Allah aşkına bana bi yol gösterin sinirden titriyorum

anneni bir süre sen yada kardeşin yanınıza alsanız

Ben anne babaların aralarına , çocukların girmesi taraftarı değilim.
Anneniz muhtemelen boşanmaz , siz de arada kalır boş yere yıpranırsınız.
Nihayetinde anneniz zaten daha önce de aldatılmış ,ilkin de devam etti ise , evliliğine, şimdi haydi haydi edecektir...
Allah ım bu annenize sabır versin...

ah ah bu duruma bi çare bulabilen var mı ki aynı bokları babamda yiyor yıllardır ve düzelmiyor bi iyi bi kötü heran bişey olacak huzurumuz bozulacak korkusuyla yaşıyoruz.. 28 yıllık evliler..

O kadını ararsanız yuksek olasılıkla babaniz hesabını annenizden soracak şiddet uygulayarak. Anneniz yanınızda değilken bulaşmayın,anneniz zarar görür. Allah ıslah etsin bu sadakatsizleri.

Babanın emeklisi varsa annen babandan resmi olarak boşanmasin kesinlikle. Kadinlar bir omur bu adamlarin kahrini cekiyorlar sonradan dayanamayip bosaniyorlar. Ama adam olup gidiyor kadin da ne bir emekli ne baska birsey. Oyle dimdizlak kaliyor. Nafaka alsa bile babaniz oldukten sonra o nafaka annenize odenmiyor diye biliyorum.

Ama fiziki olarak terk etsin mumkunse. Alsın eşyalarını gelsin sizin yanınıza bir müddet kalsın kafasını dağıtsın. Bu arada siz kadını araştırıp öğrenin kocası veya çocukları olabilir. Ailesine haber verin nasıl bir insan olduğunu öğrensinler.

Bende yaşamıştım öyle bir durum öyle sürekli olan bir durum değilde bi haberleşme durumu olmustu bende okumustum numarayı aradıgımda kadın cıkmıstı anneme söyledim babamla tartısmaları oldu annem sinir krizi gecırdı vazoyu kırdı sonra ben çok ağladım annem bi iki gece ayrı yattı bide tansiyonu düştü bayıldı vs derken düzeldi aralarını düzelttiler babamla ne konustular bilmiyorum ama benım kinim daha fazlaydı haftalarca küs kaldım konusmadım babamla. Sonra olay kapandı babam baska biri için düzenını bozcak biri değilde 40 ından sonra bi actıon yapalım diyolar onuda eline yüzüne bulastırıyolar. Insallah sizinde düzelir. Siz çok araya girmeyin valla ben araya girdim suclu ben oldum gelip gecıcı bıseydi yani öyle ufak çapkınlık denemeleri işte. Muhtemelen babanızınkıde öyledir yuvasını bozma gibi bı nıyeti yoktur emınım kı annenizden baska onu kımsenın cekmıyecegınıde bılıyodur emınım kıymetlidir anneniz herseye ragmen. Dersini alır merak etmeyin. Hiç bı erkek yuvasını bozmaz 3gün tanıdıgı insanlar için

bence bosansunlar ne olacak sankı dunyanın sonu degıl ya sıreklı mutsuz olacagına ayrılsın annen ... dukkan varmış nafakada alır. sızde destek cıkıyrmuşsunuz zaten

Bence kadını arayıp iyice sinirlerinizi bozmayın ne diyeceksiniz kadına yada kadın size ne diyecek ya karışamazsın diyecek ya evli olduğunu bilmiyordum diyecek ama baban görüşürse görüşecekler veya babanız başka birini bulacak
En iyisi annenizi alıp yanınıza bir kaç gün misafir etmeniz sonrası babanıza kalmış gelip yalvaracak

Anneni arayip konus once ne yapmak istedigini zor hatta yanina çağır bende kal de biraz da kiz kardesinde kalir. Daha sonra o kadini ara agzina tukur sonra babanida kirayla faturayla bas basa bir birak surunsun

Karismayin diyenlere sasiyorum. Belki o zamanlar kadincagizin tutunacak dalı yoktu bosanamadi. Şimdi evlatları var annenin aldatilmasi na susacaklar mı?
Ben olsam çoktan olaya bodozlama girmiştim.
Annenizin elinden tutun.

onca rezaletten sonra annen babandan boşanabilecek mi?
boşanamayacaksa bu işi ortalığa döküp rezalet çıkarıp sonra aynı evde oturmak zorunda kalmak çok daha iğrenç çünkü

ah ah bu duruma bi çare bulabilen var mı ki aynı bokları babamda yiyor yıllardır ve düzelmiyor bi iyi bi kötü heran bişey olacak huzurumuz bozulacak korkusuyla yaşıyoruz.. 28 yıllık evliler..

