Allah aşkına bir akıl verin:(

Yani ? Neye karar verdin? Ayrıca ben inanmadım seni bilemem de

Yani anlayacağınız oda istemiyo yanında beni elim kolum bağlı sabahtan beri hiç bişey yiyip içmedim bankın üzerinde soğukta öylece beni istemeyen anneme gitmek için otobüs bekliyorum((((

Ah hertain ah az sıksan dişini ne olurdu?
Ne kaybedersem zaten bu tez canlılığımdan kaybediyorum ben dediğiniz gibi takibe almam lazımdı ama zaten mesajı görünce kötü bişey aklıma gelmediği için pat diye onun yanında açıp okudum o saatten sonra sakin kalmam da mümkün değildi zaten

Niye yardim isterken de mehmet bey yazmamis? Esi yaninda yoksa bile ilk aklina gelen neden esiniz? Esiniz neden telaslanip mesajlari siliyor? Supheli durumlari var maalesef ya cok uzuldum pislik kadin o saatte elin adamina ne mesaji atiyosun rezil

Niye yarim isterken de mehmet bey yazmamis? Esi yaninda yoksa bile ilk aklina gelen neden esiniz? Esiniz neden telaslanip mesajlari siliyor? Supheli durumlari var maalesef ya cok uzuldum pislik kadin o saatte elin adamina ne mesaji atiyosun rezil
Hiç mi eşi akrabası yokmuş bu kadının da araya araya patronu arıyor? Tabi gecenin 4 üne başka bahane bulamadı

Niye yarim isterken de mehmet bey yazmamis? Esi yaninda yoksa bile ilk aklina gelen neden esiniz? Esiniz neden telaslanip mesajlari siliyor? Supheli durumlari var maalesef ya cok uzuldum pislik kadin o saatte elin adamina ne mesaji atiyosun rezil
Sabahtan beri bu soruları hem pislik adama hemde pislik o kadına hemde kendime soruyorum ama...

Sabahtan beri bu soruları hem pislik adama hemde pislik o kadına hemde kendime soruyorum ama...
Bence bu ikisi organize gidiyor senin öğrendiğini anlayınca ağız birliği yaptılar işte açıkçası atılan ilk yalandan sonra gerisini yapması zor olmasa gerek

Yani anlayacağınız oda istemiyo yanında beni elim kolum bağlı sabahtan beri hiç bişey yiyip içmedim bankın üzerinde soğukta öylece beni istemeyen anneme gitmek için otobüs bekliyorum((((
annen bu haldeyken nasıl istemez seni?

O kadar çok yalan var ki burada. Kadının kocası, onca akrabası vs. varken neden eşiniz? Neden Mehmet "Bey" değil de Mehmet? Çalışanı bile değil ya bi iş görüşmesinde ismiyle hitabedecek kadar nasıl yakınlaşmışlar öyle?

Benim patronum babamın arkadaşı. O kadar samimiyiz ama gecenin bir yarısı mesaj atmam mümkün değil. Ayrıca işyerinde herkes falanca abi der. Benden önceki arkadaşta abi diye hitabediyordu ama ben işyerinde sürekli "bey" derim. Çünkü bu kelime mesafe içerir. Bu kadınla arasında mesafe falan kalmamış belli.

Ben olsam madem annem istemiyor madem ispatlayamıyorum geri dönüp kendimi maddi olarak sağlama alıp boşanırdım. Kendimi hazır hissetmiyorum diye de yaklaşmazdım. Hatta barışma hediyesi vs olarak kendime daire araba vs. aldırıp geleceğe yatırım yapardım.

Haklısın ne diyeyimEşim olacak adama da dedim haklısın ama ben ne yapayım o... atmış işte diyo.Ben ondan bişeyde istemiyorum evine ocağınada adım atmam zaten kendisi diyo sana burda ev tutayım kal diyo istemiyorum istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…