Allah aşkına bana bi yol gösterin sinirden titriyorum

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
daha önce burda konu açmıştım babamı biriyle konuşurken yakaladım mesajlasıyolar sürekli whatsaptan napiyim diye herkes babanla konuş dedi konuştum kendini haklı çıkaracak yollara girdi bundan bi kaç ay önceydi tam hatırlayamıyorum ama işte ben annenize yanlış yapmam bilmem ne falan dedi. ama o günden beri halada konuştuğunu biliyodum ses çıkarmıyodum bu arada ben ve diğer 2 kızkardeşim evliyiz başka şehirdeyiz ama 3ümüzde aynı şehirdeyiz. babamla annem memlekette. tabi babam elindende telefonu düşürmüyor sürekli elinde annemde bunun farkında ama babam laf dinlemiyor tabi kendi işi zaten işte yok zor geçiniyolar bu ay kiralarını biz verdik kardeşlerimle adamın cebinde parası yok aklı başka yerlerde anlayacağınız. annemin dün akşam sesi kötü geliyodu sordum babam yanında olduğu için bişey yok dedi az önce yine aradım ısrar ettim ve kadın patladı. akşam babam uyurken telefonunu karıştırmış.kadınla olan yazışmaları okumuş. o sıradada kadın aramış ve babamın müşterisi gibi davranmış annem telefonu açıyo şerefsizler deyip kapatıyor babam kalkmış o sırada annem babamın yıllar öncede böyle bişeyini yakalamış ben demiş bi daha olursa seni affetmem demedimmi aşkım demek ne demek o kadın kim neler diyecemde daha falan demiş babamda o kim o kim diye uykulu uykulu soruyo tabi ama annemde söylenmeye devam ediyo babam duygu sömürüsü falan yapmış. annem ne kadar güçlü bi kadın helal olsun şu an ben bu olayı biliyodum zaten ama anneme söyleyememiştim şimdi kendi öğrendi. napıcamı bilmiyorum babamı arasam bağırsam çağırsam üste çıkacak bişey mutlaka bulur annem kadının nosunu almış onu ara dedi bana özelden arıcam ama bu sefer babam anneme bişey yaparsa bize söyledi diye ondan korkuyorum lütfen bi çıkış yolu gösterin. annem geçinmenin faturaları kirayı nasıl öderizin derdinde babamsa... off nefret ediyorum ya 31 senelik evliler ayrılsınlarmı yani şimdi :'(

Babanıza laf geçmiyorsa kadınına bulaşmayın.
Annenizin muhattabı babanız.

Konudan anlaşıldığı üzere aldatan aldatmaya devam eder. Çünkü normaldir onlar için. Sadakat duyguları yitirilmiş.

Bence anneniz önceden yaptığı gibi affedecek.

Bence yangını körüklemeyin.

annenizi yanınıza alın bir süre babanızı da bırakın kendi halinde faturaları, kiraları ne hali varsa görsün.
ayrılıp ayrılmamaya anneniz karar verecek.

annem zaten yanımızdaydı yılbaşından sonra gitti eve (

evlat da olsaniz kari koca arasina girmeyin
.birakin anneniz karar versin ne yapacagina.ne karar alirsa destek olun yaninda olun.benim fikrim bu

bizden başka kimleri var ama biz toparlamazsak kim toparlayacak

yani oda babamı böyle kabul edip devammı edicek mutsuz hayatına

Huylu huyundan vazgeçmiyor malesef bence ikinci kadınla muhattap olmayın çünkü onlar bayağı yüzsüz oluyorlar baban böyle anen de ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek başka seçenek yok üstüne basa basa söylüyorum baban değişmez

evet farkındayım ama annemin mutsuz bi hayata devam etmesini göze alamıyorum yarın bigün anneme bişey olduğu zaman arkasından pişmanlık yaşamak istemiyorum

yani oda babamı böyle kabul edip devammı edicek mutsuz hayatına
Daha önce yapmış yeni değil ki? O zaman muhtemel bahane sizdiniz. Çocuklarım için katlanıyorum geyiği. Şimdi geçinme derdi. Değişen bir şey yok. Anneniz önceden ne kadar mutluysa yine olur. Unutur affeder. Bu nedenle siz karışmayın diyoruz.

Kesinlikle bi yoruma katiliyorim aklin yolu bir ..annenin alin bi sure yaniniza biraz sende biraz diger kardeslerinde kalir babaninda burnu surter aslinda boyle insanlarin duzelcegine asla inanmiyorum bi kere yapan hep yapar dusuncesindeyim arti baban daha oncede yakalanip yapmicam demis bence durumlar elveriyosa alin annenizi temelli yaniniza..siz yada kardeslerinizden biriyle kalsin
Kadını ara ağzına yüzüne ..ç babanıda ara utandır yerin dibine sok annenide bi süre yanına al babanın aklı başına gelene kadar gönderme .

Neyi toplayacaksiniz? Anneniz bosanmiyor, demek ki oturacak. Bir ucuncu secenek var mi?

Kendim de bu durumu yaşadığım için sana en iyi tavsiyem babana veya o kadınla muhattap olmaman olur babana olan sevgin azalabilir ya da kızabilirsin ama saldırma ya konuşma bu konu hakkında sen yapma deyince düzelmeyecek,birlikte olduğu kadın da zaten iyi biri olamaz başına bela alma kimdir bilmiyorsun.Anneni destekle yalnız olmadığını hissettir ama ekonomik sıkıntı var işte o yüzden terk etmeyebilir babanı annen ne karar verirse ona saygı duymalısın sonuçta onun eşi ve onun hayatı allah yardımcınız olsun canım çok zor biliyorum

Anneni arayip konus once ne yapmak istedigini zor hatta yanina çağır bende kal de biraz da kiz kardesinde kalir. Daha sonra o kadini ara agzina tukur sonra babanida kirayla faturayla bas basa bir birak surunsun

Karismayin diyenlere sasiyorum. Belki o zamanlar kadincagizin tutunacak dalı yoktu bosanamadi. Şimdi evlatları var annenin aldatilmasi na susacaklar mı?
Ben olsam çoktan olaya bodozlama girmiştim.
Annenizin elinden tutun.

onca rezaletten sonra annen babandan boşanabilecek mi?
boşanamayacaksa bu işi ortalığa döküp rezalet çıkarıp sonra aynı evde oturmak zorunda kalmak çok daha iğrenç çünkü

Kadını aramak hata olur. Siz aradınız diye kadın babanızla görüşmesini kesmez. Aksine nasılsa biliyorlar diye artık daha da rahat olur. Zaten aklı başında biri olsaydı evli barklı biriyle görüşmezdi. Kadını kesinlikle arayıp kendinizi küçük düşürmeyin.
Kararı verecek olan anneniz. Sonuçta onun evliliği. eğer boşanmaya karar verirse de babanız nafaka ödemek zorunda. Sizin de desteğinize ihtiyacı olabilir, belki bir süre yanınıza almak zorunda kalabilirsiniz.
Babanızla konuşmak da bir şeyi değiştirmez. Onu söyleyim. Konuşsanız da aynen devam edecektir yaptıklarına.

Kelimesi kelimesine dogru.

Annene çok üzüldüm. Baban galiba macera peşinde. Annen ayrılmak istemiyorsa tabiisi caizse süründürsün biraz. Parasız pulsuz bakalım elin kadınıyla nereye kadar. Bence annenizi yanınıza alın eşinizede bir bahane bulun gezsin kadıncağız kafa dagitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…