Allah aşkına bu kadının amacı ne !

Sevgilim bi taraftan kendi kararini kendin ver beni oyalama ayriliyosan ayril bende buralarda durmam diyo.

Bana bunu diyen adamla bir dakika durmazdım, nasıl bir üslup bu; ticari bekleme yapma der gibi. Kusura bakma da bana seni çok seviyormuş ya da senin için mücadele edecekmiş gibi gelmedi aksine gidiyorsan git de biz de yolumuza bakalım demiş adam.

Ailenin sözünü dinle, onlar senin görmediklerini bilmediklerini hissetmediklerini biliyor canim, inan
Hakkinda hayirlisi

Bende durmucam zatennn

Sevgilinin sana pek ölüp bayılıyomuş gibi bi hali yok.
Kv de seni istemiyo.
Ailen de istemiyo zaten.
Sen neyin peşindesin daha.

svgilinle aranda çok büyük aşk saygı ve sevgi olsa ayrılıyosan ayrıl oyalama demez
kendini ailene anlatmaya çalışırdı

ticari bekleme yapma
hahahah aklına nerden geldi yaa

Bırak ama okkalı olsun gidişin

Adam umursamaz hemde aklı sende değil

Sevgiliyken arkanda durmayan evlenince yanında durmaz

Aileni dinle derim

Aileni dinle. Erkek arkadasina annesinin soyledigi şeyi soylediginizde aldiginiz tepki "annem oyle bisey demez." Olmamaliydi "annem oyle birsey demez ama istersen bir soralim konuşalim demiş mi, derdi neymiş" Bunlar kucuk ama önemli detaylar. Aileni üzme onun icin

'ben onu istemiyorum onu alıp onlarla mı terbiye olucam' demiş.

Ben bu cümleyi çok ters bulmadım. Sonuçta kim oğlunu bu derece istemeyen bir aile ile dünür olmak ister. Bir çocuk yetiştirirken belki onlarında onun mürüvveti ile ilgili hayalleri vardı. Oğluna bu kadar karşı olan bir aileye karışmak istememesini normal buldum ben.

O zaman yüzüme gülmücek en azından annem acikca onlara ben onaylamiyorum dedi,onlar gibi iki yuzluluk yapmiyo

Anneler hep hakklı çıkıyo..
Yani en azından bizde hep öyle..
Annenizi dinleyin bence.
Hem eğer isteği olsa beni oyalama demez şimdiden böyle nazlara başladıysa kim bilir evlendikten sonra ne yapar..

Bencede ailenizin sözünü dinleyip ayrılın. Eş, koca bulunurda anne baba bulunmaz.

Annen vs kaynanan(adayı) istemiyor . .
Ben olsam evlenmezdim ailemin istemediği biriyle. .

Bence uzatmadan bitsin ilerde daha büyük şeylerle karşılaşabilirsiniz. Aileniz istemiyorsa vardır bi' bildikleri

iki aileyi de geçtim, sevgiliniz tarafından söylenen bir cümle yeter zaten "Annem benim verecek kızım" şaka mısın sen? bence ailen haklı. bir sorun olduğunda kayınvaliden çok karışır, sevgilin de hayatta ağzını açıp bir şey demez. sonra ileride olumsuz bir durum olursa baba evinde de rahat edemezsiniz, herkesin kendi hayatı, bu kadar gözle görülüyorken yine de sevgilinizi tercih edecekseniz pişman olmayın ileride. her seyiyle kabul ederek gidin, yok öyle değildirlerle - annem haklıymışlarla değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…