O kadını ararsanız yuksek olasılıkla babaniz hesabını annenizden soracak şiddet uygulayarak. Anneniz yanınızda değilken bulaşmayın,anneniz zarar görür. Allah ıslah etsin bu sadakatsizleri.

Karşıdaki kadın evli mi ?

O kirayı faturayı kesinlikle ödemeyin. Anneniz gelsin sizlerde kalsın bir süre.

bence bosansunlar ne olacak sankı dunyanın sonu degıl ya sıreklı mutsuz olacagına ayrılsın annen ... dukkan varmış nafakada alır. sızde destek cıkıyrmuşsunuz zaten

Cevap yazdiginiz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim toplu cevaplamak istedim. Kadinda evli cocuklari var dost gibi konusuyolarmis guya ama askimlar canimlar havada ucusuyo babamin emeklisi yok kendi isi dukkan kira zor geciniyolar borcu cok anneme gel dedim yok dedi benim utancak biseyim yok o utansin dedi normalde annem babama karsi laf soyleyebilen bi insan degildir ama bu sefer baya soylenmis iyi yapmis ben bile cok sasirdim annemin yaptigini yapamazdim allah annemden razi olsun gercekten cok cesaretli ve guclu bi kadin bugune kadar hep babam yuzunden yapamadi bazi seyleri bilmiyorum napicaz hic bilmiyorum anneme her zaman ve her kararinda yaninda olacagimizi soyledim ayrilamam diyo senin 3 tane kapin var birak o dusunsun dedim bilmiyorum aglamaktan baska bisey gelmiyo elimden

Ağlama üzülme artık düzelir diyorum ya kadında babanda yuvasını bozma derdinde değil erkekler 40 ından sonra bi saçmalıyolar orası kesin sendroma giriyolar ve begenıldıklerini görmek istiyolar. Allah o kadınlarıda ıslah etsin var böyle insanlar napıcaksın ama gelip gecıyo evlılıkler hele ki kahrını cekmis ıkısıde birbirinin vazgecılmıyo. Derin bi nefes al ve geriye yaslan annenıde üzme moral vermek düşüyor şimdi

Annenizi alin babanizi da arayip sormayin derim ben. Ama uzun bir sure, ne hali varsa gorsun birakin da ailesinin dagildigini filan fark etsin. Sizler evli oldugunuza gore yasini basini almis biridir babaniz, aile kavramini hala anlayamamis olmasi garip. Bir hatirlatmak lazim sanki... anneniz bosanmayi dusunurse onun arkasinda durun ve babaniza bu konuda bence sirtinizi donun. Burnu surtulsun biraz

Babam 54 yasinda zaten para yok.pul yok napsin hangi kadin babami belkide olani o.kadina yediriyor bilmiyorum.annem cekti yillarca kahrini tabiki kim.ceker annemden baska yemin ederim.kimse cekmez nefret.ediyorum.ondan ya baba demeye bile.dilim varmiyo

Anneme gel dedim.gelmicem dedi iste gelmek.istemiyo.kalip surat yapiyo iste ona orda bilmiyorum baya ciddiydi yani gelmicem derken yanindayiz tabiki babamin da zaten burnu surtsun istiyoruz ama kirayi odemeseler ev sahibi karsi dairede hemen soyler faturalari zaten.annem.dusunuyo babamdan.cok nerdden.ne bulsamda odesem.diye bizde oylelikle bizde varsa veriyoduk ama tabiki babama yariyodu onuda yapmayin diyosunuz simdi.siz bide demi

Babaniz bu kadina para da yediriyordur mutlaka sadece mesajlasmayla olacak hali yok koskoca adamlar. Birakin ev sahibi evden atsin elektrigi suyu kesilsin kalsin dimdizlak neden destekliyorsunuz.

Annenizi yaniniza cagirirsaniz gelmeyebilir, sartlari iz uygun mu bilmiyorum ama biriniz gidin ve Annenizi alip gelin. Annenizi alirken de babaniza annemi goturuyorum ne halin varsa gor sende aklin basina gelsin deyin

Benim annemle babamda sizinkiler gibiydi.annem cildirmişti . biz anneme hep dedik anne bırak gel bizlerde evliydik. Ama annem gelmedi tabi babam o isleri bırakınca .annem ne dedi biliyormusunuz.bana cok birak git diyen oldu.ama ben bırakmadım yani biz kotu olduk.anneniz babanızda olsa araya girmeyin. Annenize ne karar verirsen yanındayız deyin yeter babanızla yüz göz olmayın o sizin babanız .öfkeli anına gelip size kötü sös söylerse iflah olmassınız.

Babanız da bir alem. Cebinde para yokken bunları yapıyor
Demek ki bollukiçinde yaşasa bu 30 küsür senede mutlaka annenizi terkederdi
Allah ıslah etsin denir böylesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…