all about me..ilişki,duygular ve hayat

mümkün değil konuşamam ya şuan düşünmüyorum derse, ya terslerse kaldıramam şuan terslenmeyi,kendi kendimi daha da yerim. her gece kabus görüyorum onunla ilgili. belki 5-6ay önce bana önce evlilik muabbeti yapıp sonra şuan düşünmüyorum deyip kavga etmeseydik ben de bu fobi olmazdı.bilmiyorum:/ bana iyi davranıyor,dewamlı beraberiz gizli saklımız yok ama ben güvende hissedemiyorum. onun ağzından net bir şekilde duymadan da ben sazan gibi atlayamam. onun kendi konuşmalı ya da ne olacak ben de bilmiyorum. benim psikolojimi bozduğu kesin bu durumun ama elimden hiçbirşey gelmiyor.
Diğer taraftan annemle de konuşamıyorum
Benim için evlilik büyük bir olay gibi beni utandırıyor. Neden herkese duyuru yapıyoruz beraber olmak için:/ saçma hepsi
kısır döngü içinde sıkıştım kaldım
işim olsa da biraz kendime güvenimi toparlasam:/

Yok kesinlikle iyi hissetmiyorum,aklima devamli kotu gunler geliyor taa 5ay onceki olaylar ve gelecekte basima gelebilecek kotu olaylar bunaliyorum cok. hic birsey yapmaktan da keyif alamiyorum. kendimle basbasa kalmaya ihtiyacim var ama yapamiyorum.eve gitmek istemiyorum,Ali'ye de bir sure gelmek istemiyorum. Gelmemem lazim
aklim cok dolu bunaldim cok ve cikis yolu bulamiyorum.
herkesten nefret ediyorum.

yine bir gece yine uyku yok.
yine anneme yalan soyleyip ali'deyim.:/
carsamba kuzeninin dugunu var, oraya gitcez yine bin yalan anneme.
nasil bir ailenin icindeyim de nasil goz yumabiliyorlar anneme bu kadar yalan soylememe.demekki iyi insanlar degiller.

bugün daha iyi hissediyorum. dün sabah bir önceki gece uyuyamamın sebebini anlamışçasına sabah beni uyandırmadsn kahvaltı hazırlamış sabah da annesiyle ilgili bir konu geçince 'tabi gelinini çağırır' gibi cümle içerisinde bir kaç kez kullandı. Çok konuşan biri değil bu konuyu,hatta en son 6ay önce konuşmuştu.belli etmedim şaşırdığıma ama çok şaşırdım ve sevindim. Böyle ufak konuşmalar olmalı yoksa canım çok sıkılıyor. arası yokmuşçasına aylar önce benimle evlenirmisin diyip sonra tek kelime etmemesi düne kadar cidden çok huzursuz edici. Bakalım hayırlısı artık:)

Mevzuyu evlilige getirmeden evlat olma durumundan girebilirsin, mesela bak biz bunca zamandir gorusuyoruz ama benim ailemin durumdan haberi yok her seferinde yalan soyluyorum bir evlat olarak ailemi kandirmak hic hosuma gitmiyor seni erkek arkadasim olarak tanistirayim artik su yalan yukunu uzerimden atayim de. Eger kabul ederse demek ki gercekten ciddi ama yan cizerse zaten niyetini belli etmis olur.

Teşekkür ederim cevap yazdığın için. Cevap alınca gerçekten çok mutlu oluyorum.
Hayır tanıştırma demez heralde,ya da nerden bileyim:/ yan çizerse ben ne dicem ayrılmam gerekmez mi? insanlar nasıl uzun zamanlar çıkıyor ve ayrılmayıp evleniyorlar anlamıyorum.
çok mutsuzum bugün yine bir düğüne gittik,arkadaşının düğünüydü.sonrasında sinirlerim bozuldu yine.

ben iyi şeyler beklerken pat diye kötü şeyler oldu. bir anda yalnız kalmak istemeye başladı, çok dipdibeydik sanırım ben onu o beni bunalttı. belki de ben daha çok bunalttım, zaten işsizlik bunaltmış bi de karşı taraftan ciddi bir adım olmayınca error verdim bayağı zaten bende evlilik muabbetlerini bize getiremedim, o da ayrı. allahım bana yardım et.

Her gün görüşüyor olmanız da belki bu konuları konuşmanıza engeldir

Ben sevgilimle ilk görüşmeye başladığımda sevgilim (ortada daha sevgililik durumu yokken) evlilik uzak geliyor bana ,hiç düşünmedim ,şimdiye kadar hiç bir kız arkadaşımla böyle ciddi konulara girmedim derdi.
Ben de "ben de artık uzun ilişkiler istemiyorum. aksine seviyorsan anlaşabiliyorsan uzatmanın anlamı yok bundan sonraki ilişkimin de bu yönde olmasını isterim" gibi şeyler söylerdim öyle konu ilişkilerden vs açılınca.
Bu kadar zıt düşünen iki kişiyken sonra sevgili olduk.
Ayrı şehirlerdeydik.Ve bayağı uzaktık. Telfonda sohbet,muhabbet,yüz yüze görüşmeler derken artık "keşke hep yan yana olsak,beraber uyansak,kahvaltı hazırlasak,gezsek" vs demeye başladı.

