Aynen insallah yapar.Yandı çıra gibi tabi hertain bunu yaparsa bak bunu yap cidden çok iyi fikir bu arada zaman aleyhine işliyor her saniye canım
Canım kocasının teli yok o konuşmadan sonra zaten adi kadın telide açmıyoYandı çıra gibi tabi hertain bunu yaparsa bak bunu yap cidden çok iyi fikir bu arada zaman aleyhine işliyor her saniye canım
Facebooktan kadinin adini yazsaniz profilinde falan kocasi vardir belki. Mesaj atin kocana anlattim sen bittin falan diye korksunCanım kocasının teli yok o konuşmadan sonra zaten adi kadın telide açmıyo
Acmadigina gore suclu. Yarasi olan gocunurCanım kocasının teli yok o konuşmadan sonra zaten adi kadın telide açmıyo
Yapma böyle eninde sonunda döneceksin o eve gibi geliyor bana şimdi don tavsiyelerimizi uygula sonra durumun vehametine göre karar ver canım K kafkas71 veHaklısın ne diyeyimEşim olacak adama da dedim haklısın ama ben ne yapayım o... atmış işte diyo.Ben ondan bişeyde istemiyorum evine ocağınada adım atmam zaten kendisi diyo sana burda ev tutayım kal diyo istemiyorum istemiyorum
Benim facebook um yok ama netten isminide yazdım tam isim çıkmıyor yüsra Nur çıkıyo sadece,telini de yazdım nete ondada bişey çıkmadıFacebooktan kadinin adini yazsaniz profilinde falan kocasi vardir belki. Mesaj atin kocana anlattim sen bittin falan diye korksun
istemiyorum deme hamile olmasan tamam derim çalışırsın kurarsın hayatını ama hamilesin bu şekilde ne seni istemeyen annenin yanında kalabilirsin nede çalışıp hayatını kurabilirsin.bu acıyı tek başına yaşama ve kadını kocasına bir şekilde ulaş.anlat herşeyi o da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu.evden de gitme bu halınle.@wolfrog arkadaşıma katılıyorum sonuna kadar.Haklısın ne diyeyimEşim olacak adama da dedim haklısın ama ben ne yapayım o... atmış işte diyo.Ben ondan bişeyde istemiyorum evine ocağınada adım atmam zaten kendisi diyo sana burda ev tutayım kal diyo istemiyorum istemiyorum
Nasıl yok ? Dumanlamı haberleşiyor bu adam? Kocama yuklen senin yanında arasın kadını istesin onunkini açar....puCanım kocasının teli yok o konuşmadan sonra zaten adi kadın telide açmıyo
Iyi de bu varsayımlar bi işe yaramazAyrıca bu kadının evli olduğunuda düşünmüyorum gece 4 mesaj atan evli kadınmı olur
Şuan gözümde hiçbişey yok İnan çok kızgınım çok etmediğim beddua kalmadıistemiyorum deme hamile olmasan tamam derim çalışırsın kurarsın hayatını ama hamilesin bu şekilde ne seni istemeyen annenin yanında kalabilirsin nede çalışıp hayatını kurabilirsin.bu acıyı tek başına yaşama ve kadını kocasına bir şekilde ulaş.anlat herşeyi o da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu.evden de gitme bu halınle.@wolfrog arkadaşıma katılıyorum sonuna kadar.
Neden hemen kadınlar kahpe oluyor adamlar madur??? Karisini aldatan adi baska kadını da bekarım, dulum vs gibi yalanlarla kandırır. Eşlerine sadakat sözü veren erkektir, o yüzden benim icin ilk ve en büyük suçlu erkektir gerisi hikaye. Kimse kimsenin alnına silah dayamıyor ya.
Can'ım nerden bulabilirimkiNasıl yok ? Dumanlamı haberleşiyor bu adam? Kocama yuklen senin yanında arasın kadını istesin onunkini açar....pu
eğer yapabilirsen kadınla yüzleş kimmiş neymiş işin aslı neymiş bunları öğren keşke baştan anlamadan önce takip etseydin ama geç değil eşinden de telefon dökümanlarını iste.Iyi de bu varsayımlar bi işe yaramaz
Kocanin telefonunu alip mesaj atsan karim gitti telefonu acabilirsin diye. Sonra ara bakalim acacak miCan'ım nerden bulabilirimki
Dedim telefon dökümanlarını alalım dedim tel şirketin üzerine biz alamayız ayrıca ölüm kayıp gibi şeyler olmayınca vermiyorlar dedieğer yapabilirsen kadınla yüzleş kimmiş neymiş işin aslı neymiş bunları öğren keşke baştan anlamadan önce takip etseydin ama geç değil eşinden de telefon dökümanlarını iste.
Sorma ya baş parmakla yazmaktan oluyor bunlar hepBeni yanlis etiketlemissin simdi etiketledigin kadin noluyo burda diye gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?