- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Tabiii canimm numaraa!!!En sinir bozucu olan şey o zaten. adam aptal yerine koyuyor kadını. kuaför mevzusu halloldu bu da hallolur modunda; nasılsa kanıt bırakmadı gece 4 te arayan kadına ulaşılamıyo hattını kapattı artık ulaşamayız.. tamam işte al tel senindir diyo karısına teslim ediyo.. senden bir şey gizlemiyorum mesajı veriyo.. YERSEN TABİ
Demek kafasını da numaradan vuruyo bak heleeee yayayay!!
Kesinlikle katiliyorum.bence artık kendini paralama. 30. haftadan sonra hamile bir bayanın bu kadar strese girmesi iyi değil. Allah korusun sancın falan gelir sonra onu hiçbir şey telafi edemez.
git bir güzel duşunu al meyveni ye uzan sakin sakin müzik dinle uyu.
biraz zamana bırak Allah şaşırtır zaten. illa ki ortaya çıkar ha bugün ha yarın. konuyuda sürekli açıp durma. en azından kendin ve bebeğin için. zaten haftandan dolayı cinsellikte imkansız bişey iyice uzak durursun konuyu açmıyor gibi yaparsın. vakti zamanı da gelince çıkarttırırsın dokümanları.
yalnız inş kayıtları silme gibi şansı yoktur .
Hertain kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin derdini actin diye heran bilgi vermek zorunda da degilsin en azından iyi olduğun biliniyo bu kadarını bilmemiz yeter gerisi hep merakimizdan.Kendine ve bebisine çok iyi bak yasadigin durum zor olabilir ama gecicek inan.Kendin için en doğru kararı kendin ver hangisi senin için iyi gelirseEğer dökümanda çıkarsa kesinlikle boşanacam boşanma davasının kağıtlarınıda özelden atarım
Kesinlikle katiliyorum.
@Hertain konunu kapattir.
Biraz sakinles kafani topla.
Cok baski yapiliyor .
Sen kendini ve bebegini dusunmelisin.
Ciddi sorunlar yasayabilirsin.
Zaten bu halinle biyere de gidemeyecegin ortada.
Ortaya cikacaktir bugun olmazssa yarin elbet.
O zaman yap ne yapacaksan.
Su yasatilan stresi cok yanlis buluyorum.
Konuyu kapattir esini sessizce takibe devam et.
Bisey bulamazssin artik simdi.
Aynen katılıyorum. Aldatan erkeğe tahammülüm yok, aldatılıp affeden kadına da yok ama bu konuda üyelerin durumdan vazife çıkarması ve olayı dedektifçilik oyununa döndürmesi beni irite etmeye başladı. Bazılarının gerçekten işi gücü yok heralde cidden şaşırıyorum.
Kadinin hamile oldugu gozardi ediliyor .Aynen katılıyorum. Aldatan erkeğe tahammülüm yok, aldatılıp affeden kadına da yok ama bu konuda üyelerin durumdan vazife çıkarması ve olayı dedektifçilik oyununa döndürmesi beni irite etmeye başladı. Bazılarının gerçekten işi gücü yok heralde cidden şaşırıyorum.
Evet cok ileri gitmisler.foto olayini bilmiyodum.son yorumlara baktim soyle bir.Diğer kadını bulmak, fotoğraflarını @Hertain ile paylaşmak falan aklım almıyor gerçekten. Ben de aldadtıldım boşandım bu konuda çok hassasım ama işgüzarlık başka hassaslık başka.
Kadinin hamile oldugu gozardi ediliyor .
Yazilan mesajlardan kurulan baskidan ben de irrite oldum.kadin saglikli dusunemiyor.sasirdi kaldi iyice.
Ya bulsa nereye gidecek.karni burnunda.
Dedekcilige sardiran uyelerden sagduyulu olup onlarin da bu cagriyi yapmasini rica ediyorum. @Hertain konuyu kapat lutfen.bebek zarar gorebilir.sancilarin baslayabilir.
Aklini basina topla hertain.bir sakin ol.hersey olacagina varacaktir.bugun olmazsa yarin.
Evet cok ileri gitmisler.foto olayini bilmiyodum.son yorumlara baktim soyle bir.
Cidden bir son verseler iyi olacak.
Caresiz karniburnunda bir kadini sorguya cekip duruyorlar.
Yasaniyor elbette.Bir de ben insanlara yardım etmek için bile olsa özel hayatlarına bu kadar müdahele edilmesini doğru bulmuyorum. Kadın hamile, adam belli ki kart horoz ve bunu ilk kez yapmıyor @Hertain e sürekli sorular sorup beklentiye girip kadına kocasının telefonundan BDV'ye girdirtiyoruz. Adam görse el kaldırsa , kadını öldürse ? Bunlar olmayan yaşanmayan şeyler mi ?
