- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
anneni bir süre sen yada kardeşin yanınıza alsanızdaha önce burda konu açmıştım babamı biriyle konuşurken yakaladım mesajlasıyolar sürekli whatsaptan napiyim diye herkes babanla konuş dedi konuştum kendini haklı çıkaracak yollara girdi bundan bi kaç ay önceydi tam hatırlayamıyorum ama işte ben annenize yanlış yapmam bilmem ne falan dedi. ama o günden beri halada konuştuğunu biliyodum ses çıkarmıyodum bu arada ben ve diğer 2 kızkardeşim evliyiz başka şehirdeyiz ama 3ümüzde aynı şehirdeyiz. babamla annem memlekette. tabi babam elindende telefonu düşürmüyor sürekli elinde annemde bunun farkında ama babam laf dinlemiyor tabi kendi işi zaten işte yok zor geçiniyolar bu ay kiralarını biz verdik kardeşlerimle adamın cebinde parası yok aklı başka yerlerde anlayacağınız. annemin dün akşam sesi kötü geliyodu sordum babam yanında olduğu için bişey yok dedi az önce yine aradım ısrar ettim ve kadın patladı. akşam babam uyurken telefonunu karıştırmış.kadınla olan yazışmaları okumuş. o sıradada kadın aramış ve babamın müşterisi gibi davranmış annem telefonu açıyo şerefsizler deyip kapatıyor babam kalkmış o sırada annem babamın yıllar öncede böyle bişeyini yakalamış ben demiş bi daha olursa seni affetmem demedimmi aşkım demek ne demek o kadın kim neler diyecemde daha falan demiş babamda o kim o kim diye uykulu uykulu soruyo tabi ama annemde söylenmeye devam ediyo babam duygu sömürüsü falan yapmış. annem ne kadar güçlü bi kadın helal olsun şu an ben bu olayı biliyodum zaten ama anneme söyleyememiştim şimdi kendi öğrendi. napıcamı bilmiyorum babamı arasam bağırsam çağırsam üste çıkacak bişey mutlaka bulur annem kadının nosunu almış onu ara dedi bana özelden arıcam ama bu sefer babam anneme bişey yaparsa bize söyledi diye ondan korkuyorum lütfen bi çıkış yolu gösterin. annem geçinmenin faturaları kirayı nasıl öderizin derdinde babamsa... off nefret ediyorum ya 31 senelik evliler ayrılsınlarmı yani şimdi :'(
Annesini göndermeyince aklı başına mı gelir yoksa diğer kadına mı gider.Kadını ara ağzına yüzüne ..ç babanıda ara utandır yerin dibine sok annenide bi süre yanına al babanın aklı başına gelene kadar gönderme .
Oda ona kalms bn empati kurdum sadeceAnnesini göndermeyince aklı başına mı gelir yoksa diğer kadına mı gider.
Kendim de bu durumu yaşadığım için sana en iyi tavsiyem babana veya o kadınla muhattap olmaman olur babana olan sevgin azalabilir ya da kızabilirsin ama saldırma ya konuşma bu konu hakkında sen yapma deyince düzelmeyecek,birlikte olduğu kadın da zaten iyi biri olamaz başına bela alma kimdir bilmiyorsun.Anneni destekle yalnız olmadığını hissettir ama ekonomik sıkıntı var işte o yüzden terk etmeyebilir babanıannen ne karar verirse ona saygı duymalısın sonuçta onun eşi ve onun hayatı allah yardımcınız olsun canım çok zor biliyorum
Anneni arayip konus once ne yapmak istedigini zor hatta yanina çağır bende kal de biraz da kiz kardesinde kalir. Daha sonra o kadini ara agzina tukur sonra babanida kirayla faturayla bas basa bir birak surunsun
Karismayin diyenlere sasiyorum. Belki o zamanlar kadincagizin tutunacak dalı yoktu bosanamadi. Şimdi evlatları var annenin aldatilmasi na susacaklar mı?
Ben olsam çoktan olaya bodozlama girmiştim.
Annenizin elinden tutun.
onca rezaletten sonra annen babandan boşanabilecek mi?
boşanamayacaksa bu işi ortalığa döküp rezalet çıkarıp sonra aynı evde oturmak zorunda kalmak çok daha iğrenç çünkü
Kadını aramak hata olur. Siz aradınız diye kadın babanızla görüşmesini kesmez. Aksine nasılsa biliyorlar diye artık daha da rahat olur. Zaten aklı başında biri olsaydı evli barklı biriyle görüşmezdi. Kadını kesinlikle arayıp kendinizi küçük düşürmeyin.
Kararı verecek olan anneniz. Sonuçta onun evliliği. eğer boşanmaya karar verirse de babanız nafaka ödemek zorunda. Sizin de desteğinize ihtiyacı olabilir, belki bir süre yanınıza almak zorunda kalabilirsiniz.
