Allah askina ingilterede yasayan biri noluyo bi soylesin

Ben ne bileyim bacım sıradan biriyim😂
Hekim değilim, sadece sosyal bilimlerden anlarım ama profesyonel hastayım, havada hastalık olsa beni bulur, o sayılıyor mu😂

İtibarsızlaştırma olarak gerçekten hiç düşünmemiştim, değişik bir perspektif oldu.
Açıklama yapan ülkenin aşılarda adı geçmeyen, yıllardır kan ve itibar kaybeden bir ülke olması da cabası.

Deli ettiler hepimizi, onu biliyorum.
Aşıyı her türlü olacağım, onu da biliyorum.
Eğer mutasyona uğramış virüse karşı aşı etkisiz olursa ve bahsedilen yeni bir tür ise ellerinde bu kadar ilerledikleri bir sonuç olmasından ötürü çok daha kısa sürede ona etkili ayrı bir aşı ya da varolanı geliştirme olabileceğini de biliyorum.
İlaç olana kadar asla eski hayatıma yani maskesiz, kalabalık alanlarda olduğum, ev ziyaretleri gibi şeylere dönmeyeceğimi ise çok iyi biliyorum.

Bu kadar.
Eee napıcaz kafayı yeriz ozamana kadar

Cin aşısı disinda bir baska asi istiyorsan anlaşmamız yok karaborsa getirtirsin anca o da belki milyon dolarlar ki saklama koşulu var bunu saglayamazsin buyuk ihtimal canim. Bu sebeple asiri bel baglama
milyon dolar mı ?biraz abartılı olduu.aşı turizmi bile çıkar bir kaç ayaaa görürsünn demedi deme.

aynen ben de öyleyimm.geçen yıl kızı okula bırakır hastaneye gider kafam ensem en az 30 yerinden ağrı kesici yaptırır ince iğneyle nöroloğuma orda 3 dakika bayılır ayılır doktorla gülüşür eve dönerdim 1 saat uyuyup kendime gelir arabama atlar kızı okuldan alır spora götürürdüm orda da diğer arkadaşlarla sohbet geyik muhabbet kahve .....herşeyi dramatize etmemeli.bir düşünür ne demiş :dün zaten yaşandı bitti geleceği bilemiyoruz ama bugün var bugünü en iyi şekilde yaşamalıyız.hayat felsefem budur .herkese de tavsiye ederim
Şu bişeyşi olmadığı halde ayılıp bayılan Hastalık hastası insanlar seni örnek almalı. Aldığın agrı kesiciler bagımlılık yapıyormu ? Gerçi yapsa ne farkederki ... onların amacıda hayat kalitesini arttırmak degilmi ...

Eee napıcaz kafayı yeriz ozamana kadar
Niye yiyelim, hakkımız var mı yemeye?
Diğer ekonomi konularında da hep söylediğim şey, eve gelen bir gelirden bahsediyor ve pandemiden dolayı işsizlik yaşanmıyorsa, sağlık yerindeyse ailemiz ve kendimiz olarak, sağlık çalışanı değilsek, gerçekten hakkımız var mı sızlanmaya?

Tamam sosyal canlılarız da, gayet mesafeli de sosyalleşebiliriz.
Mekan desek daha yeni kapandı 1 ay oldu, hava alma desek maskeni tak çık gez uzak uzak.
Belki gerçekten duygusuzumdur bilemiyorum ama rahat batıyor bence birçoğumuza...

milyon dolar mı ?biraz abartılı olduu.aşı turizmi bile çıkar bir kaç ayaaa görürsünn demedi deme.
Valla doktorlar cin asisi disindakilerin hepsinin suan rezerve oldugunu soyledi. Cikar cikmaz değil ama karaborsa cikar iste.
Ulke anlassaydi hakli olabilirsin gelenlerden nemalanir insanlar derdim. Ama lojistigi bile bu kadar imkansiza yakin goruyorlar TR icin depolama ve tasima ani için sen kac paralara alacagini dusunuyorsun ki?
Ulke Cin asisini alamadi daha gelecekti sozde gecen gunler ama ortada yok.

