ALLAH aşkına söyleyin bende mi anormallik?

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
burdan biriyle tanıştık arkadaş olduk neyse.bir ara aramız bozulmuştu sonra tekrar başladık konuşma en son olayı anlatmak istiyorum ama önce şunu diyim bu arkadaş telefona biraz geç cevap vermsem veya duymasam hemen of puf moduna girer kızar nerdesin yaa offff demesi beni çıldırtır stres yükler bana.ben de açmıyorsam bir işim var muhakkak derim ama anlamaz üst üste 4 -5 kere arar mı insan üstüne sitem mesajları ben deliriyorum tabi.
bu beni geçen akşam aradı 5 kere aramış 10 dk içinde sonra da niye böyle yapıyorsun niye cevap vermiyorsun demiş.güzelce dedim ki cevap vermiyorsam demek ki meşgulüm duymuyorum heladayım ..... banyodayım felan.1 kere araman yeterli ben sana dönerim
neyse ertesi gün oldu mutfakta kendi çapımda biber turşusu kuruyorum beni 4 kez aramış en sonuncuyu duydum turşu bitsin ararım dedim içimden mesaj atmış "yine nerdesin? " ay ben delirdim aradım bunu kızdım sana 50 bin kere mi dicem cevap veremiyorsam işm var diye dedim neyse burda bozuldu işler bana gerizekalı dedi lafı g..tünden anlıyon dedi ben ise ona asla hakaret etmedim artı geçmişte yaptığı iyilikleri yüzüme vurdu artı annemle sorunlar var biliyorsunuz sana anan gibi biri gerek felan dedi.
istiyor ki ben telin başında nöbet bekliyim o her aradığında açayım hazırolda durayım.ay bir de haftasonu izni varmıiş bana kameradan diyor ki bak benim iznim var gel haftasonu yaına bak gel ha!!! insan bir sorar müsait misin haftasonu bir işin var mı yoksa gel felan der.ay kızlar kusura bakmayın çok sinirliyim sadece yorumlarınızı bekliyorum.çok teşekkür ediyorum vaktinizi ayırıp okuduğunuz için.

ay yok bana etmediği laf kalmadı ne düşmanmışsın sen değmezmişsin dostluğuma bla bla delirdim sinirden ne yapmamı tavsiye edersniz?

arkadaş değil de sanki sevgilin gibi anlatmışın.bu tavırları arkadaş değil eş yada sevgili yapar

ben olsam ararım açmıyorsa üst üste aramam onun aramasını beklerim .
normali budur bunun bu kadar dayatması nedri anlaşılır gibi değil

başka kimsesi yokmu da bu kadar sana sardı bu arkadaş ilginç

ya bak senin söylediğinin aynısını da ben ona dedim sevgili tripleri bunlar sevgili gibi kavga yapıyoruz diye.ya hemen facede bişeyler paylaşmış felan off offf

Arkadaşın tavırları çok enteresanmış gerçekten :)

Neyse, üyeler hakkında konu açmak yasak diye biliyorum ben.

ALLAH sizi inandırsın durum bu fazlası var eksiği yok.ve en ufak tartışmada bitsin arkadaşlığımız arama sorma havalarında

ya bak senin söylediğinin aynısını da ben ona dedim sevgili tripleri bunlar sevgili gibi kavga yapıyoruz diye.ya hemen facede bişeyler paylaşmış felan off offf

her seyin bir sınırı var ama herşeyin ailenin eşin arkadaşın herkes o sınırı bilicek bilmeye bildireceksin dahada anlamıyorsa seni zor duruma düşürüyorsa o sınır geçiyorsa sınır ihlalinden sınır dışında bırakacaksın ki aklı başına gelsin bi kendine gelsin öyle düzelsin daha düzelmiyorsa bırakcaksın artık

Açıkçası ilk konuyu görünce ailenden bahsedeceksin sandım ama anlattığına bakılırsa gerçekten o kişi arızaymış
Ben de sinir olurum ısrarla aranıp üstüne trip atılmasından
Her dk tel yanında olmaz insanın, wc gidersin banyoda olursun uyursun ne bileyim dışarıdasındır falan...
O arkadaşa selam olsun ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…