Babanızla konuşmak da bir şeyi değiştirmez. Onu söyleyim. Konuşsanız da aynen devam edecektir yaptıklarına.
Annene çok üzüldüm. Baban galiba macera peşinde. Annen ayrılmak istemiyorsa tabiisi caizse süründürsün biraz. Parasız pulsuz bakalım elin kadınıyla nereye kadar. Bence annenizi yanınıza alın eşinizede bir bahane bulun gezsin kadıncağız kafa dagitsin
Ben anne babaların aralarına , çocukların girmesi taraftarı değilim.
Anneniz muhtemelen boşanmaz , siz de arada kalır boş yere yıpranırsınız.
Nihayetinde anneniz zaten daha önce de aldatılmış ,ilkin de devam etti ise , evliliğine, şimdi haydi haydi edecektir...
Allah ım bu annenize sabır versin...
ah ah bu duruma bi çare bulabilen var mı ki aynı bokları babamda yiyor yıllardır ve düzelmiyor bi iyi bi kötü heran bişey olacak huzurumuz bozulacak korkusuyla yaşıyoruz.. 28 yıllık evliler..
O kadını ararsanız yuksek olasılıkla babaniz hesabını annenizden soracak şiddet uygulayarak. Anneniz yanınızda değilken bulaşmayın,anneniz zarar görür. Allah ıslah etsin bu sadakatsizleri.
Karşıdaki kadın evli mi ?
Babanın emeklisi varsa annen babandan resmi olarak boşanmasin kesinlikle. Kadinlar bir omur bu adamlarin kahrini cekiyorlar sonradan dayanamayip bosaniyorlar. Ama adam olup gidiyor kadin da ne bir emekli ne baska birsey. Oyle dimdizlak kaliyor. Nafaka alsa bile babaniz oldukten sonra o nafaka annenize odenmiyor diye biliyorum.
Ama fiziki olarak terk etsin mumkunse. Alsın eşyalarını gelsin sizin yanınıza bir müddet kalsın kafasını dağıtsın. Bu arada siz kadını araştırıp öğrenin kocası veya çocukları olabilir. Ailesine haber verin nasıl bir insan olduğunu öğrensinler.
O kirayı faturayı kesinlikle ödemeyin. Anneniz gelsin sizlerde kalsın bir süre.
Bende yaşamıştım öyle bir durum öyle sürekli olan bir durum değilde bi haberleşme durumu olmustu bende okumustum numarayı aradıgımda kadın cıkmıstı anneme söyledim babamla tartısmaları oldu annem sinir krizi gecırdı vazoyu kırdı sonra ben çok ağladım annem bi iki gece ayrı yattı bide tansiyonu düştü bayıldı vs derken düzeldi aralarını düzelttiler babamla ne konustular bilmiyorum ama benım kinim daha fazlaydıhaftalarca küs kaldım konusmadım babamla. Sonra olay kapandı babam baska biri için düzenını bozcak biri değilde 40 ından sonra bi actıon yapalım diyolar onuda eline yüzüne bulastırıyolar. Insallah sizinde düzelir. Siz çok araya girmeyin valla ben araya girdim suclu ben oldum gelip gecıcı bıseydi yani öyle ufak çapkınlık denemeleri işte. Muhtemelen babanızınkıde öyledir yuvasını bozma gibi bı nıyeti yoktur emınım kı annenizden baska onu kımsenın cekmıyecegınıde bılıyodur emınım kıymetlidir anneniz herseye ragmen. Dersini alır merak etmeyin. Hiç bı erkek yuvasını bozmaz 3gün tanıdıgı insanlar için
bence bosansunlar ne olacak sankı dunyanın sonu degıl ya sıreklı mutsuz olacagına ayrılsın annen ... dukkan varmış nafakada alır. sızde destek cıkıyrmuşsunuz zaten
Bence kadını arayıp iyice sinirlerinizi bozmayın ne diyeceksiniz kadına yada kadın size ne diyecek ya karışamazsın diyecek ya evli olduğunu bilmiyordum diyecek ama baban görüşürse görüşecekler veya babanız başka birini bulacak
En iyisi annenizi alıp yanınıza bir kaç gün misafir etmeniz sonrası babanıza kalmış gelip yalvaracak
Ağlama üzülme artık düzelir diyorum ya kadında babanda yuvasını bozma derdinde değil erkekler 40 ından sonra bi saçmalıyolar orası kesin sendroma giriyolar ve begenıldıklerini görmek istiyolar. Allah o kadınlarıda ıslah etsin var böyle insanlar napıcaksın ama gelip gecıyo evlılıkler hele ki kahrını cekmis ıkısıde birbirinin vazgecılmıyo. Derin bi nefes al ve geriye yaslan annenıde üzme moral vermek düşüyor şimdi
