Saç Rengi ve Saç Boyama Allah aşkına saçtan anlayan biri saçımın garip rengini söylesin :(((((

Arkadaşlar extrait dora saç açıcı ile boyasız saçımı açmaya çalıştım ortaya bu çıktı off sinir oldum saçın rengini bile anlayamadım pişmanım bu saç rengi nedir....

Küllü sarıya benzettim ben yada küllü kumral tam anlayamadım amacok yakıstırdım eski sacında güzelmiş

rengi çok hoş olmuş bence sen hangi konuda yardım istiyosun canım onu anlamadım istediğin renk neydi yani boyamakmı istiyosun? bende açmak istiyorumda çekiniyorum yakmaktan. çok yıprattımı canım?

Ben aslında daha doğal sarı ton istiyordum bu biraz karamele kaçtı gibi geldi gözüm alışmadı bide hiç boyatmamıştım önce ilk kez yapınca gözüm alışmadı canım uç kısımları biraz yıpratıyor ama ben sürekli badem yağı yılan yağı sürüyorum diplere o çok yıpratmasını önledi

bunun üzerine açık platin sarı yaprsan belki olur canım zemini açtığın için sarıyı yakalaman daha kolay olu r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…