İyide yardim isteyen kendisi kadinin adini telefon numarasini w upp resmini paylasan kendisi onlarda kendilerince yardimci olmaya calismislar ha abartilmis en bastanda yazmistim ynlis bir davranis ama hepten uyelerede yuklenmemek gerek ben israrla ben o dokumleri istiyorum demesi uzerine nasil alacagini yazdim (daha dogrusu sunulan bilginin alternatifi oldugunu belirttim) misal bu bir baski degil kendi israrina cozum sureci ama ilk mesajimdada belirttigim gibi sartlar cekip gitmeye yetmiyorsa hazmedilemeyecek seyin kurcalanmasi taraftari degilim hamile yada degil hersey icin gecerli buKadinin hamile oldugu gozardi ediliyor .
Yazilan mesajlardan kurulan baskidan ben de irrite oldum.kadin saglikli dusunemiyor.sasirdi kaldi iyice.
Ya bulsa nereye gidecek.karni burnunda.
Dedekcilige sardiran uyelerden sagduyulu olup onlarin da bu cagriyi yapmasini rica ediyorum. @Hertain konuyu kapat lutfen.bebek zarar gorebilir.sancilarin baslayabilir.
Aklini basina topla hertain.bir sakin ol.hersey olacagina varacaktir.bugun olmazsa yarin.
3 tane gsm ciye sordum şuan şirket yetkilisi gelse dahi veremeyiZ dedi kendisi dilekçe verecek dedi kurumsal gsm ye normal gsm cide bile olmuyormuş
Umarim uyarilarimizi dikkate alirlar vive.Bir üye kadını facebook'tan instagramdan eklemiş kadının fotoları alıp hertain' e mesaj göndermiş. Pes dedim. Gerçi sonra engellemiş kadını ama yine de pes.
Ya kızlar kusura bakmayında ortada bu kadar abartılacak bir durum yoktu. yani hep yazdık o özel grupta dünyayı falan kurtarmıyoduk tabiki. Hertaine kimse burda konu açması için direktif vermedi. Kendisi burada özel bir iki bilgi paylaşınca özele geçildi ve ortada büyük bir mevzu olmadığını da söyledik. sadece konu sahibi biraz bilgisizdi ben de öyleyim yani örneğin whatsap web vs. bu konular özelden halledildi bunun nesi yanlış ayrıca koca burayı görse dövse öldürse demişsiniz... hepinizin kocaları bunu yapabilir o zaman ne yapalım kk yı mı yakalım. Ne "detektifçilik" oynandı ne de "işgüzarlık" yapıldı. bir iki teknik meselede yardım edildi kadına onun dışında 2dakikalık bir olaydı o mesaj atan kadını bulma meselesi. Olay burada büyüdü ama arka planda olabilir mi hayır olamaz dendi hertain gelince ve bitti yani 2 dakika sürdü olay.
Onun dışında hertain tabiki konusunu kapatabilir kendisi bilir biz de akışına bırak bebişini düşün dinlen sadece döküman mevzusunda katekulliye gelme ve erteletme dedik. bu kadar.
kadının fotoğraflarını almak vs garip şeyler gerçekten. konu sahibi eksik anlatıyor ya da yanlış anlatıyor bilmiyoruz. Sonuçta hamile kendisi ve yaşı da genç diyorsunuz. Neler yaşadığını ev içindeki psikolojik ortamı da bilmiyorz. Sanırım konuyu takip etmeyi biraz abarttık. Özellikle bebeği aklıma geliyor hep.Benim kullandığım kelimeleri kullandığınız için kendi adıma cevap veriyorum ; evet bana göre hertain isim bile vermiş olsa ~ ki ben bir çok davranışını gençliğine ve bilgisizliğine veriyorum ~ gidip kadını araştırmak, facebook'tan eklemek, instagramdan ekleyip fotoğraflar almak bana göre işgüzarlık. Ağır işgüzarlık hem de.
Benim kullandığım kelimeleri kullandığınız için kendi adıma cevap veriyorum ; evet bana göre hertain isim bile vermiş olsa ~ ki ben bir çok davranışını gençliğine ve bilgisizliğine veriyorum ~ gidip kadını araştırmak, facebook'tan eklemek, instagramdan ekleyip fotoğraflar almak bana göre işgüzarlık. Ağır işgüzarlık hem de.
Kendi istedi kadının bulunmasınıCuteMom detayı cute biliyor
Kendi neden bulmadı ? Buraya girene kadar google'a da girebilirdi. Sonuçta cute' da büyücü değil o da öyle buldu. Bir üye yazmıştı bence hertain teselli edilmek istedi içten içe ama olay büyüdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?