• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALLAH aşkına söyleyin bende mi anormallik?

konu sahibini saygısız ve terbiyesiz gördüm,burada bile bile polemik yaratıp sonrada konumu kapatsınlar rahatsızlık vermek istemedim diye zırvalamak akıl karı değil zira..kıssadan hisse neymiş,her gördüğümüz kk lıyla iletişim kurmayacakmışız ,tekrar edelim her gördüğümüz kk lıyla iletişim kurmayacakmışız:KK50:

başlıkta ki soruya cevap vereyim, evet konu sahibi sende var anormallik.. biz tek taraflı arkadaşlığa arkadaşlık demiyoruz.. 10 kere de arar, 100 kere de arar demek o an ihtiyacı varmış sana, gelip burada ifşa edip bir de ego tatmini yapmak ne zamandan beri "arkadaşlık"?? yaptığın tek kelime ile ayıp..

Arkadaşlar için yazıyorum.Bir açıklamada Of pof demedim birkez bilene adete birkaç kez Nerdesin yada nerdesin yine dedim . Kesinlikle sıkboğaz etmedim.Nasıl düşünüyor,anlamış değilim kafasında.Kendisine bazen ulaşmak zor olduğu işine Aksilik bazen hep öyle rastlıyordu .Ben bağırıp çağır maçlarından sonra zaten haa deyip ona karşı dikkatli olacaktım.Gönlümden düşecekti zaten.Dosrum değil arkadaşım olacaktı sadece.Dahada memnun değilse iletişimi kesecektim sessizce.iki gündür bu yanyana nedir.Ne yüzsüLüğümü görmüş.üstelik bu konuyu açtığı zaman bana skypeden baba dq yazmıştı ikimiz de Çatlağız ama seni seviyorum diye.Ben de en ufak olumlu şeye olumlu davranıyorum tarif fac eden ekle demişti bu konuyu yazdığı geceden iyi olacak büyümesin sanarken ertesi gün aradığımda ilk önce duymadı.yani dün öğleden sonra ben işe giderken" Bir yanlışlık oldu sanırım" yazmış.Yanlışlık değil,dün sen döndün büyüt medim ben de döndüm büyüt medim dedim..Ben büyümeye bayılırım yazdı.Ben de dün büyüt medim ama dedim onore etmek için.Ondan sonra konuyu yine taktığı meseleye getirdikten neden ısrarla onu aramışım.sevgilime de böyle yapıyor sanmış.Ben kapatmaya çalışırken tahrik etmenin anlamı Nebahat üç gün önce yanından gelmişim.moralimin iyi olmadığını bildiği halde tanıtan ettiğini kırdı.Moralimin süzgünolduğu bir zaman söyleyebilirsiniz bunlardan de tahtaya devam etti..işin aslını bilmeden konuşan arkadaşlara tese süsleri bildirmek için yazdım..Bunları duymayı haketmedim tim oyüzden son kez yazdım..Zaten siz onu desteklerseniz nekadar haklı olduğunu san acarak onuru onun için açmıştır.

bak yavrum kimse karşısında sürekli mızmızlanana sürekli oflayıp poflayan karşı tarafa stres yükleyen bir insan istemez.karşıdakinin de yaşam enerjisini çalıyorsun tamam insanın kötü olduğu durumları olur ama 365 gün mü kötü olur ? ne yapıyorsun kendine iyi olmak için oturup oflayıp puflayıp düşünmek.bu durumda her zaman kaybeden sen olursun insanlar bir yere kadar çeker ama sana göre ben dostum ya ağzıma da s...san kabulüm öyle mi? farkındaysan ben annesi silmişim seni mi çekecem.valla ben de karşımda hayat dolu beni motive edecek olumlu bir insan görmek istiyorum.sürekli beni strese sokan birini değil sanırım yeterince açık oldu.ha bir de bir arkadaşını yanına çağıracaksan hoop emrivaki gel ha bak gel döneklik yapma türünden konuşma.önce sor işin var mı planın var mı müsait misin gibisinden ok? karşıdakine saygıdır bu

Neyin sıkıntı sını yaşıyorsun ,bir anlasam,kafanda kurup duruyorsun Ben mi Emrivakimi yapmışım sana..Sen bu küçük ilçede napacam diye bana dertlendiğinde Sen şehire benim yanıma gelirsin bazen de ben yanına"demedim mi?Ne zaman bunalttım ben seni sıkıntılar la. Birkaç kez anlatmak da mı suç dost san mışım .Sen sıkıntılı paylaşırken ne oluyor ozaman.çünkü dostluk değil çıkarılır olmuyor mu?Ben de hiçbir arkadaşımla böyle şeyler yaşamadım.Çünkü nasıl annene sıkıntı olduysa benim de ailemle olabilir.ben gibi ilgisiz olabilirim de senin işin gibi stabil değil,ben mi suçlu oldum şimdi..Benim için bitti n zaten,bukadar yanyana yapmadan dolayısı bitirmeden ne yazar..İnsanın senin gibi arkadaşı olacağına hiç olmasın..
kızlar yapmayın banlanacaksınız, bunlar kavgayla değil oturulup konuşularak çözülebilecek sorunlar

