Sevgilim bi taraftan kendi kararini kendin ver beni oyalama ayriliyosan ayril bende buralarda durmam diyo.
Haklisiniz.Eğer sevgilinizin Sevgisi uzun vaadeli olsaydi Ne olursa olsun birleştirici olur. Ve ben senin yanındayım. Sen benim yanimdamisin ? DerDi.
Bende durmucam zatennnBana bunu diyen adamla bir dakika durmazdım, nasıl bir üslup bu; ticari bekleme yapma der gibi. Kusura bakma da bana seni çok seviyormuş ya da senin için mücadele edecekmiş gibi gelmedi aksine gidiyorsan git de biz de yolumuza bakalım demiş adam.
Bana bunu diyen adamla bir dakika durmazdım, nasıl bir üslup bu; ticari bekleme yapma der gibi. Kusura bakma da bana seni çok seviyormuş ya da senin için mücadele edecekmiş gibi gelmedi aksine gidiyorsan git de biz de yolumuza bakalım demiş adam.
Annen hiç aramıyo araması lazim diyorum kadin bisey dememis aramaz diyo, gelde naparsan yappÇocuk senden ayrılmaya razı. Nedemek oyalama. Ailen haklı
Bana kalırsa annenin sözünü dinleAnnen hiç aramıyo araması lazim diyorum kadin bisey dememis aramaz diyo, gelde naparsan yapp
'ben onu istemiyorum onu alıp onlarla mı terbiye olucam' demiş.
O zaman yüzüme gülmücek en azından annem acikca onlara ben onaylamiyorum dedi,onlar gibi iki yuzluluk yapmiyoBen bu cümleyi çok ters bulmadım. Sonuçta kim oğlunu bu derece istemeyen bir aile ile dünür olmak ister. Bir çocuk yetiştirirken belki onlarında onun mürüvveti ile ilgili hayalleri vardı. Oğluna bu kadar karşı olan bir aileye karışmak istememesini normal buldum ben.
Kesinlikle :-( :-(Bencede ailenizin sözünü dinleyip ayrılın. Eş, koca bulunurda anne baba bulunmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?