Allah aşkına bir akıl verin:(

Helaaaaaaaaaallllbazen dinden vurucam derken komik duruma düşüyorsunuz @magicat sende dahil yapmayın gülünç olmaktan başka bir işe yaramaz

Hep beraber Kibleyelim bence. Surekli ayni tarzda yorum yapiyor. Yasak hemde bir ceza almali bizleri de rahatsız ediyor

30 haftalık hamilesin eşine sabah dörtte sekreterinden mesaj geliyor. Herşey açık araştıracak kadar gizem kalmış mı... Gitmekle iyi yapmışsın. Şimdi kocan düşünsün.

Hanımlar rica ediyorum konuyu dine, tesettüre getirmeyiniz, aldatmanın örtülüsü örtüsüzü yok, benim en yakın arkadaşımın eşi sekreteriyle aldattı, arkadaşım örtüsüzdü ama adam aldattı, istatistikleri çökerttiğime ve uyarımı yazdığıma göre çekilebilirim.

Peki ben karışmıyorum. Onlarca haber gördüm. Parayı bulunca evdeki eşlerini sarışın sekreterleri ile aldatan erkekler.

Siz gazete okumuyorsanız sizin probleminiz.

Peki ben karışmıyorum. Onlarca haber gördüm. Parayı bulunca evdeki eşlerini sarışın sekreterleri ile aldatan erkekler.

Türk filmlerinden bir sahne anlatır gibisin:))
Nasıl haberlermiş bunlar Allah Allah.
Böyle mi yazıyordu aynen.

Hayda şimdi de esmerlere geldi konu magicat iyi misin sen ?

Türk filmlerinden bir sahne anlatır gibisin:))
Nasıl haberlermiş bunlar Allah Allah.
Böyle mi yazıyordu aynen.

Böyle yazmıyor elbette. Gazetelerde resim oluyor. Ay gerçekten hiç böyle haber görmediniz mi?

Ben çok iyiniyetli olarak sordum. Tesettürle falan da sıkıntım yok. Sadece bir soruydu. Beni taşlamaya yer arıyormuşsunuz... Daha da yazmam bu konuya.

O haberler şöyle olmasın: Zengin oldu bilmem kaç yıllık gül gibi eşini onla bununla aldatmaya başladı filan
Tesettürlü olmakla alakası yok o işin taraflı bir amaç için yapılmış haberler bence siz benim dediğim haberleri görüyorsunuzdur patron olan parayı bulan erkekler cozutuyorlar da....

Evett onu dedim. Genelde bu adamlar sekreter falan olunca cozutuyor. Ve ne tesadüf genelde eşler tesettürlü oluyor. Daha da yazmayacaktım da neyse beni anlayan çıktı...

Başka bir konu da da yazdım ben erkekler aldatıyor çünkü...... diye başlayan cümlelere kıl oluyorum çünkü devamında gelen kelimeler aldatan erkeği aklar nitelikte oluyor genelde

dur ben bişey yazmadım daha:))
nereye.
sadece komik geldi.
80' lerden filan sahneler belirdi gözümde.
eski magazin dergileri filan.
eski Türk filmleri..
neyse bu devirde herkes herkesi aldatıyor M magicat .
paralısı da çulsuzu da uçkur sevdasında:))
paralı patron-sarışın sekreter den çıkalı çook olmuş.
mazide kaldı onlar

Başka bir konu da da yazdım ben erkekler aldatıyor çünkü...... diye başlayan cümlelere kıl oluyorum çünkü devamında gelen kelimeler aldatan erkeği aklar nitelikte oluyor genelde
Ben eşi iyi yapmış aferin dedim mi? Erkek parayı bulunca cozutuyor dedim. Cozutmak iyi bişi mi? Aldatan erkek kabahatlidir. Ben evli erkekle çıkan kadına kızmam. Kadın kimseye söz vermemiş. Erkek söz vermiş. Sadece iyi niyetle bir soru sordum. Merak ettim. Neden bu kadar kızdınız anlamadım da...

Anlamadıysan uğraşmanın alemi yok bu kadar insan anladı bu da birşeydir

Tesettürlü müsün? Bu tesettürlülerin eşleri sekreterleri ile falan ilişki yaşıyor diye haber olmuştu bir kaç yerde.

Evet tesettürlülerin kocaları genelde aldatir çünkü her daim kapalı olduklarından ve cinsel hayatları olmadığından illa bir gün aldatılırlar. Yatağa bile tesettürlü girerler çünkü. Bak çok ilginç, üzerlerini değiştirirken bile önce yenileri giyip eskileri öyle çıkarıyorlar. Ben duşa bile tesettürlü girenleri biliyorum.

Özellikle de sarışınlarla aldatırlar çünkü o sarışınlar yok mu hep erkekleri yoldan çıkarırlar. Saçlarını koyu renge boyadıkları zaman aldatmazlar mesela. Sarıya yine boyadığında hop aldatmaya yine devam. Örneğin bazı kapalıları eşleri aldatmaz çünkü sarışın sekreterleri yoktur. Sarışın sekreteri olmadığından aldatmıyorlar mesela.

Kızmadılar, sadece bir kesimin aldatıldığı algısı oldu yorum okununca, aldatan adam çok güzel bir kadını da aldatıyor, ünlüler dünyasında gayet alımlı kadınların çoğu aldatıldı, örtülü müydüler? Hayır.
Erkek kısmı biz biraz kaba tabirle kaşınacak tırnak buldu mu kaşınır diye adlandırırız, tabii hepsi değil, potansiyeli olan adam biti kanlandı mı aldatıyor, eşi isterse dünya güzeli olsun, isterse 7/24 bakımlı gezsin.
Erkeklerin aldatmalarına bahaneleri tek çiçekle bahar geçmez, kendilerini arı görüyorlar, iğnelerini sökmek gerekiyor.

Kızlar ben hala otogardayım oda yan bankta oturuyo.
Arattım samimi bir şekilde konuşmasını söyledim oda öyle yaptı "Alo,ne yapıyon"dedi.
Kadında"Mehmet bey"dedi.Eşim"gece mesaj attın ama.."dedi.Kadında"Mehmet bey özür dilerim çocuk hastaydı"dedi.Eşim"neden bana attın"dedi.Kadın"yardımcı olursunuz diye"dedi.
Bende dayanamadım aldım teli elinden"Neden Mehmet bey değilde Mehmet yazdın"dedim.Kadın"yanlış anlaşıldıysam özür dilerim"dedi.Ben biraz daha sert çıktım"ne diyodum sen ya,neden ismiyle mesaj attın anacın ne eşimle aranda bişey mi var"dedim.Kadın"Hanımfendi ben evli barklı kadınım"dedi.Bende"o zaman eşinden yardım isteseydin çocuğun hastaysa niye eşime mesaj attın birde ismiyle"dedim.Kadın"eşim yanımda yoktu"dedi.
Artık söyleyecek söz bulamayınca iyice sövdüm beddua ettim kapattım.
Ayrıca kızlar bu kadın eşimin yanında çalışmıyor iş başvurusu yapan kadınlardan bi tanesi eşimin yanında çalışan bir bayan var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…