Yani ? Neye karar verdin? Ayrıca ben inanmadım seni bilemem deKızlar ben hala otogardayım oda yan bankta oturuyo.
Arattım samimi bir şekilde konuşmasını söyledim oda öyle yaptı "Alo,ne yapıyon"dedi.
Kadında"Mehmet bey"dedi.Eşim"gece mesaj attın ama.."dedi.Kadında"Mehmet bey özür dilerim çocuk hastaydı"dedi.Eşim"neden bana attın"dedi.Kadın"yardımcı olursunuz diye"dedi.
Bende dayanamadım aldım teli elinden"Neden Mehmet bey değilde Mehmet yazdın"dedim.Kadın"yanlış anlaşıldıysam özür dilerim"dedi.Ben biraz daha sert çıktım"ne diyodum sen ya,neden ismiyle mesaj attın anacın ne eşimle aranda bişey mi var"dedim.Kadın"Hanımfendi ben evli barklı kadınım"dedi.Bende"o zaman eşinden yardım isteseydin çocuğun hastaysa niye eşime mesaj attın birde ismiyle"dedim.Kadın"eşim yanımda yoktu"dedi.
Artık söyleyecek söz bulamayınca iyice sövdüm beddua ettim kapattım.
Ayrıca kızlar bu kadın eşimin yanında çalışmıyor iş başvurusu yapan kadınlardan bi tanesi eşimin yanında çalışan bir bayan var zaten.
İnan şuan hiçbirşeye karar veremedim annem saat başı arayıp gönülsüz gönülsüz konuşuyor tekrar eve gitmek istemiyorum gidecek yerim de yokYani ? Neye karar verdin? Ayrıca ben inanmadım seni bilemem de
Offf offf diyecek söz bulamıyorumİnan şuan hiçbirşeye karar veremedim annem saat başı arayıp gönülsüz gönülsüz konuşuyor tekrar eve gitmek istemiyorum gidecek yerim de yok
Ne kaybedersem zaten bu tez canlılığımdan kaybediyorum ben dediğiniz gibi takibe almam lazımdı ama zaten mesajı görünce kötü bişey aklıma gelmediği için pat diye onun yanında açıp okudum o saatten sonra sakin kalmam da mümkün değildi zatenAh hertain ah az sıksan dişini ne olurdu?
Niye yardim isterken de mehmet bey yazmamis? Esi yaninda yoksa bile ilk aklina gelen neden esiniz? Esiniz neden telaslanip mesajlari siliyor? Supheli durumlari var maalesef ya cok uzuldumKızlar ben hala otogardayım oda yan bankta oturuyo.
Arattım samimi bir şekilde konuşmasını söyledim oda öyle yaptı "Alo,ne yapıyon"dedi.
Kadında"Mehmet bey"dedi.Eşim"gece mesaj attın ama.."dedi.Kadında"Mehmet bey özür dilerim çocuk hastaydı"dedi.Eşim"neden bana attın"dedi.Kadın"yardımcı olursunuz diye"dedi.
Bende dayanamadım aldım teli elinden"Neden Mehmet bey değilde Mehmet yazdın"dedim.Kadın"yanlış anlaşıldıysam özür dilerim"dedi.Ben biraz daha sert çıktım"ne diyodum sen ya,neden ismiyle mesaj attın anacın ne eşimle aranda bişey mi var"dedim.Kadın"Hanımfendi ben evli barklı kadınım"dedi.Bende"o zaman eşinden yardım isteseydin çocuğun hastaysa niye eşime mesaj attın birde ismiyle"dedim.Kadın"eşim yanımda yoktu"dedi.
Ayrıca kızlar bu kadın eşimin yanında çalışmıyor iş başvurusu yapan kadınlardan bi tanesi eşimin yanında çalışan bir bayan var zaten.
Hiç mi eşi akrabası yokmuş bu kadının da araya araya patronu arıyor? Tabi gecenin 4 üne başka bahane bulamadıNiye yarim isterken de mehmet bey yazmamis? Esi yaninda yoksa bile ilk aklina gelen neden esiniz? Esiniz neden telaslanip mesajlari siliyor? Supheli durumlari var maalesef ya cok uzuldumpislik kadin o saatte elin adamina ne mesaji atiyosun rezil
Sabahtan beri bu soruları hem pislik adama hemde pislik o kadına hemde kendime soruyorum ama...Niye yarim isterken de mehmet bey yazmamis? Esi yaninda yoksa bile ilk aklina gelen neden esiniz? Esiniz neden telaslanip mesajlari siliyor? Supheli durumlari var maalesef ya cok uzuldumpislik kadin o saatte elin adamina ne mesaji atiyosun rezil
Bence bu ikisi organize gidiyor senin öğrendiğini anlayınca ağız birliği yaptılar işte açıkçası atılan ilk yalandan sonra gerisini yapması zor olmasa gerekSabahtan beri bu soruları hem pislik adama hemde pislik o kadına hemde kendime soruyorum ama...
annen bu haldeyken nasıl istemez seni?Yani anlayacağınız oda istemiyo yanında beni elim kolum bağlı sabahtan beri hiç bişey yiyip içmedim bankın üzerinde soğukta öylece beni istemeyen anneme gitmek için otobüs bekliyorum((((
Kadini arayip kocasinin numarasini istesin kocaniz sizin yaninizda. Kocasini arayip anlattiginin dogrulugunu teyit ettirinnSabahtan beri bu soruları hem pislik adama hemde pislik o kadına hemde kendime soruyorum ama...
Bence bu ikisi organize gidiyor senin öğrendiğini anlayınca ağız birliği yaptılar işte açıkçası atılan ilk yalandan sonra gerisini yapması zor olmasa gerek
Öyle ya bakalım çocuk cidden hasta olmuş mu ?Kadini arayip kocasinin numarasini istesin kocaniz sizin yaninizda. Kocasini arayip anlattiginin dogrulugunu teyit ettirinn
O kesin zaten bu ağız birliğine göreBirde gece kocasi telefonu almis mesaj yazmis ya kadina buyuk ihtimal esim gordu vs demistir
Öyle ya bakalım çocuk cidden hasta olmuş mu ?
Kızlar ben hala otogardayım oda yan bankta oturuyo.
Yandı çıra gibi tabi hertain bunu yaparsa bak bunu yap cidden çok iyi fikir bu arada zaman aleyhine işliyor her saniye canımHemde bakalim bu ise kadinin kocasi ne diyecek
Haklısın ne diyeyimO kadar çok yalan var ki burada. Kadının kocası, onca akrabası vs. varken neden eşiniz? Neden Mehmet "Bey" değil de Mehmet? Çalışanı bile değil ya bi iş görüşmesinde ismiyle hitabedecek kadar nasıl yakınlaşmışlar öyle?
Benim patronum babamın arkadaşı. O kadar samimiyiz ama gecenin bir yarısı mesaj atmam mümkün değil. Ayrıca işyerinde herkes falanca abi der. Benden önceki arkadaşta abi diye hitabediyordu ama ben işyerinde sürekli "bey" derim. Çünkü bu kelime mesafe içerir. Bu kadınla arasında mesafe falan kalmamış belli.
Ben olsam madem annem istemiyor madem ispatlayamıyorum geri dönüp kendimi maddi olarak sağlama alıp boşanırdım. Kendimi hazır hissetmiyorum diye de yaklaşmazdım. Hatta barışma hediyesi vs olarak kendime daire araba vs. aldırıp geleceğe yatırım yapardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?