Allah aşkına bu kadının amacı ne !

İlk evliliğimde anem kesinlikle evlenemezsin ben bu cocugu gözüm tutmdı dedi. Neyse evlenndimm coook mıtsuz oldum. Keşke dedim keşke annemi dinlessydim. Boşandım. Neyse 1.5 sene sonra şimdiki eşinle tanıştım annemle tanıştırdım ve kızım daha yeni ayrıldın cocuk iyi bi cocuk dedi ama daha erken az bekle dedi. Neyse. Bu eşim hiç evlenmemiş. Bunun ailesi benı istmedi hatta bi çıkarken ayrıldıgımızda benımm kkayınpeder gitmiş eşimin amcasını arayıp snın kızı benım ogana alalım demiş. Eşim istememiş. Ve biz evlendik herkesede söyledik evleniyorz diye hepside nikaha geldi. Suan mutluyuz hamd olsun. Benım tavsiyem anneni dinleeAyrıca eşimin akrabalarının yanına gittik orda bu amcasının kızınıda görün bay bi tartıstık ortalıgı karıstırdım hatta ortlıgı karıstıran gelin ilan edildim Ama kayınpeder benı savunduuHerkesin ne oldugu çıktı cunku ortaya

Daha geçen gün şu cümleyi kullandım eşime. Seninle evlenmemiş im ailenle evlenmiş im dedim. Gerisini sen düşün

Ailesni dnlemeyen ve acı ustune acı ceken biri olarak soyluyorum abla kardeş dost nasıl gormek istersen gor aileni dnle! Ne kadar seversen sev bi yerden sonra unutursun ama evlenip acı ceknce ailene hhak vernce anlarsın hayrlısı olsun ama aileni dnle tavsye

zor bir durum.benim eşimin ailesi için de pek iyi şeyler söylemiyorlar ama gelin görün eltinin k. yalıyorlar.gemisini yürüten yürütüyor

Yılların tecrübesi ... Annen kayınvalide adayındaki potansiyeli görmüş bence

Damat desen ona keza .

seviyorsan ayrılma herseyın bı yolu bulunur ailende neden karsılar çokmu kötu ınsanlar sankı

valla 40 yaşında 10 yıllık evli bir anne olrak diyorum ki
ailenin onaylamadıgı hiç kimseyle birlikte olma evlenme
benim ablamda annemın sözünü dinlemedi şimdi yoklukla baş etmeye çalışıyor.
bir an önce ayrıl ağl ağla ağla ve kurtul ben ölmediysem sende ölmezsin merak etme

daha 20 yaşında nedir bu evlilik kaynana sevdicek muhabbeti canım ya.daha ortada fol yok yumurta yok adam arkana durmuyor kaynana desen entrika arada laf getirip götüren şeytanlar bu kadar abukluk yaşına fazla değil mi sence de .aileni dinle ayrıl gitsin.

Çok saol ablacim benim icin eniyisi ayrilmak galiba.evlenip ömür boyu aglayacagima simdi aglar unuturum :-(

seviyorsan ayrılma herseyın bı yolu bulunur ailende neden karsılar çokmu kötu ınsanlar sankı
Sevdiğim adam arkamda durmuyo, ayrılacaksan beni oyalama diyo bu durumda nasıl yoluna koyulur ki?

Ben daha 18-19 yaşlarımdayken uzaktan akrabamın oğluyla çıkıyordum. Annem hiç istemedi. Kızım yapamazsın vs vs dedi hep. Ben dinlemedim annemi. Nişanlandık. Ve iş ciddiye binince gerçekten annemin haklı olduğunu gördüm. Nişan yüzüğümüzü, nişanda giyeceğim kıyafeti benden habersiz erkek tarafı gidip almış. Benim hiç bir isteğim yapılmadı. Sonra arada anlaşmazlıklar oldu ayrıldık. Aradan kaç zaman geçti. Eğer gerçekten o adamla evlenseydim, burada konu üstüne konu açardım herhalde KV- KP hakkında. Anne babanı dinle bence. Vardır bir bildikleri. Çünkü insan aşık olunca gözü hiç birşeyi görmüyor maalesef.

Cok saol :-(

Eltim olucak o kişiye gerci artik sayilmaz ama onada aynisini yapmışlar istedigi gelinligi falan almamislar illa bu olucak diye kendi istedikleri olmuş,biz simdi aramizda konusuyoruz ayri ev vs su bu diye ama annem kesinlikle razı degil vermem onların kahrini sana cektirmem diyoo.

Ailenin dinle, pişman olursun sonra..ayrıca Elti(!) de nerden çıktı, hani daha sevgiliydiniz..

şu kadar anlatmanla ben bile huylarının iyi olmadığı kanaatine vardım. İnşallah tez zamanda sen de uyanırsın bu uykudan ailen haklı.

Eğer sevgilinizin Sevgisi uzun vaadeli olsaydi Ne olursa olsun birleştirici olur. Ve ben senin yanındayım. Sen benim yanimdamisin ? DerDi.

bak cocuga o senden ayrılmaya razı ne demek beni oyalama kızım aklını kullan adam asıgım bırakma kimseyi dinleme mutlu oluruz dememis beni oyalama demis saf olma
aynen katiliyorum.
yine seversin .
simdiden.basin agrimaya baslamis .
ayril .

Ailenizin kesin bir bildiği vardır banada aileniz haklı gibi geldi yazdıklarından

Sevdiğim adam arkamda durmuyo, ayrılacaksan beni oyalama diyo bu durumda nasıl yoluna koyulur ki?
canım öyle dıyosada bastan bellı etmıs kendını senı çok sevıyosa böyle dememesı lazım seven insan çözüm arar resmen işine gelıyosa demiş bunu söyleyen evllendıgınde ne sorunlar çıkarır kımbılır bence ayrıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…