Telde yazdığım için yanlış yazdığım oluyor,S4 mini sağolsıun:(,düzeltecektim on dk dolmuş..

ben ayrıca muhatap arkadaşın yazdıklarından da bir kelime bir şey anlamadım. tek anladığım şey kavgadan sonra face.den eklemiş büyütme demiş sonrada yine trip yapmış. üyelerin karşılıklı polemiği yasak arkadaşlar.

Konu sahibi bende üstüste arayan insanlara çok kızarım çok acil değilse,ama dostluk kurduğu insanlarla anlaşmazlık yaşadığı anda dedikodusunu yapmaya başlayan insanlardan nefret ederim.
İnsan yaşanmışlıkların hatrına susar.
Bu huyunuzdan vazgeçmezseniz yapayanlız kalırsınız.

Yanlış yazımdan dolayı anlaşılmayan taraf için yazıyorum.Bu konuyu açtığı saatlerde skype den bana olumlu yazmıştı şaşırdım.Aferin kıza büyütmedi "demişti m.faceden silmişti ekle yazmış.Ben de olumlu adıma olumlu karşılık verdi misafire namına mesafeli oldum.Ertesi gün yani dün öğleden sonra büyümesin benim de katkım olsun diye aradım.ulaşamadım.sonra msj geldi.Biryanlışlık mı oldu dedi.Ben:sen dün büyüt medin döndün ben de döndüm büyüt medim dedim . Ben büyütmeye bayılırım " yazdı.Ben de onore etmek için "dün büyüt medin ama dedim . o da;yine taktığı konuya getirdi Neden ısrarla aramışım.sevgilime de böyle yapıyor sammış.Ben ona hiç demedim ki "annene de böyle yapıyor san "demedim Açıklama yapıp konuyu kapatma niyetinde olsam da döktürdü msj..la..

Konu sahibi çok ayıp yaptığın.
Kız sana derdini anlatmış.
Herkesin önünde yeğenlerin sana şunu demişti hatırla sen üzülmüştün vs. demişsin.
Sana sır vermiş dert anlatmış ama sen sinirlenince herkesin önünde ifşa etmişsin.

Çok ilginç ya, bildiğin kıskançlık gibi... sanki telefonu açmadığn zaman birşeyler karıştırıyosun sanıyor gibi.:)) yani sevgilin olsa anca bu kdr yapardı sanırım, bu arkadaşın sevgilisi varsa Allah sabır versin ya.
amin acıyoru zaten sevgilisine de.

Yok artik.
Kocaman insanlarsiniz ama siz fazlasiyla ayip ediyorsunuz sonbahar.
Bu yaptiginiz dostluga degil yalnizca, insanliga da sigmaz.
O kadar sey paylastiktan sonra kalkip "sevgilisine aciyorum" demek dupeduz saygisizlik, namertliktir bence.

Tulipa, bu arkadasin siz olmasina sasirdim ama yerinizde olsam once buraya konu acan sonra bana donup ekle beni, diyen, ben donunce de tekrar basa saran kisacasi bana git-gel davranan biriyle arkadas olmayi tercih etmezdim.

sonbahar bu laflardan sonra sana bir daha kkdan arkadas cikmaz.
bir insan dargin da olsa kus de olsa bunu icinde yasamali.
aciyorum sevgilisine, boyle sevgilim olsa katil olurdum falan ne cirkin laflar.
karsi karsi oturmus dertlesmissiniz.
kiz hatta seni dostu sanmis.
ikiniz de yalnizdiniz konularinizdan anlasildigi kadariyla. ne guzel bir dostlugunuz olabilirdi.
oldu ki olmadi.
guzel guzel ayrilir yolunuza bakarsiniz.
dusman misiniz ki bu kadar agir ve kirici laflar ediyor burada millete de ettiriyorsunuz?
kendinize gelinl.

nasıl bir sinir stres yaşadığımı bilmiyorsunuz tabi.ben buna mülayim davranmaya idare etmeye çalıştıkça üstüme geldi.insan bir arar olmadı 2 arar üst üste üst üste taciz etmez.ağzını açıncagerizekalı demez.ben de buna beni doğuran kadınla ilgili sorunlarımı anlattım her fırsatta anan sana böyle davranıyor sana onun gibisi gerek demesi ben delirtti.ok buraya açmakla hatalıydım bunları söylemekle hatalıydım yazmasın r daha benim konularıma atlamasın balık gibi.o kız kendine kukla arıyor dost felan değil.

Back
X