- 31 Mart 2016
- 29
- 4
- 1
- Konu Sahibi all you need is love
-
Kaç yaşına gelmiş bir bireysiniz ne diye yalana ihtiyaç duyuyorsunuz ki??? Yalan yalanı doğuruyor ve insanın omuzuna yükler fena biniyor. Her konuda herkese açık ve net olmalısınız bence. Erkek arkadaşınızın sağlık durumunuza fazla aldırış etmeme sebebi de çekmeyen anlamaz bence. Bazı erkekler sağlık konusunda umursuz olabiliyor yaşamadan.Merhabalar,
Çoktandır bir forum arıordum yasadıklarımı anlatabileceğim umarı burası aradıgım platform olur..
Gerçekten bu ara çok bunladım, pek konusacak kimsem yok diyebilirim, benim mi tercihim yoksa hayat bana bunu mu sundu bilemiyorum ama yasadıkalrımı anlatamadan,birileriyle paylaşmadan da yapamıyorum. Değişik bir ihtiyac galiba..
Kendimden bahsedecek olursak 30 yaşını aşmış, bekar ve bu ara işsiz biriyim. Hayaller ver gerçekler sanırım bu sıralar birbirinden bayağı uzaklar..
Aslında beni mutsuz eden büyük problemler yok, çok sükür huzurluyum. Beni seven bir erkek arkadaşım var, işsizim ama bakmakla yükümlü olduğum kimse olmadıgından çok da sıkıntılı sayılmam. Ailem beni seviyor ve yanımdalar. detaylara girmezsek aslında gayet güzel gidiyor herşey.
Buz dağının görünmeyen kısımlaından bahsetmek istiyorum, kimseyle de konusamadıgım konular.
Annemle mesafeliyiz, abimle de öyle ve aslında erkek arkadaşımla da öyle ve hatta en yakın arkdaşımla da bu ara bayağı mesafeliyiz. Nasıl bu hale geldi..Ben de bilemiyorum ve tek bir nedene de bağlmaka istemiyorum. Annemle mesafeli olmamın sebebi erkek arkadaşımdan haberi olmadığı için devamlı yalan söylüyorum ve yalan söylememek için de uzak durmayı ve fazla konuşmamayı tercih ediyorum.
Yakın arkadaşımla neden mesafeliyim? 2-3 ay önce erkek arkdaşımla kavga ettim ve onunla dertleşirken hamile olduğunu öğrendi ve benimle paylaştı. Sonra da onun sevincine ortak olmadığım için hayal kırıklığına uğradığını söyledi ve mesafe koydu bana.
Erkek arkadaşımla neden mesafeliyim?aslında nerdeyse hergün beraberiz, onunla beraber olmak çoğu zaman terapi gibi geliyor bana ama dertlerim konusunda çok samimi olamıyorum. Zaten nasıl samimi olabilirim ki anneme yalan söyleyip duruyorum onu yüzünden, kız arkdaşımla aram bozuldu onun yüzünden.
Yaklaşık 4-5 aydır işsizim, geçenlerde iş görüşmesine gideceğimi söyledim,o da 'böyle iyiydin, relax' gibi bir cümle kurdu. Ona göre iyi görünüyorum işsiz anlaşılan ama aslında onun bu kadar ilgisiz kalmasından bile rahatsızım işsizliğime. İşsizlik maaşıyla yaşıyorum bu ara ve her an o da kesilecek. Her fırsatta 'benim param senin paran' diyor, yeri geliyor bana da harcıyor ama onsuz olan harcamalarımdan haberi yok. Ya da anneme yardım etmem gerektiğini düşünemiyor.
Canım sıkılıyor ve ben canımı sıkan herşeyden uzaklasıyorumö devamlı onunla vakit geçiriyorum. Nerdeyse 2günde bir yeşilköyden bostancıya motorla gidiyorum, boynumda boyun fıtığım var ve son zamanlarda hiç çekilmez bir hal aldı, çok canım acıyor. O bunun da çok farkında değil. Söylemiyor değilim, tabiki ağrım olduğunu söylüyorum ama o pek durumun ciddiyetinin farkında değil. Ben de durumun ciddiyetini anlatıp huzurumu kaçırmak istemiyorum zaten.