Niye yiyelim, hakkımız var mı yemeye?
Diğer ekonomi konularında da hep söylediğim şey, eve gelen bir gelirden bahsediyor ve pandemiden dolayı işsizlik yaşanmıyorsa, sağlık yerindeyse ailemiz ve kendimiz olarak, sağlık çalışanı değilsek, gerçekten hakkımız var mı sızlanmaya?

Tamam sosyal canlılarız da, gayet mesafeli de sosyalleşebiliriz.
Mekan desek daha yeni kapandı 1 ay oldu, hava alma desek maskeni tak çık gez uzak uzak.
Belki gerçekten duygusuzumdur bilemiyorum ama rahat batıyor bence birçoğumuza...
Accik duygusuz olabilirsin ya da baski seviyorsundur neden olmasin😀
Onemli olan sadece sosyallesmek, gezmek, aileyi gormekte degil. Ozgurluk, kafa boş gezmek, ölümü ensede bu kadar hssetmemek. Dye diye ben giriyorum. Zati duygusalim bu ara 😟

Şu bişeyşi olmadığı halde ayılıp bayılan Hastalık hastası insanlar seni örnek almalı. Aldığın agrı kesiciler bagımlılık yapıyormu ? Gerçi yapsa ne farkederki ... onların amacıda hayat kalitesini arttırmak degilmi ...
insan önce kendi kendinin doktoru olmalı der tanıdığım doktorlar.erken teşhis kendini dinleme kanser dahil bir çok hastalıktan erken teşhisle kurtulmamızı sağlıyor zaten.ben başım ağrıyınca bir çatkı çatıp alnıma evde beklemedim mesela hemen doktora gittim.komşumnun da midesi ağrıyordu koştu doktora mide kanseri teşhisi kondu tedavi ameliyat oldu şu an çok iyi.oda bende gaz var galibaa demedi hemen doktora koştu gibi gibi örnekler

Valla doktorlar cin asisi disindakilerin hepsinin suan rezerve oldugunu soyledi. Cikar cikmaz değil ama karaborsa cikar iste.
Ulke anlassaydi hakli olabilirsin gelenlerden nemalanir insanlar derdim. Ama lojistigi bile bu kadar imkansiza yakin goruyorlar TR icin depolama ve tasima ani için sen kac paralara alacagini dusunuyorsun ki?
Ulke Cin asisini alamadi daha gelecekti sozde gecen gunler ama ortada yok.
ben bulunan ülkeye giderim :KK70:

insan önce kendi kendinin doktoru olmalı der tanıdığım doktorlar.erken teşhis kendini dinleme kanser dahil bir çok hastalıktan erken teşhisle kurtulmamızı sağlıyor zaten.ben başım ağrıyınca bir çatkı çatıp alnıma evde beklemedim mesela hemen doktora gittim.komşumnun da midesi ağrıyordu koştu doktora mide kanseri teşhisi kondu tedavi ameliyat oldu şu an çok iyi.oda bende gaz var galibaa demedi hemen doktora koştu gibi gibi örnekler
Bende bu bagrısaklardan neler cektim kaç sene . Gittim geldim bişey yok , yine gittim geldim yine bişey yok. Kaç defe koloskopi ve rektoskopi çekildi ise yine bişey çıkmadı. Neyse eşimden ayrıldım ve kendi evime geçtim. Her ne hikmetse bagırsak mide vs sorunlarını unuttum . Cidden unuttum , aklıma bile gelmedi haftalarca , taş gibi oldum . Meger hepsi psikolojikmiş 😂😂😂

Bende bu bagrısaklardan neler cektim kaç sene . Gittim geldim bişey yok , yine gittim geldim yine bişey yok. Kaç defe koloskopi ve rektoskopi çekildi ise yine bişey çıkmadı. Neyse eşimden ayrıldım ve kendi evime geçtim. Her ne hikmetse bagırsak mide vs sorunlarını unuttum . Cidden unuttum , aklıma bile gelmedi haftalarca , taş gibi oldum . Meger hepsi psikolojikmiş 😂😂😂
asıl hastalık evdeymiş bak kurtulmuşsunnn :KK70:

Back
X