- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Babam yıllardır böyle. Çok çektik ondan hala çekiyoruz. Dövmesi olmadı ama psikolojik şiddetti hep yaptıkları. Annemi korkutup sindirmiş yıllardır kadının kendi fikri bile yok. Sinmiş kalmış. Babam deli biri asarım keserim vururum kısaca doğu zihniyeti geri kafalı. İçmeden de huysuz ama idare edilebiliyor lakin her aksam fix içiyor ve kavga cıkıyor anneme bulasıyor uzatıyor da uzatıyor. Normalde bazen babamı seviyorum ihtiyac duyuyorum belkide baba sevgisine gücüne bilmiyorum. Üni mezunuyum kızkardesim de öyle. Bu arada son 5 senedir tedavi gördüm psikolojik kaygı problemleri depresyon nedeniyle. Son dönem ilaç bırakma yoluna girdim ve kendimi bir sekilde ayakta tutmaya calısıyorm. Bu haftasonu halam geldi memleketten iki gün kalacaktı alt tarafı dün aksam annemin ne içtin sorusuna babam öyle bir tepki verdi ki delirdi. Yediremiyor cünkü hatasını biliyor sormayın etmeyin bana itaat edin bu kafada aptalca bir kafası var. Bn birden ağlama krizine girdim halam sarıldı ve babam bana vurmaya kalktı araya durdular istemiyorum böle ruh hastası evlat filan dedi zaten kendine değil kafası iyi. Halam da onlar da senin gibi baba istemiyor belki dedi. Günümüzü zehir etti. Tekrar beni mahvetti. Terketsek öle bir yapı yok anane dedi arkamızda dura ca K insanlar değil tam tersi anneme kızacak bir dedem var ve zaten kalp hastası annem onlara hiç belli etmez yıllardır babamı iş tutmaz içen olarak biliyorlar birtek. Çektiklerimiz kavgalar bilmiyorlar ama tahmin edilemeyecek gibi de değil sonuçta. Babamın psikolojisi bozuk tedavi olmuyor kendini hasta görmüyor asırı bencil annesiz babasız büyümüş ve kendini salmış boş beleş yasıyor hayatımızın içine etti ve ediyor. Bir çıkış yolu bulamıyoruz. Annem kabullenmiş bu hayatı mecbur oturup yasıyor öyle. Kardesim cok asabi sinirli bir karakter o da evlenir cok durmaz dışarıya meyilli sevgilisine düşkün doğal olarak bu ailede. Lakin ben erkeklere güvenmiyorum asırı kaygım yükseliyor biriyle konusmaya baslayınca Hos karsıma düzgün biri cıktıgı bile yok. Güçlü kalmak için cok mücadele verdim ve veriyorum. Böyle ailesi olan var mı cidden merak ediyorum . He bu arada siz babamı terkedin direk bazılarınız o da çözüm değil babam deli hayatını umursamayan biri kanunu Bile umursamaz hani su kadın ayrılınca öldürecek kafadn içer içer gelir bulur bişe yapar korkuyorum bu yüzden. Napacaıgımı bilmiyorum ama böle insanla yaşamak cok zor.