Kaç yaşına gelmiş bir bireysiniz ne diye yalana ihtiyaç duyuyorsunuz ki??? Yalan yalanı doğuruyor ve insanın omuzuna yükler fena biniyor. Her konuda herkese açık ve net olmalısınız bence. Erkek arkadaşınızın sağlık durumunuza fazla aldırış etmeme sebebi de çekmeyen anlamaz bence. Bazı erkekler sağlık konusunda umursuz olabiliyor yaşamadan.
Yslnızlaşma sebebiniz de yine kendinizsiniz. İnsanlara daha dürüst, sevgiyle ve içten yaklaşmalısınız. Hepsi bu
İçim şişti gerçekten. Bu yaşta, bu duygularla olmamalısınız. Herşeyin bir çıkar yolu bulunur. Ve ben size en kısa yoldan şunu söyleyeyim. Bir kağıda sorunlarınızı yazın. Ve ne yapabilirim diye çözümleri de sıralayın. Sizin hayatınızı ben yada bi başkası bilip değerlendiremez
tam tamına olmasa da benzer durumları yaşıyoruz arkadaşım. yaşım 26 bende öyle bir duygu karmaşasındayım. nedenini bilmiyorum. günlük tutuyorum biraz rahatlıyorum. kafamda toparlayamadığım o kadar çok cümlelerim var ki... psikolojik destek almayı düşünüyorum ama bilemedim ne derece faydası olur. içimden aslında bir sorunun yok kendine gel diyorum içten içe de dürtülüyorum sanki huzursuzluk vs olduğunu düşünerek
Bunalmissin artik her acidan. Sanirim hayata gec kaldigini dusunuyorsun. Evliligi takinti haline getirmis gibi gorunuyorsun. Ve inan seni cok iyi anliyorum. Ben de ayni seyleri hissettim.Selamlar,
Bir gece daha uykusuz ve kafamda deli sorular.
Erkek arkadaşım ve kendime konu etmeye bile uyandığım evlilik muhabetti
Güzrl giden bir ilişkimiz var, ciddiyetsiz olduğu bir durum yok. Ama ciddiye gideceğine dair de tek kelime yok. Yukarda bahsetmiştim nedenini asla konuyu ben açmam ama geceleri kafama takılıp, ağlıyorum neden hiç konusu açılmıyor? acaba evlenmeyi düşünmüyor mu? Ailece beni kullanıyorlar mı? çok yalnız hissediyorum
Düğünlere,aile toplanmalarına herşeye katılıyorum ama ortada Ali ve arkadaşı muabbetinden öte bişi yok.
Canım çok sıkılıyormutsuzum ayrıl diceksiniz ama yalnız kalmak şuan daha da mutsuz edecek beni,hazır da hissetmiyorum bu durum için. Ama onların benim için ne düşündüklerine dair de hiçbir fikrim yok Hiç bir sorun yokmuş gibi devam ediyorum, zaten nasıl insan ifade edebilirki kendini Neticede Ali'yi de ailesini de seviyorum,onların da beni sevdiğini düşünüyorum ama evlilik muabbeti açılmaması kafamda deli sorular oluşturuyor:/ yoruldum da bu yükü taşımaktan:/ bi de son6 aydır işsizim,çok bunaldım işle ilgili de hep kötü tecrübeler yaşadım,işimin de yoluna gireceğine inanamıyorum artık. Herşey çok kötü ( ve ben napacağımı bilmiyorum
Bunalmissin artik her acidan. Sanirim hayata gec kaldigini dusunuyorsun. Evliligi takinti haline getirmis gibi gorunuyorsun. Ve inan seni cok iyi anliyorum. Ben de ayni seyleri hissettim.
