz kılmıyorum o arkadaş namaz kılıyorsa artı olarak görürüm onu ama ramazanda içki içmek hoş değil helede namaz kılan biri bunu daha iyi bilmeliyok bibi hem namaz kılıyor hemde ramazanda içki içiyor ee namaz niye kılıyor allahın emri diye ee içki niye içiyor peki oda allahın yasağı değil mi
bunu bilip uygulamak ilginç geldi vallaha
Ay bu çok komikmişhah şimdi o kapalı diye geçiniyor ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?