Abartmıyorsun tabiki. Fakat, o söyledikleri seni kızdırmak için denilen söZler, yani cocuğun kulağı alışsın değil,
seninle küçük küçük oynuyor. Boş ver!
Belki gülerek babannesi yaramazlık öğretirmiş benim bebişime, oy oy,
Anne annesinde kulağına dualar, guzel şeyler fisildar, amanda aman! Ne guzel:d
o fitirir:d ama bence hiç uğraşma, zararlı çıka bilirsin!
bu arada bebek doğduğunda cogu gelinler barışıyor,neden?
tut saçlarından sürükle o kaynanayı ya
çok sinirlendim
Canım endişen de çok haklısın önüne geçebildiğin kadar geç. Tepkinden fark ettiğim sen belli ki ahlaki değerlere önem veren birisin ve çocuğu büyüten sensin çocuktur arada sapmalar illaki yaşar bu bazen babaanne, dedeler ve arkadaş v.b olur ama sonunda çocuk illa ki özüne döner. Bana öyle geliyor ki sen öyle hassasiyetle büyütükçe çocuğunu senin ve eşinin ahlak değerlerini taşıyacaktır özünde... hem eşini de düşünebilirsin annesi o olmasına rağmen benzememiş...
bi ara gelip benimkinin de saçlarından sürükler misin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gercekten bu türlerine o kadar bilendim ki
hepsini aynı anda sürükleme yetim var şuan
Eksik kalsın ziyaretleri!Geçmiş olsuna geldikleri için,iadei ziyaret yapmamız gerekiyordu.
Geçmiş olsunada, eşim onlara bayram ziyaretine gidince kendi davet etmiş diye geldiler.
Geldiler diye bi ısınma oldu,ama kafa aynı kafa.
Hiç ders çıkarılmamış olanlardan,torunun yüzü suyu hürmetine susulmuyor..Birşeylerden çekinilmiyor,ama eminim,içinde torun sevgisi gırnata olsaydı,böyle olmazdı.
Eksik kalsın ziyaretleri!
Cokmu meraklısıyiz?
Helle hellee
bana bu bahaneyle asla gelemezler
kayınvalidenizin öğrettiklerinin ne kadar yanlış oludu zaten aşikar da ben farklı bir perspektiften bakmak istiyorum mevzuya; bebek üzerinde hiç bir emeği olmadığından 9 ay boyunca bir çorbasını içmediğinizden bahsetmişsiniz, çocuğunuzu sevmesi çocuğuuzun üzerinde hak iddia etmesi için size hamileliğinizde hizmet etmesi gerekli midir acaba ?
9 ay bana bakmadı şimdi hazır bebeğe onu kondurtmam zihniyeti bana çok acayip geldi ...
Torun sevgisinden önce kendi cocuğuna biraz sevgi duysaydı,Meraklısı değilim ama ne bileyim,belki torun sevmeleri hakları,kimsenin bu hakkını elinden almayayım dedim.
Çok hesabını yaptım kafamda...ama çekinme duygusu pek yok.Karşılıklı çatışıyoruz bu yüzden.
Anladım ki,bizden akrabalık olmaz..
demişsiniz, çocuğunuzu sevmesi çocuğuuzun üzerinde hak iddia etmesi için size hamileliğinizde hizmet etmesi gerekli midir acaba ?
9 ay bana bakmadı şimdi hazır bebeğe onu kondurtmam zihniyeti bana çok acayip geldi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?