Allah aşkına bi yorum yapın yoksa çıldırıcam

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaşlar sıkıntı çektiğim bi konu var.şimdi ben haklımıyım haksız mı abartıyomuyum yoksa siz objektif diyinde bende ona göre düşüneyim.şimdi evimi diziyorum kayınvalidem hediye alıyo tamam herşey hoş güzel ama alıyo getiriyo asılacal koyulacak yere kadar karar veriyo acaba benim zevkim mi o değil mi düşündüğü yok.şimdi ses çıkarsam hediye alıyo yine yaranamıyo diycek herkes alsın ama öncesinde bana bi göstersin istiyorum yada almasın hiç haklımıyım haksızmı çok sinirliyim

Bişe olsa mesela ya birşeyide kayınvalideniz için koyun onun isteği olsun dersiniz ama sürekli bişeler alıyo getiriyo kendi istediği yere koyuyo asıyo çıldırıyorum.

Sanırım henüz evlenmediniz daha , bir daha aynısını yaptığında , anne sağol ama bunu burda istiyorum ben , ya da şimdilik yer seçemedim sonra bakarız yerine şeklinde tatlı tatlı söyleyin.
Yoksa önünü alamazsınız sanıyorum. Belli olmaz evinizin düzenine bile karışabilir, ki tanıyorum böylelerini.

Evliyim arkadaşlar beş yıllık evliyim hemde ama evimi yeniliyorum diziyorum o yüzden o da tamam düşünüp alıyo ama belki ben başka bişe düşünüyorum oraya değil mi ama?

O gittikten sonra değiştim bi kaç şeyi bu sefer suratından geçilmiyo ve eşimde annesinin koyduğu yerden kaldırınca bozuluyo

Ve beklenen olay kızlar eşime annesinin eşyaların yerine bile karıştığını dedim.nankör oldum o alıyomuşta yaranamıyomuş tartıştık ve şuan küsüz.derim bidaha bişe almaz diyo.şunun yaptığına bakın

Aşırı tepki verip haklı olduğunuz konuda haksız duruma düşmeyin.Benzer şeyleri çok kişi yaşamıştır,kullanmak istemiyorsanız kullanmak istemediğiniz bir dolaba koyun.Sorarsa çok begendim çocuklarımın ceyizine koyacağım babannelerinden anı dersiniz ,ilk tasinmada o koli kaybedin, çok begenmediginiz birseyse insanlık hali elinizden dusuversin.Para onun zevk onun ev sizin:deli:

Çok sinirliyim ama onun o saçma sapan aksesuarı yüzünden duvarım bi sürü yerden delindi nasıl kapatıcam onu rezil oldu resmen

Canım orası senin eşinle yaşam alanın ne onun ailesi nede senin aileden müdahale edemez. Sen onun evinde kendi zevkine göre düzeltmeler yapmıyorsan onunda yapmasına izin verme.

Elbette hediye alması çok güzel birşey ama kendi zevkine göre konumlandırması kötü niyetli bir durum. Sen aldıklarını istediğin yere koy o birşey demedikçe sende deme ama eğer söylerse sende dersin: hediyen güzel ama buraya koyduğumda çok daha güzel görünüyor gözüme diye. Kırıcı olmamış olursun neticede eşinin annesi ama bu konudan rahatsızlığını eşine de dile getir tatlı bir dille

Çok sinirliyim ama onun o saçma sapan aksesuarı yüzünden duvarım bi sürü yerden delindi nasıl kapatıcam onu rezil oldu resmen

Bazılarına gerçekten "kaynana" demeyi seviyorum... al karşına konuş sonucta 5 yıllık gelinisin zevkini öğrenmesi lazım azçok...
Ev senin evin.. Laftan anlamıyorsa aynısını onun evine yap... annecim siz bana aldiniz bende bunu gorunce sizin eve yakisacagini dusundum hah tamda sura diyip kondur :halay:

Ben öyle herşeye car car cevap veren bir gelin değilim ama gelip benim evime karışmasına da izin vermem. Ev benim zevk benim sonuçta. Kavga eder gibi değil de normal bir şekilde söylerim. Bu burda güzel olmadı şurada güzel olur veya ben buna başka bir yer bulayım de. Kendi istediğin yere koy. Duvarda bir sürü şey var zaten ben abartı sevmiyorum sade seviyorum de.

Back
X