• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah Allah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bircocuguencokkimsever

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2023
4
-9
1
44
Su deprem bolgesi zekakuplerine bakiyorum.pes.geciken devlet enkaza.yardimlarin plansiz harra dagtilmasi .rezil olan turk .oh gel keyfim suriyeli.bu devletten cok memnunlar kolay gelsin.ne akil ne fikir.bi fatiha oku yeter cumhur.ben gecim rahatligi istiyorum omrumde 1 sefer tatil istiyorum.mallar.ezikler.
.

Elbistan cadirkent sefali suriyeliler nerde sefa suruyorlar cilingir cayiri.bizden uzaklastirdilar .baziniza gore ne sefa cadir olabilir ama .bir suriyeli iseniz her ogun yemek dagitimi.tugba vn.elbiseler etiketli.hazir yorgan fisir fisir .araliklarla dagitilan 1000 tl lerle hayir parasi.iyimi

Su deprem bolgesi zekakuplerine bakiyorum.pes.geciken devlet enkaza.yardimlarin plansiz harra dagtilmasi .rezil olan turk .oh gel keyfim suriyeli.bu devletten cok memnunlar kolay gelsin.ne akil ne fikir.bi fatiha oku yeter cumhur.ben gecim rahatligi istiyorum omrumde 1 sefer tatil istiyorum.mallar.ezikler.
.
Deprem bölgesindekilerin senin koşullu yardımına da merhametine de ihtiyacı yok. Senin önce kendine hayrın olsun. 🙄

Sen önce düzgün şekilde kendini ifade edebilmeyi öğren, sonra düzgün yazmayı öğren, sonra da gel devleti eleştir, değişime kendinden başla.
Devlet değil hükumeti eleştiriyor bu 1.
Hükumet Allah degil ki eleştirilmesin bu da 2.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X