rahatsız olduğunuzu belirtin ama çokta abartmayın bence sizin kızdıgınızı anlıyor kızdırmak için size duyuruyor yoksa oda biliyorki şu an bebeğiniz onların hiçbirini anlamıyor.... çokta umursamıyor gibi durun insanlar birşeyi dikkate aldığınızı anladıkça daha çok yapmak istiyorlar...
tontriko;
Canım eşim her zaman benim arkamdaki dağ,ikimiz bi kale olduk..Kimseyi geçirmiyoruz,ama arada sızan olunca çıkıyor sorun işte.
Fakat eşim her zaman benim yanımda,önümde,arkamda hamd olsun.
İlerisini düşünüyorum ben,şu an için abartılı bu sıkıntım..ama ya ilerisi?Evet,işte o zaman istediğini ele geçirmiş olacak,benim çocuğum bu saçma sapan şeyleri öğrendiğinde.
'Ben dört çocuk büyüttüm,su verin' diyen biri..2-3 aylık bebeğe..Su verme kısmını eskiler, annemde söylüyor,ama çocuk büyütmek dr olmak mı?
Çocuğum ellerini ağzına götürüyor,'aç mı acaba?,ayy uykusu geldi' gibi basit ama gıcık edici şeyler..
O çocuk benim,huyunu ben biliyorum,sen sırf karışmak için karışma be 'kaynana'
Ben çocuğumu alın sevin diye tek vermiyorum,alış verişe,gezmeye çocuğumuzuda götürüyoruz..İstiyor ki,hazır bebeği ona verelim,biz yolumuza gidelim..
Ne münasebet?Biz bebeğimizle gidince mutluyuz..Kaldı ki,asla bırakmam,ve onun tek temenniside bu.
Bir yemeğiini,çorbasını içmedim kos koca 9 ay..
Kinse kin,nefretse nefret.Ben neden kinlendiğimi ve nefret sahibi olduğumu çok iyi biliyorum..Yaşamayan bilemez.
Alış verişte çocuğumun rezillik yaparak birşey aldırma nasihati şu;
Biz bezelim,ve hiç bir yere çocuğumuzu götürmeyelim,gittiğimiz yerde rezil olalım ki,hep bir yere giderken onlara bırakalım..
CaHİLLİK,başka birşey değil.
Takma canım, konuşsun konuşsun gitsin.
Gün ola harman ola demişler.
Bebğiniz onun söylediklerini anlayacak zamana gelene kadar bezer belki ama kadındaki iyi cesaret
Yine görüşmeyeceğinizi düşünemiyor demek.
Daha sert davranın. Bazen kibarlık fayda etmiyor.
Eşiniz arkanızda madem korkmayın.
Zaten 4 ila 6 ay,hiç birşey olmadan geçtiğini bilmiyorum.ALLAH akıl fıkır versın kvne.. sırf sana ınat bole seyler soluyor cocuk bole seylerı nasıl anlasın .. tepkı vermessen belkı yapmaz dıycem ama.. tepkısız kalmakta dogru olmazz az gorusmeeye devam edın.. sıkı fıkı olmaya gelmez.. ılerde cocugunuz buyudugu zamanda dogrusunu annesı olarak sız ogretırsınızz sızımı dınler onumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?