Allah aşkına bir şeyler söyleyin.

herif seni cepte tutuyor yaa yarın bir gün azcık ilgi görmesin yada ne bileyim evlensinler bebeleri olsun kızcağız bebenin derdine düşssün ilgisini azcık kocadan çeksin merak etme seninle yüzyüze görüşür bir olur yuvayıda yıkarsınız

başta sözlü olduğunu bilmiyordun ee şimdi biliyorsun, değişen ne?
adamın amacı belli gönlünü eyliyor, bile istiye acaba sözlüyü bırakıp beni seçer mi beklentisindesin.
hakkaten kadın kadının kurdu. sözlüsü hakkında o kadar şey anlatmış hala bu işin içindesin. engellesene her yerden.
rüyada exi görüp aramak da sensiz duramıyorum demenin en bildik versiyonu.

Çok sevdim olayları falan fasa fiso,cocuk bidiğin ikinizi de aynı anda kullanmıs hadi sözlüsü haberi yok bu olanlardan ama peki ya sen? bence gururunu bu kadar çiğnetmemelisin bi kız olarak bu yaptığın çok kötü tamam bı hata yapmıssın herkes hata yapar ama bu saatten sonra ilişkini tamamen kesip,ne olursa olsun arayıp sormamalısın

kendin kasinmissin.
o adamdanda bi cacik olmaz.
yaptiginin yanlis oldugunu 23 sayfa boyunca herkes teker teker söylemis zaten.
hepsini okumadim ama bundan eminim.
bi de benim söylememe gerek yok.
ama bisey demek istiyorum, adam kendi söylemis; sözlüsünü SEVIYOR, sana karsi biseyler HISSEDIYOR
o sana hayatinda nerde yer alacagini söylemis zaten.
is anlamakda

Oğlan oğlan arsız ne oğlandan daha arsızsın

Görmediğiniz,huyunu suyunu bilmediğiniz bir adama nasıl bu kadar çabuk aşık oluyorsunuz?
Biraz gururlu olun yaa sizi istememiş zaten sözlüyüm demiş neyin sevdası bu?

3 yıllık ilşkisinden sıkılmış azıcık bu arkadaş ,
Seninle heyecan yaşamış , açıkçası ben bunu düşündüm .
Seninle konuşurken heyecanlanmak dışında birşey hissetiğini düşünmüyorum .
O da adrenalin yani farklı bi aşk heyecanı değil .
Ama sevmeyerek falan sözlü değil bu insan gayet seviyor.
Emin ol diğer kızla yanyana gelsen , seni tanımaz bile .
Yol ver , ararsa açma , mesaj yazma ,
Muhabbettinle günlük heyecan verme bu insana .
Sana yazık , sen kaptırmışsın.
Unutma ama SÖZLÜ !
Ya sen aynı durumda olsan ?

Külliyen yalan ya. Görmeyecek, netten konuşacak, sözlü olacak yok çok sevecek. 3 yıl söz süresi çok fazla, en çok sıkılmıştır sen de renk olmuşsundur arada. Ufak bir heyecan. Sözlüsü garantidir, uygundur, evlenilecek kızdır ona göre. Bırak gitsin, bugün sözlü olduğunu bile bile görüşürsen ileride evlensen bile seni aldattığında ses edemezsin kabul etmiş olursun. Tanımadığın kızın da günahına girme. Seni aldatsa, aldattığı kadına bir ton hakaret edersin ama gör bak kadınlar yapışıyor.

Anladığım kadarıyla siz bu adamla hiç yüz yüze görüşmediniz. Yüz yüze görüşmediğiniz birini nasıl sevebiliyorsunuz şaştım kaldım doğrusu... Ayrıca dikkat edin sözlü sandığınız adam evli çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…