Her gün görüşüyor olmanız da belki bu konuları konuşmanıza engeldir
Ben sevgilimle ilk görüşmeye başladığımda sevgilim (ortada daha sevgililik durumu yokken) evlilik uzak geliyor bana ,hiç düşünmedim ,şimdiye kadar hiç bir kız arkadaşımla böyle ciddi konulara girmedim derdi.
Ben de "ben de artık uzun ilişkiler istemiyorum. aksine seviyorsan anlaşabiliyorsan uzatmanın anlamı yok bundan sonraki ilişkimin de bu yönde olmasını isterim" gibi şeyler söylerdim öyle konu ilişkilerden vs açılınca.
Bu kadar zıt düşünen iki kişiyken sonra sevgili olduk.
Ayrı şehirlerdeydik.Ve bayağı uzaktık. Telfonda sohbet,muhabbet,yüz yüze görüşmeler derken artık "keşke hep yan yana olsak,beraber uyansak,kahvaltı hazırlasak,gezsek" vs demeye başladı.
Sonra ben bir kaç kez bunların olması için ne olması gerektiği ortada gibi şakalar yaptım bi kaç kez (imalarda bulundum da diyebiliriz
)
Şu anda nişanlıyız.4 ay sonra da evleniyoruz inşallah. Ve ilişkimiz başlayalı 9 ay oldu.Ben de biraz şaşkınım aslında
Yani demek istediğim bırakın biraz sizinle geçirdiği güzel vakitleri özlesin. Düşünsün. Eksik hissetsin kendini ve bunu dillendirsin. Konu bir şekilde "her sabah birlikte uyansak keşke"ye gelsin ( eğer sizi gerçekten hayatında her gün istiyorsa eksik hissedecektir )
Umarım istediğiniz gibi olur her şey. Yaşlarımız da aynı bu arada. Ben şimdiye kadar hep uzun süreli ilişkiler yaşayıp sonu hüsranla bittiği için bu ilişkimde sizin gibi hissediyordum başlarda yaşımın ve maalesef yaşla birlikte çevrenin de belki açıktan olmasa da bir şekilde manevi baskısıyla ( sevgilim evlilik düşünmüyorum dediği için) ..