Adam bir günde sinirli,şizofreni,alkolik olmadığına göre tabii ki niye yeniden çocuk yaptın diyeceğiz? Olmuşa çare yok diye diye başımıza bunlar geliyor. Haydi ilk evliliğinizde cahilliğinize gelmiş ilk 3 ayda çocuk olmuş ama ondan sonra çok iyi korunup çocuk yapmayabilirdiniz. 2 çocuk birisi 7 aylık biz size ne tavsiye verelim? Ekonomik özgürlük yok,aileniz de arkanızda değilse nasıl bir tavsiye ve
Nasıl vermez ya? Hangi mahkeme alkolik bir adama çocuk velayeti verir?Ailem arkamda durur ama ben onlar üzülmesin diye birşey demek istemiyorum. Ki boş ansam çocukşarımı da vermez
Onlar üzülmesin diye kendinizi daha ne kadar üzeceksiniz? Her türlü duyacaklar bari sizden duysunlar. Ek olarak ülkede medeni kanun var ya hani 7 aylık çocuğu kimse anneden alamaz. 7 aylık çocuğu öfke sorunu olan,şizofreni,alkolik babaya vereceklerini mi düşünüyorsunuz? Öyle bir dünya yok. Raporu,ilacı yok mu bu adamın? Kanıtları toplayıp mahkemede sunarsınız. Kimse böyle babaya çocuk vermez,bu numaraları yemeyin.Ailem arkamda durur ama ben onlar üzülmesin diye birşey demek istemiyorum. Ki boş ansam çocukşarımı da vermez
Kusura bakmayın ama bu resmen bencillik! Yeni doğanın suçu neydi ki çocuğunuza iyi gelir diye onu dünyaya getirdiniz?Sadece boşanamayacağımı bildiğim için çocukta bizimle bunaldığı için kardeş iyi gelir diye aldırmadım diyelim isteyerek yapmadım gerçi ama
Çocuk kardeşsizlikten değil böyle bir babası olduğu için bunalmıştırSadece boşanamayacağımı bildiğim için çocukta bizimle bunaldığı için kardeş iyi gelir diye aldırmadım diyelim isteyerek yapmadım gerçi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?