HelaaaaaaaaaallllSenin bu din ile ilgili derdin ne bilmiyorum ama bu saçma sapan fikirlerini kendine saklı.
Konuştuğunda az mantıklı ol ya da konuşma.
Tesettürlü olmayan eşlerin kocaları kiminle aldatıyor peki ?.
Bu saygısızlıktır ya, aldatan erkeği geriye atıp, aldatılan kadının tesetturune yorum yapmak.
Haber okuyunca süzgeçten geçirmek gerekiyor.
Senin bu din ile ilgili derdin ne bilmiyorum ama bu saçma sapan fikirlerini kendine saklı.
Konuştuğunda az mantıklı ol ya da konuşma.
Tesettürlü olmayan eşlerin kocaları kiminle aldatıyor peki ?.
Bu saygısızlıktır ya, aldatan erkeği geriye atıp, aldatılan kadının tesetturune yorum yapmak.
Haber okuyunca süzgeçten geçirmek gerekiyor.
Hayda şimdi de esmerlere geldi konu magicat iyi misin sen ?Peki ben karışmıyorum. Onlarca haber gördüm. Parayı bulunca evdeki eşlerini sarışın sekreterleri ile aldatan erkekler.
Siz gazete okumuyorsanız sizin probleminiz.
Türk filmlerinden bir sahne anlatır gibisin:))Peki ben karışmıyorum. Onlarca haber gördüm. Parayı bulunca evdeki eşlerini sarışın sekreterleri ile aldatan erkekler.
Hayda şimdi de esmerlere geldi konu magicat iyi misin sen ?
Türk filmlerinden bir sahne anlatır gibisin:))
Nasıl haberlermiş bunlar Allah Allah.
Böyle mi yazıyordu aynen.
O haberler şöyle olmasın: Zengin oldu bilmem kaç yıllık gül gibi eşini onla bununla aldatmaya başladı filanPeki ben karışmıyorum. Onlarca haber gördüm. Parayı bulunca evdeki eşlerini sarışın sekreterleri ile aldatan erkekler.
Evett onu dedim. Genelde bu adamlar sekreter falan olunca cozutuyor. Ve ne tesadüf genelde eşler tesettürlü oluyor. Daha da yazmayacaktım da neyse beni anlayan çıktı...O haberler şöyle olmasın: Zengin oldu bilmem kaç yıllık gül gibi eşini onla bununla aldatmaya başladı filan
Tesettürlü olmakla alakası yok o işin taraflı bir amaç için yapılmış haberler bence siz benim dediğim haberleri görüyorsunuzdur patron olan parayı bulan erkekler cozutuyorlar da....
Başka bir konu da da yazdım ben erkekler aldatıyor çünkü...... diye başlayan cümlelere kıl oluyorum çünkü devamında gelen kelimeler aldatan erkeği aklar nitelikte oluyor geneldeBöyle yazmıyor elbette. Gazetelerde resim oluyor. Ay gerçekten hiç böyle haber görmediniz mi?
Ben çok iyiniyetli olarak sordum. Tesettürle falan da sıkıntım yok. Sadece bir soruydu. Beni taşlamaya yer arıyormuşsunuz... Daha da yazmam bu konuya.
dur ben bişey yazmadım daha:))Böyle yazmıyor elbette. Gazetelerde resim oluyor. Ay gerçekten hiç böyle haber görmediniz mi?
Ben çok iyiniyetli olarak sordum. Tesettürle falan da sıkıntım yok. Sadece bir soruydu. Beni taşlamaya yer arıyormuşsunuz... Daha da yazmam bu konuya.
Ben eşi iyi yapmış aferin dedim mi? Erkek parayı bulunca cozutuyor dedim. Cozutmak iyi bişi mi? Aldatan erkek kabahatlidir. Ben evli erkekle çıkan kadına kızmam. Kadın kimseye söz vermemiş. Erkek söz vermiş. Sadece iyi niyetle bir soru sordum. Merak ettim. Neden bu kadar kızdınız anlamadım da...Başka bir konu da da yazdım ben erkekler aldatıyor çünkü...... diye başlayan cümlelere kıl oluyorum çünkü devamında gelen kelimeler aldatan erkeği aklar nitelikte oluyor genelde
Anlamadıysan uğraşmanın alemi yok bu kadar insan anladı bu da birşeydirBen eşi iyi yapmış aferin dedim mi? Erkek parayı bulunca cozutuyor dedim. Cozutmak iyi bişi mi? Aldatan erkek kabahatlidir. Ben evli erkekle çıkan kadına kızmam. Kadın kimseye söz vermemiş. Erkek söz vermiş. Sadece iyi niyetle bir soru sordum. Merak ettim. Neden bu kadar kızdınız anlamadım da...
Tesettürlü müsün? Bu tesettürlülerin eşleri sekreterleri ile falan ilişki yaşıyor diye haber olmuştu bir kaç yerde.
Peki ben karışmıyorum. Onlarca haber gördüm. Parayı bulunca evdeki eşlerini sarışın sekreterleri ile aldatan erkekler.
Kızmadılar, sadece bir kesimin aldatıldığı algısı oldu yorum okununca, aldatan adam çok güzel bir kadını da aldatıyor, ünlüler dünyasında gayet alımlı kadınların çoğu aldatıldı, örtülü müydüler? Hayır.Ben eşi iyi yapmış aferin dedim mi? Erkek parayı bulunca cozutuyor dedim. Cozutmak iyi bişi mi? Aldatan erkek kabahatlidir. Ben evli erkekle çıkan kadına kızmam. Kadın kimseye söz vermemiş. Erkek söz vermiş. Sadece iyi niyetle bir soru sordum. Merak ettim. Neden bu kadar kızdınız anlamadım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?