Allah aşkına bir akıl verin:(

Kadını araştırabileceğim bi WhatsApp var onda da kızının fotosu var

Yapma böyle eninde sonunda döneceksin o eve gibi geliyor bana şimdi don tavsiyelerimizi uygula sonra durumun vehametine göre karar ver canım K kafkas71 ve WOLFROG un tavsiyeleri kafama güzel bence

Facebooktan kadinin adini yazsaniz profilinde falan kocasi vardir belki. Mesaj atin kocana anlattim sen bittin falan diye korksun
Benim facebook um yok ama netten isminide yazdım tam isim çıkmıyor yüsra Nur çıkıyo sadece,telini de yazdım nete ondada bişey çıkmadı

istemiyorum deme hamile olmasan tamam derim çalışırsın kurarsın hayatını ama hamilesin bu şekilde ne seni istemeyen annenin yanında kalabilirsin nede çalışıp hayatını kurabilirsin.bu acıyı tek başına yaşama ve kadını kocasına bir şekilde ulaş.anlat herşeyi o da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu.evden de gitme bu halınle.@wolfrog arkadaşıma katılıyorum sonuna kadar.

Ayrıca bu kadının evli olduğunuda düşünmüyorum gece 4 mesaj atan evli kadınmı olur

Şuan gözümde hiçbişey yok İnan çok kızgınım çok etmediğim beddua kalmadı

Kandirilan bayanlari tenzi ederim.Evli oldugunu bile bile devam eden;yuva yikmaya calisanlAr kahpe ve kasarlanmistir.Arkadaslarinin
Esleri ile yatan kahpeler var.KAdinin en buyuk
Dusmani
Maalesefki
Kadin oldu.Allah yanlarina koymasin.Hic bir erkek kolY kolay yuvasini bozup bu tur ucuz kadinlarla evlenmez.

eğer yapabilirsen kadınla yüzleş kimmiş neymiş işin aslı neymiş bunları öğren keşke baştan anlamadan önce takip etseydin ama geç değil eşinden de telefon dökümanlarını iste.
Dedim telefon dökümanlarını alalım dedim tel şirketin üzerine biz alamayız ayrıca ölüm kayıp gibi şeyler olmayınca vermiyorlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…