annenizi yanınıza alın bir süre babanızı da bırakın kendi halinde faturaları, kiraları ne hali varsa görsün.
ayrılıp ayrılmamaya anneniz karar verecek.
evlat da olsaniz kari koca arasina girmeyin
.birakin anneniz karar versin ne yapacagina.ne karar alirsa destek olun yaninda olun.benim fikrim bu
Babanıza laf geçmiyorsa kadınına bulaşmayın.
Annenizin muhattabı babanız.
Konudan anlaşıldığı üzere aldatan aldatmaya devam eder. Çünkü normaldir onlar için. Sadakat duyguları yitirilmiş.
Bence anneniz önceden yaptığı gibi affedecek.
Bence yangını körüklemeyin.
Huylu huyundan vazgeçmiyor malesef bence ikinci kadınla muhattap olmayın çünkü onlar bayağı yüzsüz oluyorlar baban böyle anen de ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek başka seçenek yok üstüne basa basa söylüyorum baban değişmez
Daha önce yapmış yeni değil ki? O zaman muhtemel bahane sizdiniz. Çocuklarım için katlanıyorum geyiği. Şimdi geçinme derdi. Değişen bir şey yok. Anneniz önceden ne kadar mutluysa yine olur. Unutur affeder. Bu nedenle siz karışmayın diyoruz.yani oda babamı böyle kabul edip devammı edicek mutsuz hayatına
Kadını ara ağzına yüzüne ..ç babanıda ara utandır yerin dibine sok annenide bi süre yanına al babanın aklı başına gelene kadar gönderme .
Kelimesi kelimesine dogru.Kadını aramak hata olur. Siz aradınız diye kadın babanızla görüşmesini kesmez. Aksine nasılsa biliyorlar diye artık daha da rahat olur. Zaten aklı başında biri olsaydı evli barklı biriyle görüşmezdi. Kadını kesinlikle arayıp kendinizi küçük düşürmeyin.
Kararı verecek olan anneniz. Sonuçta onun evliliği. eğer boşanmaya karar verirse de babanız nafaka ödemek zorunda. Sizin de desteğinize ihtiyacı olabilir, belki bir süre yanınıza almak zorunda kalabilirsiniz.
Babanızla konuşmak da bir şeyi değiştirmez. Onu söyleyim. Konuşsanız da aynen devam edecektir yaptıklarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?