Oyuncak sanırım bu!?!? İnsana terapi iyi gelir, tedavi iyi gelir, boşanmak iyi gelir ama çocuk iyi gelmez. Siz olacak şeyleri yapmayıp olmayacak tek şeyi yapmışsınız. Ya bir gün alkolik haliyle atak geçirip sizi öldürürse??Sadece boşanamayacağımı bildiğim için çocukta bizimle bunaldığı için kardeş iyi gelir diye aldırmadım diyelim isteyerek yapmadım gerçi ama
Yüzüne bakarken tiksindiğim adamla yatağa girmekten tiksinmemişsin maşallah.Sadece boşanamayacağımı bildiğim için çocukta bizimle bunaldığı için kardeş iyi gelir diye aldırmadım diyelim isteyerek yapmadım gerçi ama
Ne akıl verelim ki ? Boşan desek boşanmazsın. Doğurma desek zaten doğurmuşsun. Ne diyelim mesela sana nasıl akıl verelim ?Merhaba arkadaşlar hayatımda nerden tutsam elimde kalıcak şeyler yaşıyorum 6 yıllık evlilikte bitmeyen alkol ve şizofreni başlangıcı olan sinir küpü kavgacı bir eş ilk 3 ayda olan oğlum, hayatımı zindan eden bir kaynana, bozulan pisikolojim, ve 7 aylık küçük bebeğim..neden yaptın demeyin lütfen olmuşa yapıcak bişey yok. Dertleşmek istiyorım en azından akıl istiyorum çok bunaldım
Önce kendinizi bu adama esir edip iki tane cocugunda dünyasını yakin dünyaya getirip sonra olmuşa yapacak birsey yok bosa demiyoruz hata yaparsan ilk istasyonlarda in diye bosan diycez meslegim yok ailem sahip cikmaz diyceksin kendi ayaklarinin üstünde dur diycez cocuklarim küçük diyceksin yani bile bile kendine pranga vurmuşsun ilk çocuğu duzelir diye yaptın anladik ikinci cocukta duzelecegini sana kim garanti etti vallahi kadinlara degil cocuklara acıyorum bu sitede yakinan çoğu kadin bazi seyleri elleriyle yapıyor madde bagimlisi kocam var diyenlerin cogu evlenirken düzelir diyerek evleniyor evlendikten sonra evlilik hayati olmayip daha da o adama düzelir diye cocuk yapıyorlar vallahi o yavrulara üzülüyorum psikolojilerine ruh sagliklarinaMerhaba arkadaşlar hayatımda nerden tutsam elimde kalıcak şeyler yaşıyorum 6 yıllık evlilikte bitmeyen alkol ve şizofreni başlangıcı olan sinir küpü kavgacı bir eş ilk 3 ayda olan oğlum, hayatımı zindan eden bir kaynana, bozulan pisikolojim, ve 7 aylık küçük bebeğim..neden yaptın demeyin lütfen olmuşa yapıcak bişey yok. Dertleşmek istiyorım en azından akıl istiyorum çok bunaldım
Ne demek vermez adam alkolik mahkeme size verir boşa acindirmayin kendinizi siz konfor sandiginiz alandan cikmak istemiyorsunuzAilem arkamda durur ama ben onlar üzülmesin diye birşey demek istemiyorum. Ki boş ansam çocukşarımı da vermez
Ailem arkamda durur ama ben onlar üzülmesin diye birşey demek istemiyorum. Ki boş ansam çocukşarımı da vermez
Sadece boşanamayacağımı bildiğim için çocukta bizimle bunaldığı için kardeş iyi gelir diye aldırmadım diyelim isteyerek yapmadım gerçi ama
Malesef sinir küpü olmuş oğlum artık tekrar tedavi görmeye de yanaşmıyor biliyorki oşmıyacak yine. Alkolide sizide bıraköam diyor tercih bile yapamıuor ben bıraksam çok tehlikeli biri korkuyorum bir çıkmazdayım. Normalde çok vicdanlı iyi ama tabi dısarıya karşıd aher daim sınırlı. Hep büyük konuştum asla yapmam dediğim şeyleri yapmıi bılundum. Sonumuz iyi gözükmüyor
Size tavsiyem ya eşinizi terapi alması için ikna edin....Merhaba arkadaşlar hayatımda nerden tutsam elimde kalıcak şeyler yaşıyorum 6 yıllık evlilikte bitmeyen alkol ve şizofreni başlangıcı olan sinir küpü kavgacı bir eş ilk 3 ayda olan oğlum, hayatımı zindan eden bir kaynana, bozulan pisikolojim, ve 7 aylık küçük bebeğim..neden yaptın demeyin lütfen olmuşa yapıcak bişey yok. Dertleşmek istiyorım en azından akıl istiyorum çok bunaldım
Sadece boşanamayacağımı bildiğim için çocukta bizimle bunaldığı için kardeş iyi gelir diye aldırmadım diyelim isteyerek yapmadım
Ailem arkamda durur ama ben onlar üzülmesin diye birşey demek istemiyorum. Ki boş ansam çocukşarımı da vermez
IyiSadece boşanamayacağımı bildiğim için çocukta bizimle bunaldığı için kardeş iyi gelir diye aldırmadım diyelim isteyerek yapmadım gerçi ama
Burda ilk konu açışım. Hep okurdum genelde. Yazdım amacım dertleşmek diye ama görüyorumki bazı arkadaşlar biraz olsun iyi hissettirmek yerine dahada fazla üzüyor insanı.çocuk yapmasaydın tiksinme dinmi vs. Herşeyin farkındayım burası terapi yeride değil onunda farkındayım. Gerçegimin ne olduğunu da biliyorum.ama insanı bu kadar sıkıntısı varken boşanmak ya da bu şekil yaşamak kolaymış gibi acındırmayın ya da yapmasaydın tarzı cümleler hiç hoş değil. Kimse başına gelmeden bilemez ki bende başkasında kınadığım bi hayatı yaşıyorum. Bu konu da burda kapandı. Anlıyorum ki mazallah aklımd ağır gram intihar düşüncesi olsa buraya baksam kesin ederdim yani. Cevap yazmayın ricadır bu. Gerçekleri söylediğinizi biliyorum yani zoruma gitti diye düşünmeyin. Allah'a emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?