Sonra ben bir kaç kez bunların olması için ne olması gerektiği ortada gibi şakalar yaptım bi kaç kez (imalarda bulundum da diyebiliriz )
Şu anda nişanlıyız.4 ay sonra da evleniyoruz inşallah. Ve ilişkimiz başlayalı 9 ay oldu.Ben de biraz şaşkınım aslında

Yani demek istediğim bırakın biraz sizinle geçirdiği güzel vakitleri özlesin. Düşünsün. Eksik hissetsin kendini ve bunu dillendirsin. Konu bir şekilde "her sabah birlikte uyansak keşke"ye gelsin ( eğer sizi gerçekten hayatında her gün istiyorsa eksik hissedecektir )

Umarım istediğiniz gibi olur her şey. Yaşlarımız da aynı bu arada. Ben şimdiye kadar hep uzun süreli ilişkiler yaşayıp sonu hüsranla bittiği için bu ilişkimde sizin gibi hissediyordum başlarda yaşımın ve maalesef yaşla birlikte çevrenin de belki açıktan olmasa da bir şekilde manevi baskısıyla ( sevgilim evlilik düşünmüyorum dediği için) ..

ben pek anlamadim, nicin bu konuyu erkek arkadasinla konusmayacaksin?
evlenmek zorundasin diye demiyorum, senin de istedigin sey bu oldugu icin soyluyorum.
ben 3 yil boyunca basinin etini yedim. hic de pisman degilim. Kayinvalideme sorsan erken evlendik, ama mutluyuz, ve iyi ki evlendik diyoruz.
bazi erkekleri kendi kendine birakmayacaksin. onlar herseyi her acidan kendi baslarina dusunemiyorlar. Evlenmek istiyorsan bunu talep edeceksin. bu iliskide sen de soz sahibisin. hic zannetme ki, sen evlilikten hic bahsetmezken, aslinda evlenmek istedigini anlayacak kadar derin dusunebilen bir erkek olsun.
kaldi ki, hep erkek soylesin diye bekleyip de, 8 senenin uzerine terkedilen kac kadin taniyorum. ustelik bu kadinlarin ayrildiklari adamlar, ikinci bulduklari kadinla 6 ayda evlenmis olabiliyorlar.
o yuzden, istiyorsan soyle,

Allah tamamina erdirsin. Senin adina bayagi sevindim. En guzeli de bu sekilde evlenmek ozleyerek.

haklisin, cok haklisin. cok guzel ifade etmissin.

Selamlar:)
Guzel haber evlenme karari aldik:)
Soyleki son yazimdan sonra ayrilma karari almisti. Bunun uzerine ben de artik umidi kesip onume bakmaya karar vermistim. Tek kelime konusmadan tek mesajla benden ayrilmak istedigini soylemisti. Cok kirildim cok uzuldum. Ablasiyla aramiz iyidir, irtibata gectim onunla dertlesmek icin, sagolsun bana cok moral verdi. kardesine cok kizdi, evlilik ile ilgili de hak verdi ve bir daha gorusmemem icin acikcasi bana gaz bile verdi.`Neticede 1ayi askin sure kimse kimseyi aramamis oldu. Bir kac esyam kalmisti onda, ablasi araciligiyla evinden almaya gittim. Normal sartlarda karsilasmamiz gerekirken evdeydi, guya uykuda kalmisti, bence bilerek beklemisti. Derken duygusal ortam oldu. Ama karar degismedi.
Ben de nettim ya evlenelim ya ayrilalimdi. Sonuc ayrilmak istedi.
O sure zarfinda ablasi evlilikle ilgili beni cok sevdiklerini, murata babasi annesi de evlenmesi gerektigini belli ettiklerini filan soyledi.Annesi de kizmis hatta evleneceksen evlen, evlenmeyeceksen de kizi bosuna oyalama ayril demis.
Derken 2gun sonra tekrar gorusmek durumunda kaldik, son kez. Bir yandan ablasiyla mesajlasirken bir yandan da onunla ayriligi-evliligi konusuyoruz. Ablasi cozum bulmamiz icin onerilerde bulunmamai istedi ama ben nettim devam etmeyecektim, derken o evlenelim dedi. :) ve baristik:) bugun o annesine haber vermis, cok sevinmis annesi. Ama ben henuz benim anneme soylemedim, iliskim oldugundan bile haberdar degiller:)
isallah pazar istanbula gelince soylicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…