Allah aşkına böyle olan varmı?

Ama benim telfn tamamen kapalydı bi bkaym

Evet dokunmatk samsung.
Yani blemdmki.rahatsz etme modu da yokki.

Hm bi bakaym.ama hç karıstrmam ayarları

Evet dokunmatk samsung.
Yani blemdmki.rahatsz etme modu da yokki.

Babamin ki de samsung du onunki sanirim kapatirken cikan secenekler icindeydi belki kapatmadan once yanlislikla basmissindir sonra kapatmissindir telefonu normal acinca da o ayar da kapanmistir.. Baska bir sey gelmio aklima umarim yardmci olabilmisimdir

Dokunmatik telefonlarda oluyo bu bazen de ben biriyle konuşurken başkası beni aradığında meşgul calmiyo sabki çalıyo da ben duymamisim gibi oluyo yani hep şu akıllı telefonların akilsizligindan. Eşinizin böyle düşünmesi normal çünkü onun yerinde siz olsaydiniz ortaya çok kötü bi kavga cikabilirdi ..kendimden biliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi kurcalaym bkalm telfnu mtlaka anlattgnz gbi yapmşmdr.

Hahaha evet şahsen ben onun yernde olsaydm ay parçalardm onu:))

Cnm belki esini yanlışlıkla reddetme ye almissindr otomatik o zaman hic calmadan mesgule alio telefon

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herşey olabiliyor telefonunuz iphone ise kendi kendinizide ararsınız😄bir ara bir kaç kez olmuştu telim çalıyor bakıyorum benim numaram beni arıyor şok oldum ilk anda. Aveayı aradım iphonelarda olabiliyormuş, kendi kendine mesajda atabiliyormuş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim samsung trend plus.aveada herşey olur diyo herkes:)avea ya yeni gectm blmyrum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…