Insan degersiz hissetmeye basliyor zamanla. Ozellikle evli, cocuklu arkadaslarini, kendisinden sonra biriyle iliskiye baslayip, evlenenleri gorunce, ben evlilige layik bir insan degil miyim diye dusunmeye basliyor. Bu ruh hali o kadar insani etkiliyor ki kendin olmaktan cikiyorsun. Takintili, saglikli dusunemeyen, ofkeli bir insan haline geliyorsun. Bu huzursuzluk ister istemez karsindaki erkegi de etkiliyor. Simdi sana ne tavsiye verebilirim bilmiyorum.
Bazi insanlar pozitif dusunmenin insanin kaderini degistirdigini soyluyorlar. Yani iliskin hakkinda, evlilige giden bi iliskim var var diye dusunmeye baslarsan falan..
Ama seni tanimiyorum ve hayallerini de bilmiyorum. Belki de erkek arkadasiniza kendi hayallerinizden bahsedip, onun bunu seninle yasayip, yasamayacagini sormalisiniz. "ben 33 yasinda evli bir kadin olmak istemistim hep" falan. ne bileyim artik hayaliniz neyse..
Bunalmanizi anliyorum. O yuzden kesinlikle sizi veya yasadiklarinizi yargilamiyorum. Sizin durumunuzu yasayan cogu kisi bu duygulari tadiyor zaten
Seni kırmak istemiyorum kesinlikle ama şunu söylemeliyim. Eğer karşındaki insanın ve ailesinin seni yeteri kadar ciddiye almadığını düşünüyorsan bunun sebebi erkek arkadaşını hala annenle tanıştıracak kadar ciddiye almamandır. Kendince haklısın belki annem beni bunaltacak diye düşünüyorsun ama malesef olaya dışarıdan bakan insanlar böyle düşünmezler. Sen daha erkek arkadaşından ailene bahsetmeden onlar Nasıl bir adım atabilir ki? Hep konuşmaların havada kalma sebebi bu bence çünkü bu noktada tıkanıyorsunuz karşılıklı. Daha ailenin haberi yok o anne sana diyemez ki "kızım artık annene anlat Ali'yi tanıştır da şu işin adını koyalım" diye. Bence erkek arkadaşınla konuşup ben artık ciddi bi yola girmek istiyorum ve seni hayatımdaki en kıymetli insanla yani annemle tanıştırıcam çünkü benim için çok değerlisin falan diyebilirsin
İlk takıldığım şey neden her gün gidiyorsunuz bir de kısıtlı bir paranız var haftada bir iki daha iyi olur
her zaman her şekilde zaten geliyorsunuz niye evlenmeyi düşünsün ki çantada keklik gibi yıllarca devam eder bu şekilde
Sadece onun için yaşıyorsunuz sanki
Biraz da kendinize Zaman ayırın ailenizle vakit geçirin hiç bişey yapmasanız annenizle tv izleyin sohbet edin
kendi neden gelmiyor diye de takılmıyor değilsiniz çok hastayım bügün sen gel desen gelmeyecek mi ben denerdim
Biraz cesaret et annemle konuşmak istiyorum de içim rahat değil de yavaş yavaş alıştır
Sonra olanları kendi süzgecinden geçir bakalım sabırlı ol kavga etmeden dene ama lafını da esirgeme korkma
Bir de iş ara arkadaşım ne olursa olsun sana iyi gelecektir
""senin de bi ihtiyacin bi sey olursa paylasmak istedigin burdayim. ben seni arkadas olarak cok sevdim, ayrica ali'nin kiz arkadasi oldugun icin de cok mutluyuz ailece. annemler de seni cok seviyormus öyle dediler ❤
umarim hep ailemizde olursun! '"
ablası gecen mesajla yazmış bunu.
bu iyi birşey mi onu da anlamadım.
iyi hissetmiyorum kendimi,dewamlı huzursuzum,güvenmediğim bi ilişki yaşıyorum
işim de yok,iyice komplekli bir insan olmaya başlıyorum galibaçok mutsuz hiddediyorum,daralmış,boğulmuş hissediyorum.bazen cidden ölümü düşünüyorum ve keşke bişi olsa ve aniden ölsem,ben daralıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?