Ailesni dnlemeyen ve acı ustune acı ceken biri olarak soyluyorum abla kardeş dost nasıl gormek istersen gor aileni dnle! Ne kadar seversen sev bi yerden sonra unutursun ama evlenip acı ceknce ailene hhak vernce anlarsın hayrlısı olsun ama aileni dnle tavsyeDaha öncede başka bi konuda anlattığım gibi annem iliskimi onaylamıyor uzaktan bi akrabamızla birlikteligimiz var bilmeyen yok nerdeyse... Neyse ailem bu iliskiyi kesinlikle onaylamıyor babam eger devam edersen hakkımı helal etmem ee madem sen cok istersen hayatını göz göre göre mahvetmeyi kapı orda dedi. Ailem ailesinin huyunu hiç sevmiyor bu yüzden hiç birlikte olmamazı istemiyor. Dünde yeni bir sey ögrendimki benim kaynanam arkadasimin kaynanasina benim hakkimda 'ben onu istemiyorum onu alıp onlarla mı terbiye olucam' demiş. Eltime sordum o kimseyi sevmez cocuklarından baska sadece yüzüne güler milletin diyo. Sevgilime diyorum annem öyle bisey demez diyo ee haliyle benimde içimde şüphe kaliyo Allah aşkına öyle bisey demese bile insan arayıp yavrum ben böyle bisey demedim demez mi? Hic umursamiyo gibi hepsi ayrı hava. Sevgilim bi taraftan kendi kararini kendin ver beni oyalama ayriliyosan ayril bende buralarda durmam diyo. Annem benim verecek kızım yok aklını başına al hayatını kurtar kurtul onlardan diyo ailem kötülüğümü istemez biliyorum ama seviyorumda ayrılsam nasıl yaparım diye düşünüyorum, sizce napmalıyım:-(
zor bir durum.benim eşimin ailesi için de pek iyi şeyler söylemiyorlar ama gelin görün eltinin k. yalıyorlar.gemisini yürüten yürütüyorDaha öncede başka bi konuda anlattığım gibi annem iliskimi onaylamıyor uzaktan bi akrabamızla birlikteligimiz var bilmeyen yok nerdeyse... Neyse ailem bu iliskiyi kesinlikle onaylamıyor babam eger devam edersen hakkımı helal etmem ee madem sen cok istersen hayatını göz göre göre mahvetmeyi kapı orda dedi. Ailem ailesinin huyunu hiç sevmiyor bu yüzden hiç birlikte olmamazı istemiyor. Dünde yeni bir sey ögrendimki benim kaynanam arkadasimin kaynanasina benim hakkimda 'ben onu istemiyorum onu alıp onlarla mı terbiye olucam' demiş. Eltime sordum o kimseyi sevmez cocuklarından baska sadece yüzüne güler milletin diyo. Sevgilime diyorum annem öyle bisey demez diyo ee haliyle benimde içimde şüphe kaliyo Allah aşkına öyle bisey demese bile insan arayıp yavrum ben böyle bisey demedim demez mi? Hic umursamiyo gibi hepsi ayrı hava. Sevgilim bi taraftan kendi kararini kendin ver beni oyalama ayriliyosan ayril bende buralarda durmam diyo. Annem benim verecek kızım yok aklını başına al hayatını kurtar kurtul onlardan diyo ailem kötülüğümü istemez biliyorum ama seviyorumda ayrılsam nasıl yaparım diye düşünüyorum, sizce napmalıyım:-(
seviyorsan ayrılma herseyın bı yolu bulunur ailende neden karsılar çokmu kötu ınsanlar sankıDaha öncede başka bi konuda anlattığım gibi annem iliskimi onaylamıyor uzaktan bi akrabamızla birlikteligimiz var bilmeyen yok nerdeyse... Neyse ailem bu iliskiyi kesinlikle onaylamıyor babam eger devam edersen hakkımı helal etmem ee madem sen cok istersen hayatını göz göre göre mahvetmeyi kapı orda dedi. Ailem ailesinin huyunu hiç sevmiyor bu yüzden hiç birlikte olmamazı istemiyor. Dünde yeni bir sey ögrendimki benim kaynanam arkadasimin kaynanasina benim hakkimda 'ben onu istemiyorum onu alıp onlarla mı terbiye olucam' demiş. Eltime sordum o kimseyi sevmez cocuklarından baska sadece yüzüne güler milletin diyo. Sevgilime diyorum annem öyle bisey demez diyo ee haliyle benimde içimde şüphe kaliyo Allah aşkına öyle bisey demese bile insan arayıp yavrum ben böyle bisey demedim demez mi? Hic umursamiyo gibi hepsi ayrı hava. Sevgilim bi taraftan kendi kararini kendin ver beni oyalama ayriliyosan ayril bende buralarda durmam diyo. Annem benim verecek kızım yok aklını başına al hayatını kurtar kurtul onlardan diyo ailem kötülüğümü istemez biliyorum ama seviyorumda ayrılsam nasıl yaparım diye düşünüyorum, sizce napmalıyım:-(
