Allah aşkına bana bi yol gösterin sinirden titriyorum

Aslında annenize hak veriyorum. Bu yaştan sonra çalışmak çok zor. Evlatlarının yanına sığınmak daha çok zor.

Madem karşıdaki kadın evli, zinadan tehdit edin babanızı. Ve babanıza , eğer devam ederse kadını şikayet edeceğinizi , adama ve çocuklarına soyleyeceginizle tehdit edin.

Buna benzer bir olayı yaşadım ben. O yüzden bu kadar kesin konuşuyorum. Kadının evli olup olmaması, çocuğunun olup olmaması bir şeyi değiştirmez.... Çocuk ya da evlilik değildir namuslu yapan insanı. Bunu kafanızdan atın. sizin de kadınla konuşmanız hiç bir şeyi değiştirmez. Aksine kendinizi küçültmüş olursunuz, kadını önemsemiş olursunuz. Babanız da annenizin bu tavırlarından dize gelmeyecektir. Bir insan ancak kendi değişmek isterse değişir, başkası değiştiremez. Babanız bu kadını ancak kendi isterse bırakır, annenizin demesiyle olmaz... Bu kadını bırakır başka kadını da bulabilir, bu da bir olasılık.... Sizin evlat olarak yapacağınız bir şey yok, anneye destek olmaktan başka. evlilikleri ile ilgili kararı verecek olan da anneniz. Üzgünüm ama böyle... Telaş etmeyin, su akar yolunu bulur.

Diğer kardeşlerinin olaydan haberi var mı tam anlamadım eğer varsa kardeşler olarak bir tavır alın hatta annenizi yanınıza alın belki hepinizi kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalınca bir kafasına dank edebilir.

Kizlar su anda annemin yanina gidiyorum bi nebzede olsa destek olmak icin ama babama nasil davranacagimi bilmiyorum babam bizim bildigimizi ogrenmis artik napicam nasil davranicam ben simdi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…