Annenizi alin babanizi da arayip sormayin derim ben. Ama uzun bir sure, ne hali varsa gorsun birakin da ailesinin dagildigini filan fark etsin. Sizler evli oldugunuza gore yasini basini almis biridir babaniz, aile kavramini hala anlayamamis olmasi garip. Bir hatirlatmak lazim sanki... anneniz bosanmayi dusunurse onun arkasinda durun ve babaniza bu konuda bence sirtinizi donun. Burnu surtulsun biraz
Babaniz bu kadina para da yediriyordur mutlaka sadece mesajlasmayla olacak hali yok koskoca adamlar. Birakin ev sahibi evden atsin elektrigi suyu kesilsin kalsin dimdizlak neden destekliyorsunuz.Babam 54 yasinda zaten para yok.pul yok napsin hangi kadin babami belkide olani o.kadina yediriyor bilmiyorum.annem cekti yillarca kahrini tabiki kim.ceker annemden baska yemin ederim.kimse cekmez nefret.ediyorum.ondan ya baba demeye bile.dilim varmiyo
Anneme gel dedim.gelmicem dedi iste gelmek.istemiyo.kalip surat yapiyo iste ona orda bilmiyorum baya ciddiydi yani gelmicem derken yanindayiz tabiki babamin da zaten burnu surtsun istiyoruz ama kirayi odemeseler ev sahibi karsi dairede hemen soyler faturalari zaten.annem.dusunuyo babamdan.cok nerdden.ne bulsamda odesem.diye bizde oylelikle bizde varsa veriyoduk ama tabiki babama yariyodu onuda yapmayin diyosunuz simdi.siz bide demi
Benim annemle babamda sizinkiler gibiydi.annem cildirmişti . biz anneme hep dedik anne bırak gel bizlerde evliydik. Ama annem gelmedi tabi babam o isleri bırakınca .annem ne dedi biliyormusunuz.bana cok birak git diyen oldu.ama ben bırakmadım yani biz kotu olduk.anneniz babanızda olsa araya girmeyin. Annenize ne karar verirsen yanındayız deyin yeter babanızla yüz göz olmayın o sizin babanız .öfkeli anına gelip size kötü sös söylerse iflah olmassınız.daha önce burda konu açmıştım babamı biriyle konuşurken yakaladım mesajlasıyolar sürekli whatsaptan napiyim diye herkes babanla konuş dedi konuştum kendini haklı çıkaracak yollara girdi bundan bi kaç ay önceydi tam hatırlayamıyorum ama işte ben annenize yanlış yapmam bilmem ne falan dedi. ama o günden beri halada konuştuğunu biliyodum ses çıkarmıyodum bu arada ben ve diğer 2 kızkardeşim evliyiz başka şehirdeyiz ama 3ümüzde aynı şehirdeyiz. babamla annem memlekette. tabi babam elindende telefonu düşürmüyor sürekli elinde annemde bunun farkında ama babam laf dinlemiyor tabi kendi işi zaten işte yok zor geçiniyolar bu ay kiralarını biz verdik kardeşlerimle adamın cebinde parası yok aklı başka yerlerde anlayacağınız. annemin dün akşam sesi kötü geliyodu sordum babam yanında olduğu için bişey yok dedi az önce yine aradım ısrar ettim ve kadın patladı. akşam babam uyurken telefonunu karıştırmış.kadınla olan yazışmaları okumuş. o sıradada kadın aramış ve babamın müşterisi gibi davranmış annem telefonu açıyo şerefsizler deyip kapatıyor babam kalkmış o sırada annem babamın yıllar öncede böyle bişeyini yakalamış ben demiş bi daha olursa seni affetmem demedimmi aşkım demek ne demek o kadın kim neler diyecemde daha falan demiş babamda o kim o kim diye uykulu uykulu soruyo tabi ama annemde söylenmeye devam ediyo babam duygu sömürüsü falan yapmış. annem ne kadar güçlü bi kadın helal olsun şu an ben bu olayı biliyodum zaten ama anneme söyleyememiştim şimdi kendi öğrendi. napıcamı bilmiyorum babamı arasam bağırsam çağırsam üste çıkacak bişey mutlaka bulur annem kadının nosunu almış onu ara dedi bana özelden arıcam ama bu sefer babam anneme bişey yaparsa bize söyledi diye ondan korkuyorum lütfen bi çıkış yolu gösterin. annem geçinmenin faturaları kirayı nasıl öderizin derdinde babamsa... off nefret ediyorum ya 31 senelik evliler ayrılsınlarmı yani şimdi :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?