- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Csnim gecenlerde bendede oldu esim alisverise gitti asoansor bozuktu aldiklarina yardimci olayim diye inecektim asagi asagida geldmis b3lkide 30 kere aradim nerdesin mesguke atiyosunda diyo yahu aramadin diye ben seni aradim sence neden yaoauim dedim bakti benim tele arama yok sonra bsktikki sioa oglum esimi engellemis sizdede bu durum olabilir belki:26:
Dokunmatikse telefonun oyle olmustur belki. Biz de babama ulasamamistik oyle yoldaydi ustelik annecigim öldü öldü dirildi adamin basina bisi geldi kimse acip diyemiyor mesgule atiyorlar diye :) meger yanlislikla dokunuvermis rahatsiz etme moduna :)
rahatsız etme modu ne yaw..
bu telefoncularda iyce şaşırdı..
akıllı telefon değil uyanık telefon sanki..
herşey düzenbazlık üzere kurulmuş...
söyleki ulasılamadığınızda telefonunuzu mesgule düşüren bir ayar var onu etkinleştirmiş olabilirsiniz.yada yine teliniz kapalıyken baska noya yönlendirme yapmıssınızdır bilmeden o numara mesgule vermiş olabilir yada yine tellerde olan bir baska özellikte engelleme bilmeden yine esinizi engellemiş olabilirsiniz tekde onu mesgule düşürmüştür otomatik olarak
Evet dokunmatk samsung.
Yani blemdmki.rahatsz etme modu da yokki.
Babamin ki de samsung du onunki sanirim kapatirken cikan secenekler icindeydi belki kapatmadan once yanlislikla basmissindir sonra kapatmissindir telefonu normal acinca da o ayar da kapanmistir.. Baska bir sey gelmio aklima umarim yardmci olabilmisimdir
Dokunmatik telefonlarda oluyo bu bazen de ben biriyle konuşurken başkası beni aradığında meşgul calmiyo sabki çalıyo da ben duymamisim gibi oluyo yani hep şu akıllı telefonların akilsizligindan. Eşinizin böyle düşünmesi normal çünkü onun yerinde siz olsaydiniz ortaya çok kötü bi kavga cikabilirdi ..kendimden biliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok bozulmadı da merak ettk.
Ama benim telfn tamamen kapalydı bi bkaym
Telefon açılıp pin kodu girilmemişse telefon meşgul çalıyor.
Güzel günler göreceğiz...
Canim esime sordjmda kapaliykende aynisi olur dedi ama sen bu bak belkide oyle olmustur haberin yoktur:26:
Benim samsung trend plus.aveada herşey olur diyo herkes:)avea ya yeni gectm blmyrum yaherşey olabiliyor telefonunuz iphone ise kendi kendinizide ararsınız😄bir ara bir kaç kez olmuştu telim çalıyor bakıyorum benim numaram beni arıyor şok oldum ilk anda. Aveayı aradım iphonelarda olabiliyormuş, kendi kendine mesajda atabiliyormuş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm belki esini yanlışlıkla reddetme ye almissindr otomatik o zaman hic calmadan mesgule alio telefon
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oh iyi canim cok sevindim :)
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bulamdk ama bşey:)
Benim böyle olmadı kedicik ama sevgilim aradığında ' kaç kere aradım kapalı nerdesin ' demişti telefonda elimde gayet çekiyordu ama arama gelmedi bana avea operatörüm belki bundan olabilir bilemedim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?