- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Bilen yokmu((
Bilen yokmu((
Evet olabiliyor özellikle hattınız avea ise her an her şey olabilir.
Eğer aranızda bir sorun yoksa, bir eşin diğerine "telefonum kapalıydı nasıl meşgule atıldı bilmiyorum" dediğinde diğerinin de inanması lazım. Yalana borcunuz mu varki böyle bir konuda yalan söyleyesiniz.
Canım telefonun arama yönlendirme ayarı açık mı ?
Yo herşeyi normal.
Allah Allah neden öyle oldu acaba :26: eşinle aran bozulmamıştır inşallah :/
Canım kapattığından emin misin ? Hastaydım yorgundun sen öyle hatırlıyor olamaz mısın ?
Ya uyandgmda telfnumu açtm şifre grdim
Arkadaşlar ben gece telfonumu kapttm.hasta olmuştm bide 2 3 gbi uyandm.eşimde beni aramş.ben hep meşkule atmşım!!!nerdeydn dyo
Ya ama telfonum kapalı.bu nasıl oluyo.en az 50 kre aradm dyor hep meşkule verdin dedi.ama benim tel kapalydı.
Canim telefonu belki de "rahatsiz etme" moduna almissindir. O moddayken bir kere caliyo sonra mesgule aliyo. Hatta ayari var ayarlayinca mesela ayni numara 2 kere arayinca normal caliyor. Ama onu ayarlamayinca maalesef sen mesgule atiyormussun gibi oluyor.
Insallah esinle sorun olmamistir aranzda.
Arkadaşlar ben gece telfonumu kapttm.hasta olmuştm bide 2 3 gbi uyandm.eşimde beni aramş.ben hep meşkule atmşım!!!nerdeydn dyo
Ya ama telfonum kapalı.bu nasıl oluyo.en az 50 kre aradm dyor hep meşkule verdin dedi.ama benim tel kapalydı.
Yok olmadıda ayagı kaldrmş herkesi nerde diye.
Bunu blmyrdum yani telfnum kapalyken açkmş gbi aranlp meskule atılyrmu.ilk defa duydtm canım dur bkaym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?