Daha öncede başka bi konuda anlattığım gibi annem iliskimi onaylamıyor uzaktan bi akrabamızla birlikteligimiz var bilmeyen yok nerdeyse... Neyse ailem bu iliskiyi kesinlikle onaylamıyor babam eger devam edersen hakkımı helal etmem ee madem sen cok istersen hayatını göz göre göre mahvetmeyi kapı orda dedi. Ailem ailesinin huyunu hiç sevmiyor bu yüzden hiç birlikte olmamazı istemiyor. Dünde yeni bir sey ögrendimki benim kaynanam arkadasimin kaynanasina benim hakkimda 'ben onu istemiyorum onu alıp onlarla mı terbiye olucam' demiş. Eltime sordum o kimseyi sevmez cocuklarından baska sadece yüzüne güler milletin diyo. Sevgilime diyorum annem öyle bisey demez diyo ee haliyle benimde içimde şüphe kaliyo Allah aşkına öyle bisey demese bile insan arayıp yavrum ben böyle bisey demedim demez mi? Hic umursamiyo gibi hepsi ayrı hava. Sevgilim bi taraftan kendi kararini kendin ver beni oyalama ayriliyosan ayril bende buralarda durmam diyo. Annem benim verecek kızım yok aklını başına al hayatını kurtar kurtul onlardan diyo ailem kötülüğümü istemez biliyorum ama seviyorumda ayrılsam nasıl yaparım diye düşünüyorum, sizce napmalıyım:-(
Çok saol ablacim benim icin eniyisi ayrilmak galiba.evlenip ömür boyu aglayacagima simdi aglar unuturum :-(valla 40 yaşında 10 yıllık evli bir anne olrak diyorum ki
ailenin onaylamadıgı hiç kimseyle birlikte olma evlenme
benim ablamda annemın sözünü dinlemedi şimdi yoklukla baş etmeye çalışıyor.
bir an önce ayrıl ağl ağla ağla ve kurtul ben ölmediysem sende ölmezsin merak etme
Sevdiğim adam arkamda durmuyo, ayrılacaksan beni oyalama diyo bu durumda nasıl yoluna koyulur ki?seviyorsan ayrılma herseyın bı yolu bulunur ailende neden karsılar çokmu kötu ınsanlar sankı
Cok saol :-(Ailesni dnlemeyen ve acı ustune acı ceken biri olarak soyluyorum abla kardeş dost nasıl gormek istersen gor aileni dnle! Ne kadar seversen sev bi yerden sonra unutursun ama evlenip acı ceknce ailene hhak vernce anlarsın hayrlısı olsun ama aileni dnle tavsye
Eltim olucak o kişiye gerci artik sayilmaz ama onada aynisini yapmışlar istedigi gelinligi falan almamislar illa bu olucak diye kendi istedikleri olmuş,biz simdi aramizda konusuyoruz ayri ev vs su bu diye ama annem kesinlikle razı degil vermem onların kahrini sana cektirmem diyoo.Ben daha 18-19 yaşlarımdayken uzaktan akrabamın oğluyla çıkıyordum. Annem hiç istemedi. Kızım yapamazsın vs vs dedi hep. Ben dinlemedim annemi. Nişanlandık. Ve iş ciddiye binince gerçekten annemin haklı olduğunu gördüm. Nişan yüzüğümüzü, nişanda giyeceğim kıyafeti benden habersiz erkek tarafı gidip almış. Benim hiç bir isteğim yapılmadı. Sonra arada anlaşmazlıklar oldu ayrıldık. Aradan kaç zaman geçti. Eğer gerçekten o adamla evlenseydim, burada konu üstüne konu açardım herhalde KV- KP hakkında. Anne babanı dinle bence. Vardır bir bildikleri. Çünkü insan aşık olunca gözü hiç birşeyi görmüyor maalesef.
aynen katiliyorum.bak cocuga o senden ayrılmaya razı ne demek beni oyalama kızım aklını kullan adam asıgım bırakma kimseyi dinleme mutlu oluruz dememis beni oyalama demis saf olma
canım öyle dıyosada bastan bellı etmıs kendını senı çok sevıyosa böyle dememesı lazım seven insan çözüm arar resmen işine gelıyosa demiş bunu söyleyen evllendıgınde ne sorunlar çıkarır kımbılır bence ayrılSevdiğim adam arkamda durmuyo, ayrılacaksan beni oyalama diyo bu durumda nasıl yoluna koyulur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?