Allah aşkına böyle olan varmı?

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Arkadaşlar ben gece telfonumu kapttm.hasta olmuştm bide 2 3 gbi uyandm.eşimde beni aramş.ben hep meşkule atmşım!!!nerdeydn dyo
Ya ama telfonum kapalı.bu nasıl oluyo.en az 50 kre aradm dyor hep meşkule verdin dedi.ama benim tel kapalydı.

Ben hç meskule vermezdm oda şaşırdı en az üstüste 50 kre aramş ve hep meskule verilmş.merak etmş dogal olarak da neoldu dye..kv mi aramış kedick nerde dye
Evi telaşa vermş resmen.

Canım kapattığından emin misin ? Hastaydım yorgundun sen öyle hatırlıyor olamaz mısın ?

Canim telefonu belki de "rahatsiz etme" moduna almissindir. O moddayken bir kere caliyo sonra mesgule aliyo. Hatta ayari var ayarlayinca mesela ayni numara 2 kere arayinca normal caliyor. Ama onu ayarlamayinca maalesef sen mesgule atiyormussun gibi oluyor.
Insallah esinle sorun olmamistir aranzda.

Yok olmadıda ayagı kaldrmş herkesi nerde diye.
Bunu blmyrdum yani telfnum kapalyken açkmş gbi aranlp meskule atılyrmu.ilk defa duydtm canım dur bkaym.

Csnim gecenlerde bendede oldu esim alisverise gitti asoansor bozuktu aldiklarina yardimci olayim diye inecektim asagi asagida geldmis b3lkide 30 kere aradim nerdesin mesguke atiyosunda diyo yahu aramadin diye ben seni aradim sence neden yaoauim dedim bakti benim tele arama yok sonra bsktikki sioa oglum esimi engellemis sizdede bu durum olabilir belki:26:

Yok olmadıda ayagı kaldrmş herkesi nerde diye.
Bunu blmyrdum yani telfnum kapalyken açkmş gbi aranlp meskule atılyrmu.ilk defa duydtm canım dur bkaym.

Dokunmatikse telefonun oyle olmustur belki. Biz de babama ulasamamistik oyle yoldaydi ustelik annecigim öldü öldü dirildi adamin basina bisi geldi kimse acip diyemiyor mesgule atiyorlar diye :) meger yanlislikla dokunuvermis rahatsiz etme moduna :)

söyleki ulasılamadığınızda telefonunuzu mesgule düşüren bir ayar var onu etkinleştirmiş olabilirsiniz.yada yine teliniz kapalıyken baska noya yönlendirme yapmıssınızdır bilmeden o numara mesgule vermiş olabilir yada yine tellerde olan bir baska özellikte engelleme bilmeden yine esinizi engellemiş olabilirsiniz tekde onu mesgule düşürmüştür otomatik olarak

Aveada herşey olur, eşimle konuşuyoruz telefon başka bi çağrı geldi mi ötüyo ya dur canım bi dakika dedim baktım ikinci çağrı da eşim.eşimle konuşurken eşim beni arıyo, onun ekranında da aynı şey beninle konuşurken ben yine onu arıyorum. Avea işte 😄😄😄😄😄😄

rahatsız etme modu ne yaw..
bu telefoncularda iyce şaşırdı..
akıllı telefon değil uyanık telefon sanki..
herşey düzenbazlık üzere kurulmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…